Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Barczewo
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (362)
Filtruj recenzje
362 wyniki
Oceny podróżnych
218
87
32
13
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
218
87
32
13
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
29 z 34 wśród 362 recenzji
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Spędziliśmy cudowny czas z wybornym jedzeniem i wszystkimi atrakcjami jakie tylko można sobie wyobrazić. Szczerze polecam to miejsce. Animatorzy dostarczyli dzieciom wiele niezapomnianych wrażeń. Będziemy tu wracać.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 21 sierpnia 2019

Dziękujemy za pobyt w Zalesiu i tak miłe słowa :) Pozdrawiamy i do zobaczenia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 sierpnia 2019

Czyste pokoje. Hotel z dobry dostępem do jeziora. Czyta plaża. Super zorganizowany czas dla dzieci. Bardzo dobre jedzenie. Bardzo miła obsługa. Polecamy wszystkim rodzinom z dziećmi. Na pewno jeszcze raz tam przyjedziemy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, TomaszOGd
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za pozostawienie tak miłej recenzji.
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Spędziliśmy w Zalesiu wakacyjny tydzień. Dwie osoby dorosłe i dwójka małych dzieci (2,5 i 4,5 r.) To był miły czas spędzony na zabawie i odpoczynku.
Jedzenie: smaczne, urozmaicone, ładnie podane. Fajne tematyczne kolacje. Międzynarodowa w piątek z live cooking - bardzo smaczna i ciekawa.
Obsługa: miła, pomocna i kompetentna
Pokoje: Czyste i przyjemne.. Dostawka - rozkładana sofa - mogłaby być wygodniejsza.
Okolica: fajnie przygotowana plaża nad jeziorem. Wydzielone bezpieczne miejsca do kąpieli dla dzieci, zjeżdżalnie, zabawki. Wygodne leżaki i bar z łazienką na plaży.
Hotel: Czysty, dobrze skomunikowany.
Basen: Z ciepłą wodą :)
Atrakcje dla dzieci: kilka dobrze wyposażonych sal dla dzieci. W części koło recepcji - starsze sale ale z czystymi wykładzinami i zabawkami. W budynku A dwa poziomy; sala na dole z animatorkami dla dzieci, które chcą tam spędzić czas bez rodziców, na górze zabawy różne, konsole do gier, kino. Farma ze zwierzętami domowymi, możliwe jazdy na kucyku. Plac z dmuchańcami, trampoliny, ogród z domkami, zjeżdżalniami, parking samochodzików. Dla dzieci mnóstwo atrakcji - raj!
Dla dorosłych są szykowane części, w których będą mogli spędzić czas aktywnie (strefa active) i relaksując się w lobby. Teraz miejsca siedzące są do obserwowania bawiących się dzieci a przyda się przestrzeń, gdzie można w spokoju poczytać i napić się kawy ;)
Ogólnie miejsce super na każda pogodę i okoliczności, w każdym towarzystwie.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, Marta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Pięknie dziękujemy za pobyt w Zalesiu i ciekawą recenzję :)
Pozdrawiamy i zapraszamy do ponownych odwiedzin Zalesia :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Byliśmy w pokoju typu Studio Standard Plus z dziećmi w wieku 3 i 7 lat. Pobyt oceniamy bardzo dobrze.
- Obsługa bardzo miła i pomocna.
- Duża ilość atrakcji dla dzieci - przez tydzień nie było czasu na nudy.
- Plaża czysta, nie brakowało miejsca. Możliwość wypożyczenia łódek, kajaków i rowerków wodnych, co było dodatkową atrakcją dla dzieci.
- Okolica spokojna.
- Pokoje czyste z wystarczająca ilością miejsca. Łazienka niewielka, natomiast w naszym przypadku nie stanowiło to żadnego problemu.
- Jedzenie smaczne. Chodziliśmy o różnych porach i nigdy niczego nie brakowało. Korzystaliśmy z jadalni na piętrze, gdzie jest trochę spokojniej. Fajnym pomysłem są kolacje tematyczne (warmińska i kuchnie świata).

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, PZY9
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 13 sierpnia 2019

Bardzo dziękujemy za pobyt w Zalesiu oraz miłą i rozbudowaną recenzję :)
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2019

Spędziliśmy tydzien. z wnuczętami w tym osrodku fantastycznie. Piękna okolica, wszyscy przyjaznie nastawieni, szczególnie do rozbawionych maluchów. Czysto. Animatorzy bardzo sympatyczni. Jedzienie na okrągło, świetnie dobrane dla dzieci ale i dla dorosłych. nasze 2 i 4 letnie dzieci bawily sie tam doskonale. Byłam już w wielu miejscach ale ten hotel przebija wszystkie. Polecam!

Wskazówka dotycząca pokoi: polecam na parterze z wyjsciem na ogrodek
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, HannaJozwiak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: zalesie, Kierownik ds. PR, Zalesie Mazury Active SPA - Ośrodek WypoczynkowyOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Pięknie dziękujemy za pobyt w Zalesiu i miłe słowa :)
Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji