Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 397)
Filtruj recenzje
1 397 wyniki
Oceny podróżnych
894
336
85
42
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
894
336
85
42
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 397 recenzji
Zrecenzowano: 6 marca 2019

Hotel ładny ,czysty dobrze wyposażony. Spokojne miejsce w którym można wypocząć. Jedzenie nam bardzo smakowało fajne, pikantne ,świeże . Bylismy tam dwa tygodnie i ani razu nie mieliśmy żadnych problemów z żołądkiem . Obsługa bardzo miła i pomocna. Dużo zwiedziliśmy z chłopakiem którego znaleźliśmy na stronie internetowej a nazywa się Mohammed Ally ( numer telefonu +255773536329 ). On bardzo dobrze mówi po niemiecku ale i również posiada kogoś kto mówi po polsku. Na Zanzibarze głównie komunikuje się w języku angielskim . Hakuna Matata !!!

Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Orak75
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeaCliffManagement, Front Office Manager, Sea Cliff Resort & SpaOdpowiedź udzielona 17 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Orak75,

We are grateful for your feedback and words of appreciation regarding a recent stay with us and will be delighted to have the pleasure of welcoming you back again soon in the near future.

Warmest regards,

Deshpal Singh
Front Office Manager.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 listopada 2018

Mielismy pokoj z widokiem na ocean . Czystosc super codziennie wysprzatane wraz z wymiana recznikow i uzupelnieniem plunow do kapieli i wody w lodowce . Podobno jeden z lepszych hoteli na wyspie. Jedzenie dobre , kazdy znajdzie cos dla siebie na plazy rowniez podaja super fast foody . Alkohole super , nie oszukane a piwko tylko butelkowe i tez niezle . Kelner o imieniu Netto super , bardzo zyczliwy i pomocny. Na prawde nie bylo sie do czego doczepic.

Wskazówka dotycząca pokoi: Warto doplacic do pokoju z widokiem na ocean
Termin pobytu: październik 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Monika H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeaCliffManagement, Front Office Manager, Sea Cliff Resort & SpaOdpowiedź udzielona 5 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Monika H,

Thank you for such a lovely and thoughtful review. The team is elated that you enjoyed your stay with us and have carried back fond memories.

The team and I are grateful for your support and look forward to welcoming you back for many more wonderful stays with us.

Warmest Regards,

Deshpal Singh
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 października 2018

Byliśmy w hotelu w lipcu 2018r. Spedzilismy tam 9 nocy.
Hotel bardzo ładny, położony na pięknym klifie z najpiękniejszym widokiem jaki można zobaczyć na Zanzibarze. Basen Infinity jest doskonałym punktem obserwacyjnym na bezkresny ocean. Słyszałam że ten basen jest najwiekszym oraz najładniejszym na wyspie :)
Hotel oferuje wiele rozrywek: jazda konna, golf (oczywiście te dwa płatne), sporty wodne, siłownia, rowery (strach jeździć), tenis, plac zabaw dla dzieci, itp.
Plaża niezbyt atrakcyjna ale w naszym okresie byliśmy jedynymi plażowiczami co było jednym z najcenniejszych przywilejów takich wyjazdów. W dzień hotel był pełen ciszy i spokoju, wieczorem przyjeżdżali jacyś goście, jakby tylko na jedną noc, gdyż rano już nikogo nie było..
Od początku byliśmy traktowani jak króle, wszyscy wokół nas chodzili, kelnerzy podawali -co prawda w dość flegmatyczny sposób- ale niczego nam nie brakowało. Niestety czar prysł dzień przed naszym wyjazdem. W ostatni wieczór już nikt nie zwracał na nas uwagi, nikt się nami nie interesował, wręcz jak nawet poprosiliśmy o pomoc, niestety często wielokrotnie, niechętnie nam jej udzialano.. Drinki już nie były takie dobre, nalewano nam 10ml trunku (zlewki whisky na dnie szklanki) i mimo wielokrotnych próśb i skarg nikt nic sobie z tego nie robił. Bardzo nam się to nie spodobało, wręcz czuliśmy się już nierentowni, niepotrzebni i nie mile widziani. W ostatni dzień nie bylo lepiej, kazano nam się wymeldować o godzinie 11:00 i chcieli zabrać nam możliwość posiłków (po śniadaniu koniec all inclusive), gdzie wyjazd na lotnisko miał być o 19:00. Siłą wywalczyliśmy przedłużenie pakietu all inclusive do obiadu, borykając się przy tym z wieloma rozmowami, raz z jednym, raz z drugim menagerem, odsyłani jak niepotrzebny balast. Jeszcze pragnę wspomnieć, iż doba hotelowa a co za nią idzie pakiet all inclusive, zaczyna się mniej więcej od 14:00-15:00, my dotarliśmy do hotelu późnym wiecorem okolo godziny 20:00 także byliśmy praktycznie pół dnia w plecy. Tym bardziej logiczne się wydaje, że nie powinno być takiej sytuacji. Nie wiem czy wina leży po stronie hotelu czy po stronie biura podróży, natomiast płacąc tyle pieniędzy za wczasy, tudzież pobyt w hotelu, uwłaczające jest to, że przed podrożą powrotną do domu (która w naszym przypadku miała trwać 12 godzin), jeśli nie kupisz sobie SAM nic do jedenia, picia, wracasz głodny. Żenada!
Niestety takie sytułacje psują cały pobyt a niesmak niestety pozostaje na długo. Oprócz wspaniałych wspomnień zabraliśmy z Zanzibaru również żal i niezadowolenie, z czego ogromnie nam przykro. Aczkolwiek pomijając ten fakt muszę przyznać, że hotel zasługuje na ocenę 5. Jedzenie pyszne, czysto, przyjemnie, obsługa hotelu (szczególnie kelnerzy) pozostawia wiele do życzenia ale zdaje sobie sprawę, że może to być już taka mentalność w tym zakątku świata (kelnerzy niestety często pokazywali w dość charakterystyczny sposób, że bez zapłaty nic nie zyskasz).
Jeszcze na koniec dodam, że odpływy w tej części Zanzibaru są potężne, widok zapiera dech w piersi, szczególnie ludzi pracujących, którzy pojawiają się po cofnięciu wody, która odkrywa dno oceanu, otwierając w ten sposób jego bogactwo.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
2  Dziękujemy, annakZ7156OW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeaCliffManagement, Front Office Manager, Sea Cliff Resort & SpaOdpowiedź udzielona 1 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear annakZ7156OW,

Thank you for taking the time to share your experience about your recent stay at our resort. I sincerely appreciate your feedback and very sorry to hear of your last day experience and service. We will take your comments under consideration as we continually work to improve our guest experience.

Your satisfaction is very important to us and we try hard to make sure all of our guests have a rewarding stay. Thank you again for your feedback and we hope you will consider staying with us again.

Yours sincerely

Deshpal Singh
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 października 2018 z urządzeń przenośnych

Jadąc w stronę dalekiej Afryki nie spodziewałem się tak dobrze urządzonego hotelu. Co do lokalizacji hotelu nie jest to typowa plaża a mały jej odcinek jednakże jest piękne molo z dwoma parami schodów sprowadzających nas do oceanu. Jedzenie smaczne zróżnicowane jednak z mała ilością owoców morza.obsluga miła i bardzo uprzejma

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
1  Dziękujemy, 949radeks
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeaCliffManagement, Front Office Manager, Sea Cliff Resort & SpaOdpowiedź udzielona 11 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Radek S

Thank you very much for choosing to stay with us and taking the time to share your impressions here on TripAdvisor.

It was really great to hear that you have enjoyed your stay with us. I am also glad to read you enjoyed our location.
We look forward to having you with us again in the near future.

Warmest regards,

Deshpal Singh
Front Office Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 29 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż w pojedynkę
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SeaCliffManagement, Guest Relations Manager, Sea Cliff Resort & SpaOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji