Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Doskonała paella ”
Public Lounge Mercat — recenzja

Public Lounge Mercat
Zarezerwuj stolik
2
śr., 16.10
20:00
Nr 16 wśród 97 Restauracje (Xativa)
Zakres cen: 17 USD - 33 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 8 września 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowaliśmy się na menu dnia, w skład wchodziły 3 przystawki (krewetki, młoda kapusta w roli bruschetty oraz krakers z wołowiną) wszystkie smaczne. Danie główne stanowiła doskonała paella z wołowiną i grzybami. Na deser kawa i mini ciasteczko. Wszystko pyszne. Kelner nie mówi po angielsku, ale bardzo się stara, żeby się dogadać. Zdecydowanie polecam.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, annade527
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (72)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 72 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 16 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 listopada 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: listopad 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Toni B, Propietario, Public Lounge MercatOdpowiedź udzielona 27 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2016 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Toni B, Propietario, Public Lounge MercatOdpowiedź udzielona 3 października 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Public Lounge Mercat — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Xativa, Prowincja Walencja
 
Xativa, Prowincja Walencja
Xativa, Prowincja Walencja
 
Xativa, Prowincja Walencja
Xativa, Prowincja Walencja
 

Byłeś(-aś) w Public Lounge Mercat? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem