Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Karwia
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (9)
Filtruj recenzje
9 wyniki
Oceny podróżnych
8
1
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
8
1
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 9 recenzji
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dworek Karwia -fantastyczne miejsce,przemili właściciele ,pełen profesjonalizm i mega dbałość o szczegóły !
Spędziliśmy cudowne 10 dni w Dworku Karwia .
Jak zawsze czysto ,piękny pokój w moim ulubionym turkusie i nowoczesna łazienka po remoncie .Pani Ewa to osoba,która myśli o wszystkim .Ekspres do kawy w pokoju ,słodkie przywitanie ,wózki dla dzieci do dyspozycji ,parawany i parasole przy wyjściu !
Jest wszystko tak jak w domu ...w pełni wyposażona nowa kuchnia ,jadalnia,zmywarka,piekarnik i lodówka oprócz tej w pokoju .
Polecamy animacje dla dzieci ,świetna zabawa aż miło popatrzeć !Konkursy,zabawy i przemiłe prowadzące!Zwłaszcza pozdrawiamy P.Patrycje
Wspaniały wypoczynek w komfortowych warunkach,w przyjaznej atmosferze i z super wyposażonym placem zabaw,łącznie z altanką gdy pada deszcz i pięknym miejscem na biesiadowanie w ogrodzie
Gorąco polecamy i pozdrawiamy
Mega zadowolona rodzinka z Łodzi

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Justyna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ewa330, Właściciel, Dworek KarwiaOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Droga Pani Justyno, dziękujemy serdecznie za czas jaki poświęciła Pani na wyrażenie swojej swietnej opinii na temat pobytu w Dworku Karwia. Cieszymy się nasz pensjonat spełnia Państwa oczekiwania. Będzie nam niezmiernie milo gościć Państwa ponownie bo tacy goście to skarb!!! Do zobaczenia. Pozdrawiam serdecznie. Ewa Pacyniak (wlasciciel)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 czerwca 2019

Wysoki standard pokoi jak na tego typu noclegi. Świetne miejsce dla dzieci, codzienne animacje super sprawa. Blisko do morza - 5-10 minut spacerem. Miła obsługa, parking na miejscu. Minusów nie znalazłem.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Karol D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DworekKarwia, Właściciel, Dworek KarwiaOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019

Ślicznie dziękujemy sympatycznym gościom za wspaniała opinie. Zapraszamy ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 czerwca 2019

Super miejsce, pokoje wygodne, czyste, urządzone ze smakiem. Wspaniała kuchnia do dyspozycji wczasowiczów. Idealne miejsce dla dzieci, plac zabaw, kącik zabaw znakomite. Blisko do centrum, blisko do morza,a jednocześnie nie tuż przy głównej ulicy co pozwala odetchnąć od ruchu ulicznego i zrelaksować się w ciszy.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Ponczurek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DworekKarwia, Właściciel, Dworek KarwiaOdpowiedź udzielona 30 czerwca 2019

Bardzo dziekujemy sypmatycznym gosciom za wspaniala recenzje i oczywiscie zapraszamy ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 czerwca 2019

Bardzo polecam Dworek Karwia (Wiosenna 10). Pokoje czyste, przestronne. Śniadania rewelacja. Dla dzieci duży plac zabaw i animacje. Blisko plaży. Pani właściciel przemiła osoba. Byliśmy tam już trzeci raz i na pewno wrócimy.

Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mmmggg123
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DworekKarwia, Właściciel, Dworek KarwiaOdpowiedź udzielona 29 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy sympatycznym gościom za wspaniała recenzje naszego Dworku. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2019

Oferta zgodna z opisem, a z zewnątrz dworek wygląda lepiej niż na zdjęciach. Pensjonat mieści się w spokojnej okolicy, za oknem łąka, a plaża jest całkiem niedaleko. Byliśmy z dwuletnią córeczką i mieszkaliśmy w najmniejszym pokoju z dwuosobowym łóżkiem i małą składaną kanapą. Pokój zgodny z opisem; my mieliśmy dodatkowe łóżeczko turystyczne dla dziecka więc miejsca zostało niewiele. W pokoju dostępny był czajnik, talerze i sztućce. Brak ręczników, ale byliśmy na to przygotowani. Wszędzie czysto i schludnie. Pyszne śniadania, do wyboru, pieczywo, wędlina, sałatki, warzywa, domowe dżemy i cos na ciepło na życzenie, robione na świeżo. Duzym plusem jest plac zabaw dla dzieci, kącik do zabawy przy jadalni.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Dorota M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DworekKarwia, Właściciel, Dworek KarwiaOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2019

Bardzo dziękujemy za super opinie i zapraszamy ponownie :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji