Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Obiad”
Orange Cafe — recenzja

Orange Cafe
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 34 USD
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Obiad, Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Obiad, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 2 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Zjedliśmy dobry obiad, wypiliśmy dobre piwo... Szybko, w miarę tanio i z pewnością smacznie. Serdecznie polecamy!

Termin wizyty: kwiecień 2017
Dziękujemy, adammW9323QN
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Orange C, Propietario, Orange CafeOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for your review. It is pleasure serve guests like you.
Best regards Orange Cafe Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (717)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 717 recenzji

Zrecenzowano 4 marca 2017

Bardzo miły i przyjemny lunch. Na tle mnóstwa okolicznych knajpek ta wyróżnia się zdecydowanie na plus. Polecam szczególnie tapas. Przyjazna obsługa, szybkie wifi.

Termin wizyty: luty 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, 879marekf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Orange C, Propietario, Orange CafeOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for your review. It is pleasure serve guests like you.
Best regards Orange Cafe Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 marca 2017

Mały lokal w ciągu setek identycznych przy promenadzie w Costa Adeje. Wyróżnia go to, że jest prowadzony przez Czechów, zatem można sobie porozmawiać po naszemu. Obsługa bardzo miła i sprawna.

Niestety sama atmosfera ciasnego boksu jak i jedzenie były przeciętne. Mieliśmy kalmary, krewetki, ośmiornice oraz grillowane ryby. Wszystko było chyba mrożone i smakowało dość tłusto i średnio. Lepiej poszukać czegoś obok, jeśli musimy już jeść w tej okolicy, wybór jest olbrzymi.

Termin wizyty: luty 2017
Dziękujemy, Rafal_Wawa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Orange C, Propietario, Orange CafeOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for your review. Best regards Orange Cafe Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Czapowane czeskie piwo i widok na La Gomerę tego nie znajdziecie nigdzie indziej .Bardzo dobre naleśniki, smaczne tapas choć kalmary w cieście były nieco gumowate.Bardzo miłe Czeszki w obsłudze i generalnie przyjemna atmosfera.

Termin wizyty: listopad 2016
Dziękujemy, Agata102
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 listopada 2016

Mialam okazje byc tu 2.5roku temu i zaledwie kilka dni temu wrocilam znow :)Duza zmiana na plus , juz tesknie za tymi pysznymi nalesnikami , gulasz wolowy to istne niebo w gebie :)
Polskie menu to mile zaskoczenie i dziewczyny z obslugi super przyjazne , usmiechniete i zabawne :) Jeszcze kiedys tam wroce ! :)

Termin wizyty: listopad 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, JoannaJ1846
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Orange Cafe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Playa de Fanabe, Costa Adeje
 

Byłeś(-aś) w Orange Cafe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem