Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zjeść można wszędzie ale tutaj poczujesz się jak w domu...”
Restauracja More — recenzja

Restauracja More
Nr 3 wśród 9 Restauracje (Igrane)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 2 USD - 44 USD
Opis: Restoran More | Kulinarny raj z ekscytującymi smakami, które można zwiedzać przez unikalne połączenie najświeższych składników. Nowoczesny taras, oddzielony od restauracji, w porcie, z widokiem na morze w porcie Igrane z widokiem na wioskę, plażę i piękną górę Biokovo, nasza restauracja przekształca się w scenie teatralnej. Menu ma silną tożsamość regionalną i śródziemnomorską, która opiera się przede wszystkim na jakości sezonowych składników i umiejętnie obejmuje wybór śródziemnomorskich i tradycyjnych potraw lokalnych. Jest to możliwość, która może intrygować zmysły, eklektyczny smak i sensacyjne smaki. Wieczorem, pod niebem oświetlonym przez gwiazdy i śpiącymi łagodnymi falami rozbijającymi skały poniżej, nasz taras staje się eleganckim rajem oświetlonym świecami, zapewniając prawdziwie kulinarne doznania. Polecamy duży wybór win, które po prostu trzeba spróbować! Na pewno nr 1 w Igrane i okolicy!
Informacje o restauracji
Opis: Restoran More | Kulinarny raj z ekscytującymi smakami, które można zwiedzać przez unikalne połączenie najświeższych składników. Nowoczesny taras, oddzielony od restauracji, w porcie, z widokiem na morze w porcie Igrane z widokiem na wioskę, plażę i piękną górę Biokovo, nasza restauracja przekształca się w scenie teatralnej. Menu ma silną tożsamość regionalną i śródziemnomorską, która opiera się przede wszystkim na jakości sezonowych składników i umiejętnie obejmuje wybór śródziemnomorskich i tradycyjnych potraw lokalnych. Jest to możliwość, która może intrygować zmysły, eklektyczny smak i sensacyjne smaki. Wieczorem, pod niebem oświetlonym przez gwiazdy i śpiącymi łagodnymi falami rozbijającymi skały poniżej, nasz taras staje się eleganckim rajem oświetlonym świecami, zapewniając prawdziwie kulinarne doznania. Polecamy duży wybór win, które po prostu trzeba spróbować! Na pewno nr 1 w Igrane i okolicy!
Zrecenzowano 5 września 2019

W mojej ocenie najlepsza restauracja w Igrane. Zarówno jedzenie jak i obsługa zasługuje na 5 gwiazdek. Każde danie jest na wagę złota, co daje się odczuć z każdym kęsem. Polecam pizze każdy rodzaj, ale owoce morza czy tuńczyk, rekin lub inne ryby, odzwierciedlają smaki tutejszej kuchni. Co wiecej dobrze dobrana relaksująca Muzyka, przy stoliku nad krystalicznie czysta wodą, z widokiem na piękny port i pasmo górskie pozwalają odczuć idealny spokój ciesząc się udanym urlopem. I na koniec wisienka na torcie, obsługujący nas Pan, zapewne menedżer lub sam właściciel, przyjmując komplementy na temat kuchni i restauracji niczym gospodarz domu, na zwieńczenie posilku, czestuje trunkami i smakołykami własnego wyrobu, na koszt firmy, co niezwykle nas ujeło i zachęciło do ponownej wizyty. Serdecznie polecam i pozdrawiam każdego kto zawita do tej skromnej ale wyjątkowej restauracji!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Mateusz_Cwenar
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cibaliavinkovci, Guest Relations Manager, Restauracja MoreOdpowiedź udzielona 8 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much Mateusz!
All the time we are trying to be in top form and at full professional service to every guest! Our guest is our friend and we respect at most that friendship ;) Because, we are More than just an restaurant.
We'll be glad to se you guys again! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (94)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 94 recenzji

Zrecenzowano 22 czerwca 2019

Cudowne miejsce, klimatyczne, genialne owoce morza - które z mężem uwielbiamy. Muzyka kołysała nasze serca i dusze. Trafiliśmy tu przypadkiem i żałujemy, że tak późno. W oczekiwaniu na potrawy, dostaliśmy zawsze jakąś przekąskę, niespodziankę, podobnie na koniec wizyty - coś ekstra! Obsługa cudowna, przyjazna, radosna i bardzo pomocna. Josip you made my holiday!!! Jeśli jesteś w Igrane musisz zjeść w More.

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Mariol_Gn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cibaliavinkovci, Guest Relations Manager, Restauracja MoreOdpowiedź udzielona 4 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much! Our approach to every guest have always been on high level so you can relax and enjoy maximally! We are More than just a restaurant :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 lipca 2016

lokal fajny blisko wody ,największym problemem restauracji jest oczekiwanie na posiłem byliśmy w 7 osób w restauracji były oprócz nas 3 osoby i na posiłek musieliśmy czekać 1 godzinę w lokalu podaja bardzo dobrą pizze i cevapci.

Termin wizyty: lipiec 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, rageman76
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zvone T, Public Relations Manager, Restauracja MoreOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write your review of our restaurant, your comments are very much valued. We really appreciate your comments regarding our customer service. Our staff members take their roles in our industry very seriously and try, every day, to provide that quality customer service, that our guests expect.
Thank you very much again, and we look forward to seeing you on your next trip to Croatia and Igrane! Take an adventure, escape the ordinary <3 Restoran More!
Best Regards,
Zvonimir

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2015

Jedzenie świeżo przygotowane, smaczne, przekąska przed oczekiwaniem na danie gratis, fajne miejsce przy samej wodzie, jak wieje zasłaniają ścianę.

Termin wizyty: sierpień 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
2  Dziękujemy, Maciej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Zvone T, Public Relations Manager, Restauracja MoreOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking the time to write your review of our restaurant, your comments are very much valued. We really appreciate your comments regarding our customer service. Our staff members take their roles in our industry very seriously and try, every day, to provide that quality customer service, that our guests expect.
Thank you very much again, and we look forward to seeing you on your next trip to Croatia and Igrane!
Best Regards,
Zvonimir

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: cibaliavinkovci, Guest Relations Manager, Restauracja MoreOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja More — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Igrane, Split-Dalmatia County
Igrane, Split-Dalmatia County
 
Igrane, Split-Dalmatia County
Igrane, Split-Dalmatia County
 
Igrane, Split-Dalmatia County
Zivogosce, Split-Dalmatia County
 

Byłeś(-aś) w Restauracja More? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem