Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 780)
Filtruj recenzje
2 780 wyniki
Oceny podróżnych
857
889
557
294
183
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
857
889
557
294
183
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 780 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

W lipcu spędziłam znakomity tydzien w tym hotelu. Pokoje czyste, zadbane. Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa na medal!
Baseny bardzo duże oraz czyste, porządek jest zachowany non stop. Mnóstwo miejsca na różne aktywności, typu bocia, siatkówka, tenis, aquazumba.
Wielkie gratulacje należą się animatorom, w szczególności tym z Polski, którzy ciągle sie opiekują gośćmi i nie pozwalają,by się nudzili, chociażby poprzez wieczorne show lub gry i zabawy.
Na pewno tu wróce! Polecam serdecznie wszystkim :))

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Milena010
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Greta P
PUBLIC RELATIONS

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2019

Hotel oceniam na 5. Jest duży i w sumie ludzi sporo, ale tego wcale nie widać. Dlatego, że jest kilka barów, dużo miejsca, duża plaża, dużo leżaków. Jedzenia full, napojów również. Samemu nalewasz sobie piwo i napoje bezalkoholowe – zatem kolejek przy barach nie ma. Za jedzeniem nie czekasz. Jest jeden większy bar przy plaży, gdzie ciągle coś można przekąsić i zjeść obiad nie wychodząc z plaży. O basenach nic ciekawego nie powiem, bo nie korzystałem. Do dyspozycji są 3 baseny. Ludzie z obsługi bardzo mili, sympatyczni, pomocni. Trafiłem do świeżo wyremontowanego pokoju, który codziennie był sprzątany. Bez zarzutu. Na pewno warto mieć buty do wody, bo są kamienie. Ludzi na plaży w normie. Ciężko się do czegoś przyczepić. Wieczorem są jakieś występy „artystyczne”, które gromadzą praktycznie całą gawiedź z hotelu, zatem w innych barach jest spokój i brak kolejek :) Ja oceniam hotel na 5 – lepiej niż w opisie oferty i ocenach w necie. Oczywiście wyspa wspaniała, zielona, wiele ciekawych miejsc do zwiedzenia – tylko z biurem Korfu Magic Tours !!! Indywidualne podejście do klienta, fajni przewodnicy i bogaty program wycieczek w lepszej cenie niż w biurach podróży. Zabierają z postoju taxi tuż przy hotelu. Zresztą wszystkie busy lokalne mają swój przystanek przy hotelu. Warto się koniecznie wybrać na własną rękę do stolicy wyspy. Pierwszy punkt zwiedzania to stara twierdza, bo tam można kupić bilet zbiorowy w dobrej cenie do innych muzeów. Jeśli was interesuje aktywne zwiedzanie. Do nowej twierdzy jest bezpłatne wejście ale czasami jest ona zamknięta dla turystów. Piękna i tajemnicza starówka i wiele innych atrakcji. Naprawdę jeśli do Grecji to na Korfu!!!

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AdamJKF
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Drodzy goście,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Greta P
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019

Wyjazd grupowy, 10 osób dorosłych oraz 5 dzieci. Dzieci bardzo zadowolone, na terenie ośrodka znajdują się 3 baseny, 2 zjeżdżalnie, mały plac zabaw, salon gier oraz codzienne animacje. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie dobre, pokoje czyste i dobrze wyposażone.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, 83piotrg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za wynik dziesięciu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Swietny duzy hotel. Najleoszy dla rodzin z dziecmi. kilka basenow dla dzieci i rosolych. duze baseny umiejscowione zaraz obok tych malych wiec super sprawa bo mozna miec oko na dziecki. dodatkowo maly basen jeden posiada fajne slizgawki. Calosc sklada sie z kilku budynkow i domkow parterowych. Jest plaza przy hotelu. wszedzie blisko. Plaza zwirkowata wiec zalecam brac buty do wody. Z plazy widac Grecje kontynentalna. Polecam wybrac sie na wschod slonca. Calosc znajduje sie oimiedzy dwoma wzgorzami. Morze bardzo lagodne bez fal doslownie wiec swietna sprawa dla tych co lubia ogladac dno i rybki. Jedzenie dobre. Kazdy znajdzie cos dla siebie bo wybor duzy. Pokoje czyste, sprzatane codziennie. Do miasta bardzo blisko, kilka minut doslownie. Wieczory bardzo ciekawe. w hotelu sa animatorzy. Prowadzone zajecia czy animacje sa w roznych jezykach, goruje angielski. Grupa mlodych ludzi z Mateo na czele swietnie zabawia gosci i dba aby nie nudzili sie. w ciagu dnia sa zajecia sportow, aquazumba i inne gry zespolowedla dzieci i doroslych. Na terenie funkcjonuja kluby dla dzieci. Dziewczyny maja super podejscie do maluchow. Animatorzy daja z siebie wszystko calymi dniami aby goscie mieli wspaniale wspomnienia nie tylko z wakacji ale rowniez z pobytu w hotelu. Obsluga mila. Mimo takiej ilosci ludzi nie zauwazylam zadnych problemow czy awantur albo pijanych ludzi. Polecam kazdemu kto chce spedzic fajnie urlop

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Anusiaczek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ManagementMBH, Public Relations Manager, Messonghi Beach ResortOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Drogi Gościu,

Bardzo dziękujemy za wspaniałą recenzję naszego hotelu! Cieszymy się, że jesteście zadowoleni ze swojego pobytu i mamy nadzieję wkrótce zobaczyć się z Wami ponownie!

Pozdrawiamy,
Greta P
Public Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jest bardzo obszerny, składa się na trzy główne budynki i szereg domków letniskowych. Zakwaterowanie przebiega dość sprawnie, choć doba hotelowa zaczyna się od 14 pokój można dostać wcześniej.
Pokoje są czyste, dobrze wyposażone, klimatyzowane. Sprzątane na życzenie, co drogi dzień wymiana ręczników, czyszczenie sanitariatów.
Jedzenie to standard w takich hotelach. Bufet, z przysmakami lokalnymi i nie tylko. Jajka, parówki, tosty, spagetti, mięsa, ziemniaki kaszę, sałatki i warzywa. Wszystko jest w tym temacie ok.
Minusem jest zdecydowanie potrzeba opłaty leżaków, do tego obsługa wyraźnie musi pracować. Nie muszą się starać, ważne żeby się uśmiechali. Tu coś jest w tym temacie ewidentnie nie tak.
Baseny, są dwa, o leżaki jak zwykle bitwa ale wystarczy nie spać do 10 i na pewno swój się znajdzie.
Codziennie animacje, które przygotowuje świetny zespół animatorów. Zumba w basenie, joga, ćwiczenia, zabawy dla dzieci, wieczorne atrakcje dla dorosłych.

Jak na trzy gwiazdki, to jest bardzo dobrze. Ja jedynie zapytał bym ludzi z obsługi sali posiłków i barów, dlaczego nie potrafią być uprzejmi (nie wszyscy). A może to wina kierownictwa hotelu. Jak to poprawicie to będzie 5/5

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, reksiowedruje
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji