Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Piękne wspomnienia

Super rejs, piękne plaże i miejsca! Warto podczas pobytu zobaczyć plaże od strony morza robią... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
maciejq2016
,
Goleniów, Polska
z urządzeń przenośnych
Wspaniała wycieczka .

Wspaniała wycieczka, pięknie spędzony czas. Gorąco polecam . Dobrze zorganizowane,wspaniała... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 września 2019
wittow
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 415)
  
Recenzje (1 415)
Filtruj recenzje
1 415 wyniki
Oceny podróżnych
1 068
120
58
72
97
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 068
120
58
72
97
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 415 recenzji
Zrecenzowano: 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Wspaniała wycieczka, pięknie spędzony czas. Gorąco polecam .
Dobrze zorganizowane,wspaniała obsługa , pyszne jedzenie :)

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, wittow
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mirjam K, Public Relations Manager, Lefkas CruisesOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Najpiękniejsze plaze Lefkady, Fiskardo, dodatkowy stop na pływanie obok Itaki, Meganissos i Scorpio
Wygodny statek, przesympatyczna załoga. Polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Martyna N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mirjam K, Public Relations Manager, Lefkas CruisesOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Najlepszy statek w Nydri, świetna załoga i obsługa, kapitan, który dba o pasażerów i potrafi zatańczyć zorbę podczas rejsu! Wspaniała atmosfera

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, 171ewat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Mirjam V, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Lefkas CruisesOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your nice comment!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2017

Jeśli ktoś potrafi pływać to będzie zachwycony. Piękne widoki ,super plaże i błękitna woda. Super przeżycia.

Polecamy przybyć na statek 40 minut przed startem ,aby zająć miejsce na środkowym pokładzie z prawej strony ( większośc rejsu w cieniu ). Podczas przystanków masa ludzi rezerwuje swoje miejsca zostawiając na nich ręczniki bądź plecaki - więc radzę zrobić podobnie.

Ceny na statku przystępne - 7 Euro kurczak z frytkami, 3 Euro piwo :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2017
Dziękujemy, mattix7777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Rejs byłby przyjemny gdyby nie zgromadzenie około 500 osób na statku, gdyby nie to, ze nie ślą wszystkich jest miejsce siedzące, gdyby nie to, ze załoga pije alkohol podczas pracy z niektórymi z wycieczkowiczów i gdyby nie to, ze nie robią nic z karygodnym zachowaniem niektórych, pijanych, podróżnych. Czy o to chodzi? Nie sadze! W folderach reklamowych statek jest przedstawiany jako nowy z 2017 r. Na nowy on nie wygląda. Cena jest atrakcyjna i trasa super, jednak organizacja i szacunek dla wszystkich pasażerów są daleko w tyle.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Dziękujemy, 248agataj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji