Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Family fishing getaway”
Sunwolf — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 5 dodatkowych witryn!
Sunwolf
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Brackendale
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 7 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Loggers Shack quiet and perfect for two with loft .
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: listopadzie 2017, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, RichWoody
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SunwolfBC, Front Desk!, SunwolfOdpowiedź udzielona 8 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (187)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

67 z 71 wśród 187 recenzji

Zrecenzowano 31 października 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: październiku 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Rozthom
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SunwolfBC, Front Desk!, SunwolfOdpowiedź udzielona 1 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 października 2017
Tłumaczenie Google

Data pobytu: październiku 2017
Dziękujemy, 145anab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SunwolfBC, Front Desk!, SunwolfOdpowiedź udzielona 1 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 października 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: The riverside cabins just have a double bed and a day bed. Good for a couple or a couple with one c...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Holly A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SunwolfBC, Front Desk, SunwolfOdpowiedź udzielona 16 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 października 2017
Tłumaczenie Google

Data pobytu: wrześniu 2017, podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, ellecamille
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: SunwolfBC, Front Desk, SunwolfOdpowiedź udzielona 12 października 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Brackendale — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 5,8 km
Executive Suites Hotel & Resort
Executive Suites Hotel & Resort
Nr 2 z 8 w lokalizacji Squamish
Liczba recenzji: 486
w odległości 8,3 km
Sandman Hotel & Suites Squamish
Sandman Hotel & Suites Squamish
Nr 3 z 8 w lokalizacji Squamish
Liczba recenzji: 253
w odległości 6,9 km
Sea to Sky Hotel and Conference Centre
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 11,2 km
Hotel Squamish
Hotel Squamish
Nr 4 z 8 w lokalizacji Squamish
Liczba recenzji: 190
w odległości 35 km
Nita Lake Lodge
Nita Lake Lodge
Nr 1 z 49 w lokalizacji Whistler
Liczba recenzji: 1 989
w odległości 38,3 km
Summit Lodge Boutique Hotel
Summit Lodge Boutique Hotel
Nr 3 z 49 w lokalizacji Whistler
Liczba recenzji: 1 816
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Sunwolf? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Sunwolf — dodatkowe informacje

Adres: 70002 Squamish Valley Road | PO Box 244, Brackendale, Squamish, Kolumbia Brytyjska V0N 1H0, Kanada
Numer telefonu:
Lokalizacja: Kanada > Kolumbia Brytyjska > Squamish > Brackendale
Udogodnienia:
Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Restauracja
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 1 hoteli w Brackendale
Zakres cen: 351 zł–535 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — Sunwolf 3*
Liczba pokoi: 12
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Agoda, Hotels.com i Booking.com, dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Sunwolf. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem