Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“uroczego miasta i cudowny mały hotel i restauracja.”
Ristorante Gigiotto — recenzja

Ristorante Gigiotto
Nr 2 wśród 33 Restauracje (Gualdo Tadino)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 20 USD - 42 USD
Kuchnie: Włoska
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 12 listopada 2014

Termin wizyty: październik 2014
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gabriele A, Proprietario, Ristorante GigiottoOdpowiedź udzielona 16 listopada 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (328)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 328 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 17 października 2014

Termin wizyty: wrzesień 2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gabriele A, Proprietario, Ristorante GigiottoOdpowiedź udzielona 21 października 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 października 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: październik 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gabriele A, Proprietario, Ristorante GigiottoOdpowiedź udzielona 17 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 października 2015
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: wrzesień 2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gabriele A, Proprietario, Ristorante GigiottoOdpowiedź udzielona 10 października 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 marca 2014
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: wrzesień 2013
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Gabriele A, Proprietario, Ristorante GigiottoOdpowiedź udzielona 21 kwietnia 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Ristorante Gigiotto — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Gualdo Tadino, Province of Perugia
Gualdo Tadino, Province of Perugia
 
Gualdo Tadino, Province of Perugia
Valfabbrica, Province of Perugia
 
Gualdo Tadino, Province of Perugia
 

Byłeś(-aś) w Ristorante Gigiotto? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem