Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (361)
Filtruj recenzje
361 wyniki
Oceny podróżnych
217
87
32
13
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
217
87
32
13
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
22 z 27 wśród 361 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Witam,

Zaczne od rzeczy dobrych:

Personel, organizacja osrodka i pomysly oceniam bardzo wysoko. Mam zastrzezenia do jedzenia, bo uwazam, ze zbyt duzo jest niezdrowych snackow i deserow, ale to zawsze moga skorygowac opiekunowie.

Natomiast podstawowym minusem jest brak odpowiedniej przestrzeni, ktora jeszcze sie zmniejszyla po wybudowaniu dwocg dodatkowych pawilonow.. W tej sytuacji wszedzie jest tlok i nie mozna spuszczac z oka malych dzieci, bo natychmiast gina w tlumie i roznych zakamarkach.

W zwiazku z tym uwazam, ze Wasz osrodek, przy calym szacunku, nadaje sie wylacznie dla amatorow imprez masowych, do ktorych ja nie naleze, ale z pewnoscia znajdziecie Panstwo wystarczjaca liczbe amatorow, ktorzy zapelnia wasz osrodek. Z pzykroscia musze stwierdzic, ze ja wiecej do was nie przyjade.

Pozdrawiam,
Joanna Raszewska

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, joanna644
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za pobyt w Zalesiu i za miłe słowa.
Wg naszych obserwacji jedyną porą która gromadzi większą liczbę osób w jednym miejscu to pora posiłków. Jednak większość naszych Gości stwierdza że w Zalesiu wcale się nie odczuwa tak dużej liczby Gości. Ośrodek jest na tyle obszerny (4,5ha) i atrakcji jest tak dużo że zjawiska „tłoku” nie zauważamy. Mimo wszystko szanujemy Pani zdanie i rozumiemy że Pani odczucie może być barierą do kolejnego przyjazdu. Mimo wszystko zapraszamy ponownie, jesteśmy pewni że Pani dzieci spędziły cudowny czas w Zalesiu :) Niebawem oddamy do użytku dwie nowe atrakcje –salę sportową i 3-poziomowy drink bar który z pewnością w ciągu dnia przyciągnie wielu Gości przez co będzie Ich mniej w innych przestrzeniach :)
Pozdrawiamy serdecznie z Zalesia, najbardziej rodzinnego hotelu w Polsce :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Świetna obsługa, pyszne jedzenie.!Żadnych problemów w kwestii dodatkowego sprzątnięcia pokoju. Wspaniałe miejsce, wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych. Ogromny teren i piękne krajobrazy. Miejsce stworzone z sercem.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, patrycjarybarczyk25
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za pobyt w Zalesiu, wysoką ocenę i miłe słowa :)
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019

Wiele atrakcji dla dzieci, glownie tych do 8-9 llat, doskonala kuchnia, piekne otoczenie oraz zyczliwa obsluga to najwieksze atuty osrodka. Dla rodzicow mozliwosc zostawienia dziecka w mini clubie i pojscia np. na zajecia fitness. Szczerze polecam!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, martaniewiarowska5
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Pięknie dziękujemy za wysoką ocenę, miłą recenzję i przede wszystkim za pobyt w Zalesiu :)
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Absolutnie wszystko magicznie dopasowane pod dzieci!Od jedzenia po wspaniałego animatora p.Leszka(pozdrawiam)Cudowny,spokojny ,sielski klimat,fantastyczna obsługa,która że stoickim (szczególnie w restauracji )znosi zmasowany atak dzieci!Dość powiedzieć ,że moje dzieci ze łzami w oczach i wielkim wzruszeniem przy wyjeździe zapytały "a wrócimy tu za rok"?
Ogromne brawa dla Państwa ❤️

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za pobyt w Zalesiu :)
Serdecznie pozdrawiamy całą Państwa Rodzinę i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Pierwszy raz w Polsce szukalismy czegos konkretnie na tydzien na wakacje z dziecmi. Jakiez mile bylo nasze zaskoczenie po przyjezdzie do Zalesia. Organizacja czasu dla dzieci, przedszkole, w ktorym maluchy moga zostac pod opieka, animacje, zwierzeta. To i wiele innych atrakcji sprawilo, ze maluchy po tygodniu byky zachwycone. I do tego jedzenie.. rzadko zdarza sie zeby w hotelu bylo tak dobre domowe jedzenie. Wypoczynek w P0lsce nie nalezy do tanich hednak uwazam, ze trn ppbyt wart byl swych pieniedzy. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Zmeczeni rodzice moga sie oddac przyjemnosciom w Spa nie martwiac sie o dzieci. Polecamy. I pewnie wrocimy;)

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, michwas_77
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Pięknie dziękujemy za pobyt w Zalesiu i za bardzo sympatyczną recenzję :)
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji