Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (215)
Filtruj recenzje
215 wyniki
Oceny podróżnych
69
26
23
26
71
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
69
26
23
26
71
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 215 recenzji
Zrecenzowano: 19 czerwca 2019

Byliśmy na wakacjach w czerwcu 2019. Bardzo dobrze urządzone pokoje, czysto, często sprzątane. Jedzenie nie jest monotonne, każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo sympatyczny barman przy głównym basenie :)
Spędziliśmy bardzo dobrze czas, polecamy dla wszystkich którzy chcą odpocząć i jednocześnie mieć dobra bazę wypadowa do ciekawych miejsc. (FOTIS)

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Klaudia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 czerwca 2019

Na poczatku był chaos.kilkugodzinne czekanie na pokój , bałagan,recepcja wyraźnie nie ogarniała przybyłych turystów.Ale potem już tylko lepiej.Pokój przestronny , szkoda że w aneksie kuchennym nie było dosłownie nic , ani talerza , ani szklanki , ani sztućców..Za to łóżka dość wygodne , balkonik .Łazienka słaba,o papier trzeba się było upominać.Jedzenie w stołówce dobre ale dość monotonne.Kolejka do napojów , całkiem niepotrzebnie bo można to było inaczej zorganizować.Za to lisko plaży , można w kostiumie.Dobrze że była piękna pogoda bo pewnie recenzja byłaby gorsza.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, gatamar2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Barman, najlepszy pracownik hotelu, super obsługa i świetny kumpel :D zawsze uśmiechnięty, bardzo pomocny, potrafi doradzić w każdej sytuacji lub chociaż wskazać kogoś kto ma o tym większe pojęcie. Super super super

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Tomasz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MariaK9978, Manager, Fereniki Resort & SpaOdpowiedź udzielona 13 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear customer, thank you for your kind words, they give us the strength to continue our efforts to make the best for our guest’s satisfaction.

We hope to have the chance to welcome you again in our hotel.!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel jak mało na swiecie ! Obsluga przemila :-) jedzonko jakościowo pyszne! Personel bardzo pomocny. Czysto i przepiekna okolica. Lokalizacja sprzyja wycieczkom do pobliskiej Chanii. Jak również do jedynego zbiornika nawodnego Krecie słodkowodnego, gdzie można podziwiać slynne żółwie Carretta.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Dziękujemy, Alicja W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MariaK9978, Manager, Fereniki Resort & SpaOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Уважаемый клиент,, спасибо Вам за такие теплые слова. Именно такие отзывы дают нам силы продолжать наши бесконечные усилия по удовлетворению.

Мы будем очень рады вновь встретить Вас в нашем отеле в ближайшем будущем!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo przyjemny, mila obsluga.Ladne widoki.Jedzenie smaczne,kazdy znajduje cos dla siebie.Polecam warto.Personel i pokoje rowniez w jak najlepszym porzadku - zadbane i sprzatane.Nie mam zadnych zastrzezen.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Justynakoce
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MariaK9978, Manager, Fereniki Resort & SpaOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Уважаемый клиент,, спасибо Вам за такие теплые слова. Именно такие отзывы дают нам силы продолжать наши бесконечные усилия по удовлетворению.

Мы будем очень рады вновь встретить Вас в нашем отеле в ближайшем будущем!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji