Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dla każdego coś dobrego”
Konoba Maslina — recenzja

Konoba Maslina
Nr 4 wśród 6 Restauracje (Prvic Luka)
Zakres cen: 3 USD - 22 USD
Opis: Codziennie świeże, niemrożone jedzenie. Kuchnia dalmatyńska: ryby, owoce morza, mięso makarony. Lokalne wina i tradycyjne przystawki.
Informacje o restauracji
Opis: Codziennie świeże, niemrożone jedzenie. Kuchnia dalmatyńska: ryby, owoce morza, mięso makarony. Lokalne wina i tradycyjne przystawki.
Zrecenzowano 1 września 2019

Jeśli wybierasz się na wyspę Prvić, koniecznie musisz odwiedzić Maslinę. Owoce morza, makarony, lokalne ryby, dania z wołowiny, gulasz - na pewno znajdziesz coś dla siebie.Do tego dochodzą pyszne przystawki, szeroka gama lokalnych win, piwa jak i mocniejszych trunków. Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, ArekM438
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: przem_ad, Właściciel, Konoba MaslinaOdpowiedź udzielona 14 września 2019

Serdecznie dziękujemy! Miło nam niezmiernie! Zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (23)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 23 recenzji

Zrecenzowano 30 sierpnia 2019

To piekne ,klimatycze miejsce godne polecenia!! Przyjazna atmosfera, miła obsługa, dania wyśmienite przygotowane z dbałością o klienta, a deser....jeśli tam bedziecie, koniecznie skosztujcie . Ja napewno jeszcze tam wrócę. POLECAM

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Monika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: przem_ad, Właściciel, Konoba MaslinaOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much! We are very pleased! We invite you again! :) / Serdecznie dziękujemy! Bardzo nam miło! Zapraszamy ponownie! :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Koboba Maslina to magiczna restauracja położona na przepięknej wyspie Prvić. Dania w restauracji były przepyszne, wszystko było dopięte na ostatni guzik. Produkty świeże,najwyższej jakości. Restauracje prowadzą przesympatyczni, polacy wielkim sercu. Będąc w Chorwacji koniecznie wpadnijcie do Konoby Masliny❤

Termin wizyty: sierpień 2019
1  Dziękujemy, gabrysiia_w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 sierpnia 2019

Restauracja Konoba Maslina wyróżnia się bardzo miła,sympatyczną,profesjonalna obsługą.Pyszne,samaczne i efektowne wyroby kulinarne na wysokim poziomie.To prawdziwa fantazja smaku.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, magdamisior
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 sierpnia 2019

Kameralna wysepka, a w jej centralnym punkcie niewielka konoba, której właścicielami są Polacy. W dniu naszego pobytu karta (stosunkowo krótka) głównie z kuchnią chorwacką. Jedna pozycja (kluski), nawiązywała do kraju pochodzenia właścicieli. Jedzenie przygotowywane ze świeżych produktów, codziennie dowożonych przez właścicieli z lokalnego targu.
Polecamy: aromatyczne sery i prsut, doskonale przyrządzoną rybę. Na dobicie pikantny gulasz. Dla amatorów zup - gęsta pomidorowa. Deser z gatunku niebanalnych - doniczka z miętą, wyrastającą z kremu raczej dla dorosłych i bez prawa jazdy. Napoje typowe: woda i lokalne piwo. Obsługa bardzo sympatyczna, na czele z właścicielką - panią Justyną, która (o ile wygospodaruje wolną chwilę) chętnie opowiada o wyspie i chorwackich kulinariach. A że ostatni prom do Szibenika odpływa dopiero po 21.00, wieczór upływa w bardzo miłej atmosferze...

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, tompals
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: przem_ad, Właściciel, Konoba MaslinaOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dziękujemy za opnię, cieszymy się, że mogliśmy Państwa gościć i zapraszamy ponownie! ##### Thank you for your opinion, we are glad that we were able to welcome you and invite you again!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Konoba Maslina — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Konoba Maslina? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem