Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 778)
Filtruj recenzje
2 778 wyniki
Oceny podróżnych
857
887
557
294
183
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
857
887
557
294
183
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 778 recenzji
Zrecenzowano: 31 sierpnia 2019

bardzo fajne miejsce na pobyt z dziećmi, przyjazny personel, smaczne jedzenie
specjalne podziękowania dla polskich animatorów:
Mateo, Alicja, Julia i prawie polska Lucy:) dużo energii, pomysłowości i uśmiechu
dziękujemy!!:)

Wskazówka dotycząca pokoi: byliśmy w bugalow i było ok
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Hubert P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 6 września 2019

Drogi Gościu,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Greta P
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Wyjazd rodzinny. Fajnie usytuowany Hotel nad morzem. Dobre rozwiązanie dla rodzin z dziećmi, baseny, morze w zasięgu ręki. Jedzenie smaczne. Godny polecenia. Grafik zarówno dla dzieci jak i dorosłych urozmaicony. W Hotelu zawsze się coś dzieje. Animatorzy bardzo fajni zarówno z Polski jak i miejscowi. Zawsze służyli pomocą jak i urozmaicaniem czasu dla dzieci jak i dorosłych. Zajęcia z pilatesu, strechingu, yogi oraz poranne ćwiczenia każdego dnia. Jedyny minus to leżaki na plaży - płatne 6 Euro dwa leżaki+parasol na cały dzień, koło basenu - mimo, że Hotel zakazuje rezerwacji to i tak ludzie kładą ręczniki i nie ma szans już na swój leżak. Recepcja można się dogadać w każdym języku.Pokój znajdował się na parterze w strefie TWIN B wejście balkonowymi drzwiami. Wewnątrz łóżko jedno połaczone materacami - można nazwać małżeńskim mimo rozjeżdzających się materacy, jedno łóżko piętrowe dla dzieci. Duża szafa, dwie szafki nocne, biurko pod telewizor, suszarka mała na pranie, krzesło. Na zewnątrz stolik i 4 krzesła. Łazienka muszla klozetowa, prysznic, umywalka, lustro, suszarka. Klimatyzacja sterowana ręcznie. Polecam Hotel dla Rodzin z dziećmi.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartamenty w niedalekej odległości od morza.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Greta P,
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

W lipcu spędziłam znakomity tydzien w tym hotelu. Pokoje czyste, zadbane. Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa na medal!
Baseny bardzo duże oraz czyste, porządek jest zachowany non stop. Mnóstwo miejsca na różne aktywności, typu bocia, siatkówka, tenis, aquazumba.
Wielkie gratulacje należą się animatorom, w szczególności tym z Polski, którzy ciągle sie opiekują gośćmi i nie pozwalają,by się nudzili, chociażby poprzez wieczorne show lub gry i zabawy.
Na pewno tu wróce! Polecam serdecznie wszystkim :))

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Milena010
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Greta P
PUBLIC RELATIONS

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Hotel oceniam na 5. Jest duży i w sumie ludzi sporo, ale tego wcale nie widać. Dlatego, że jest kilka barów, dużo miejsca, duża plaża, dużo leżaków. Jedzenia full, napojów również. Samemu nalewasz sobie piwo i napoje bezalkoholowe – zatem kolejek przy barach nie ma. Za jedzeniem nie czekasz. Jest jeden większy bar przy plaży, gdzie ciągle coś można przekąsić i zjeść obiad nie wychodząc z plaży. O basenach nic ciekawego nie powiem, bo nie korzystałem. Do dyspozycji są 3 baseny. Ludzie z obsługi bardzo mili, sympatyczni, pomocni. Trafiłem do świeżo wyremontowanego pokoju, który codziennie był sprzątany. Bez zarzutu. Na pewno warto mieć buty do wody, bo są kamienie. Ludzi na plaży w normie. Ciężko się do czegoś przyczepić. Wieczorem są jakieś występy „artystyczne”, które gromadzą praktycznie całą gawiedź z hotelu, zatem w innych barach jest spokój i brak kolejek :) Ja oceniam hotel na 5 – lepiej niż w opisie oferty i ocenach w necie. Oczywiście wyspa wspaniała, zielona, wiele ciekawych miejsc do zwiedzenia – tylko z biurem Korfu Magic Tours !!! Indywidualne podejście do klienta, fajni przewodnicy i bogaty program wycieczek w lepszej cenie niż w biurach podróży. Zabierają z postoju taxi tuż przy hotelu. Zresztą wszystkie busy lokalne mają swój przystanek przy hotelu. Warto się koniecznie wybrać na własną rękę do stolicy wyspy. Pierwszy punkt zwiedzania to stara twierdza, bo tam można kupić bilet zbiorowy w dobrej cenie do innych muzeów. Jeśli was interesuje aktywne zwiedzanie. Do nowej twierdzy jest bezpłatne wejście ale czasami jest ona zamknięta dla turystów. Piękna i tajemnicza starówka i wiele innych atrakcji. Naprawdę jeśli do Grecji to na Korfu!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AdamJKF
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Greta P
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Wyjazd grupowy, 10 osób dorosłych oraz 5 dzieci. Dzieci bardzo zadowolone, na terenie ośrodka znajdują się 3 baseny, 2 zjeżdżalnie, mały plac zabaw, salon gier oraz codzienne animacje. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie dobre, pokoje czyste i dobrze wyposażone.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 83piotrg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za wynik dziesięciu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji