Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (12)
Filtruj recenzje
12 wyniki
Oceny podróżnych
11
0
1
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
11
0
1
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 12 recenzji
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2018

Oczywiście film rządzi się swoimi prawami - inna przestrzeń, dodatkowe ujęcia. Ale jest pięknie - wjechaliśmy ot tak z drogi, psy wielkie ale bardzo przyjazne. Gospodyni zrobiła dobrą herbatę i podała dzbanek wody pełen jakiegoś zielska - tak dobrej mieszanki jeszcze nie piłem. Nie wjeżdżajcie do wsi tylko skręcajcie w prawo( jadąc po skręcie z Ostródy) przy kapliczce - kamienne słupy i nazwa młyn

Termin pobytu: sierpień 2018
1  Dziękujemy, Rhematics
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grzegorz W, Właściciel, Młyn nad Rozlewiskiem PensjonatOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 września 2016

Spędziliście kiedykolwiek letni wieczór na oglądaniu skłóconej rodziny łabędzi słuchając przy tym cudnie brzmiących świerszczy? Ktoś z Was przedzierał się kiedyś godzinę przez ponad metrowe pokrzywy tylko po to, żeby przekonać się co jest „na drugim brzegu”? Ci z Was, którzy marzycie o własnym domu pośrodku natury, czuliście gdzieś że u siebie pomiędzy brzozami każdego ciepłego popołudnia chcielibyście czuć się tak samo wyjątkowo?
Takie właśnie jest to miejsce. Całość, która zachwyca pięknem i która jest prawdziwa. Miejsce dla ludzi, którzy nie utożsamiają spokoju z nudą i monotonią. Dla tych, którzy chcą poznać jak błoga może być cisza. I jak przepyszne domowe śniadania i obiady, które wykwitnie przyrządzone i elegancko podane zyskują wymiar bezpretensjonalnej wytworności.
Szum przelewającej się wody, który pomaga się zrelaksować. Miejsce z duszą, które na nowo uczy spokoju. Masa detali, które budują niezwykłą całość i które budzą podziw tak duży, że chciałoby się je potem wszystkie pamiętać.
Choć jeśli szukacie czegoś tylko na nocleg, lubicie patrzeć na naturę, ale nie chcecie na nowo nauczyć się jej doświadczać a całe dnie zamierzacie spędzicie spacerując po hałaśliwej Ostródzie albo przedzierając się po pobliskich polach Grunwaldu, poszukajcie czegoś innego. Jeśli natomiast chcecie uciec z wielkiego miasta, z hałasu cywilizacji i wszechobecnych korków, to odwiedźcie Młyn.
Kiedyś wspólnie zatęsknimy za tym miejscem. I za spokojem, który tam poznaliśmy.

Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
5  Dziękujemy, Dominik S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grzegorz W, Właściciel, Młyn nad Rozlewiskiem PensjonatOdpowiedź udzielona 6 września 2018
Tłumaczenie Google

:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2016

Piekne miejsce - ktore jest trudno znalesc. Nie ma zadnych oznakowan wskazujacych to miejsce. Cisza (wieczorami slychac nawet droge 800 m poza domem) i spokoj. Stary mlyn nad rozlewiskiem - miejsce nagrania filmu i to producent filmu wszystko odnowil.
Zaproponowano mam wyrzywienie - za cene restauracji z co najmniej restauracji z 2 lub 3 gwiazdkami Michelin!
Sniadanie wybor lokalnych wyrobow -ale obiad to juz dyktatura wlascicielki i czyste najprostsze danie wiejskie. Kawa nie jest wliczona ikosztuje 10,- za kubek
O tym ze to bylo miejsce nagrywania filmu dowiedzielismy sie przypadkowo.

Wskazówka dotycząca pokoi: Wszystkie pokoje a jednakowe z najtańszymi materacami jakie można dostac
Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, jaroslaws167
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grzegorz W, Właściciel, Młyn nad Rozlewiskiem PensjonatOdpowiedź udzielona 13 października 2016

Dziękujemy Panu bardzo za wyrażenie tej opinii.
Choć subiektywna i bardzo nieścisła, posłuży nam do dalszego doskonalenia naszych usług. Dziękujemy i zapraszamy ponownie - choćby z krótką wizytą ... tak by mógł Pan zweryfikować swoje wrażenia.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2016

Upojna cisza, relaks, dobroć, serdeczność miłość i wiele innych ciepłych słów wspomnień po wizycie w młynie nad rozlewiskiem....
Cudowna atmosfera, pomocni gospodarze, wspaniały klimat miejsca, czasu oraz otoczenia sprawiają, iz koniecznie trzeba powrócić do tego miejsca raz jeszcze !!

Termin pobytu: sierpień 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MateuszR224
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grzegorz W, Właściciel, Młyn nad Rozlewiskiem PensjonatOdpowiedź udzielona 6 września 2018
Tłumaczenie Google

:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 maja 2016

Idealne miejsce dla kogoś kto nie potrzebuje szumu, gwaru i plastikowych kiosków z goframi aby zdefiniować swój urlop. Jeśli chcesz BYĆ z rodzina albo z drugą połówką, jeśli chcesz przeczytac zaległe książki, pobyć ze sobą dać oddech swojemu ja to to jest idealne miejsce. Czaru dopełnia gościnnosć gospodarzy, pyszne jedzenie przygotowane na miejscu z wykorzystaniem tego co rośnie wokół domu. Jesli chcesz sprawdzić jak smakuje pokrzywa, kwait lipy, własny miód i wędliny albo szczupak z rozlewiska łowiony n aTwoich oczach to koniecznie zdecyduj się na posiłi na miejscu. Czysto, przytulnie , cicho... bardzo cicho . Przepieknie miejsce, cudowni ludzie tworzący klima tego miejsca. Serdecznie pozdrawiamy - Tomasz, Barbara z Maja i Blanką !

Termin pobytu: maj 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Tomasz G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grzegorz W, Właściciel, Młyn nad Rozlewiskiem PensjonatOdpowiedź udzielona 6 września 2018
Tłumaczenie Google

:)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji