Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (186)
Filtruj recenzje
186 wyniki
Oceny podróżnych
141
32
8
4
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
141
32
8
4
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 186 recenzji
Zrecenzowano: 10 września 2019

Najlepsze wakacje na jakich byliśmy, a byliśmy w rożnych hotelach w rożnych częściach świata. Sam hotel po remoncie w 2018. Wiec wszystko nowe, pokoje ślicznie wykończone. W pokojach żelazko i deska do prasowania. W pokojach płyny do kąpieli Ritual uzupełniane, wiec nawet nie trzeba zabierać swoich.
Najmocniejszą stroną, która aż nas zaskoczyła to byli pracownicy. Na każdym kroku tak mili, sympatyczni, zawsze pomocni. Życzliwy uśmiech od samego rana.
ANIMACJE - dla dzieci i dorosłych. Tutaj należą się PODZIĘKOWANIA dla Olga, Alesia, Alyfer, Artemis, Loan, Michael, Nikos nawet zabierze na fajną imprezę na miasto jak ktoś lubi.
Plaża duża, z drobniutkim piaskiem oraz super leżakami które miały materac a nie rak reszta hoteli, miała leżaki plastikowe.
Jedzenie bardzo urozmaicone, związku z tym myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Pracownicy przynoszą napoje do stolików błyskawicznie. Wieczorami tak samo jest wszystko przynoszone, związku z czym nie trzeba stać i czekać samemu.

Dziękuje

Termin pobytu: wrzesień 2019
Dziękujemy, Peter20049
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wanderer817979, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Mythos PalaceOdpowiedź udzielona 11 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Peter,

Thank you for sharing your experience at the Mythos Palace and giving us a positive rating.

As a valued guest, we appreciate your feedback and are delighted to hear that you had a great stay

We would also like to thank you for the positive comment about our staff.
It was our great pleasure to host you and we look forward to welcoming you when you return again, which we hope is very soon.

Best regards,

Saskia Kanelopoulos
Guest Relations Department
Mythos Palace Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2019

Hotel oczarował nas już od pierwszej chwili. Nienaganna czystość, kompetentni i przyjaźni pracownicy. Jedzenie bardzo dobre, w mojej ocenie, niczego nie brakowało, dostęp praktycznie 24 godziny, pyszne soki ze świeżych owoców na śniadanie, nikt nie będzie chodził głodny :), napoje alkoholowe zgodnie z ofertą. Pokój (2 os. +dostawka) duży, ładny, w zupełności wystarczy dla trzech, nawet czterech osób. Miłym akcentem był upominek dla dziecka w dniu przyjazdu, a na nas czekała butelka wina, następnie w dniu wyjazdu, słodycze, herbatka.Drobna awaria w pokoju usunięta błyskawicznie. Serwis plażowy super, nigdy nie brakuje leżaków, tak samo na basenie. Jeśli ktoś ma jakieś życzenia odnośnie pokoju, czy godziny zakwaterowania zachęcam do kontaktu z hotelem, nasze spełniono wszystkie, a pokój otrzymaliśmy już o 10 rano. Wielkie słowa uznania dla pracowników od osób na recepcji, po panie które sprzątały nasz pokój. Obsługa w restauracji i barach na 5 - byliśmy pod wrażeniem, a nie był to nasz pierwszy pobyt w Grecji.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Justa76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wanderer817979, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Mythos PalaceOdpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for choosing the Mythos Palace Resort & Spa for your stay in Crete and for giving us such a positive review.

I am very pleased about your wonderful comments about your stay and that we could prepare you a nice holiday.
Thank you very much for your kind compliment about our staff.

We look forward to welcoming you again in the very near future.

Best regards,

Saskia Kanelopoulos
Guest Relations Department
Mythos Palace Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel o bardzo wysokim standardzie, położony w przepięknym miejscu, z jednej strony góry (w maju jeszcze ośnieżone) z drugiej strony morze z piaszczysta plaża, cały obiekt bardzo czysty, jedzenie przepyszne, pokój bardzo dobrze wyposażony i bardzo wygodne łóżko, obsługa miła i pomocna. Jestem z pobytu w Mythos bardzo zadowolony.

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Fondenti
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wanderer817979, Guest Relations Manager, Mythos PalaceOdpowiedź udzielona 16 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

thank you for sharing your experience of your stay at Mythos Palace Resort & Spa. We will be more than delighted to welcome you again in the future.

Best regards,

Saskia Kanelopoulos
Guest Relations Department
Mythos Palace Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 października 2018

Hotel świeżo po remoncie i to widać. Relatywnie niewielki (ok. 200 pokojów), ładnie zaprojektowany. Pokój (mieliśmy podwójny z bocznym widokiem na morze) był niewielki ale wystarczający i bardzo ok. Czysto. Dla mnie minusem był brak kabiny prysznicowej na korzyść wanny. Obsługa zarówno w restauracji jak i w barze bardzo ok, sympatyczna i sprawna.
Dobry punkt wypadowy na zwiedzanie zachodniej Krety.
Wśród gości dominowali Niemcy w starszym wieku. Mało młodych ludzi. Trochę rodzin z dziećmi.
Jedzenie trochę monotonne ale ogólnie dobre, spory wybór.
Generalnie bardzo polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: W sezonie nie polecam pokojów z balkonami wychodzącymi na basen - może być głośno.
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, 4bery
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wanderer817979, Leiter Gästebetreuung, Mythos PalaceOdpowiedź udzielona 6 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Climber,

thank you for sharing your experience of your recent stay at Mythos Palace Resort & Spa. We will be more than delighted to welcome you again in the future.

Best regards,

Saskia Kanelopoulos
Guest Relations Department
Mythos Palace Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 września 2018 z urządzeń przenośnych

Zajęcia zumby prowadzone przez Agnieszkę były relaksujące i urozmaicone. Super były zwłaszcza zajęcia w morzu, Agnieszka potrafiła skutecznie zachęcić do ćwiczeń nawet największych leniuszków :-) Polecam wakacyjną zumbę z Agnieszką!

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Lucyna S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Wanderer817979, Leiter Gästebetreuung, Mythos PalaceOdpowiedź udzielona 4 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Lucyna,

thank you for sharing your experience of your stay at Mythos Palace Resort & Spa. We will be more than delighted to welcome you again in the future.

Best regards,

Saskia Kanelopoulos
Guest Relations Department
Mythos Palace Resort & Spa

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji