Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam/I recommend”
Toro Sushi — recenzja

Toro Sushi
Nr 70 wśród 155 Restauracje (Leigh-on Sea)
Zakres cen: 7 USD - 20 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacja pyszne i świeże. Bardzo miła atmosfera|||Revelation delicious and fresh. Very nice atmosphere!!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 19adi77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bonnie L, General Manager, Toro SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019

Cześć 19adi77,

Cieszymy się, że mogliśmy gościć w naszej restauracji! Dziękujemy za miła opinię i zapraszamy ponownie!

Thank you for visiting us and for your kind review, we hope to see you again soon!

Dziękuję Ci,

TORO

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (20)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 20 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 4 lutego 2020

Termin wizyty: styczeń 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 października 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bonnie L, Owner, Toro SushiOdpowiedź udzielona 11 października 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 września 2019

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Bonnie L, General Manager, Toro SushiOdpowiedź udzielona 4 września 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ykl473, Manager, Toro SushiOdpowiedź udzielona 1 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Toro Sushi — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Leigh-on Sea, Southend-on-Sea
Leigh-on Sea, Southend-on-Sea
 
Leigh-on Sea, Southend-on-Sea
Leigh-on Sea, Southend-on-Sea
 

Byłeś(-aś) w Toro Sushi? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem