Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (604)
Filtruj recenzje
604 wyniki
Oceny podróżnych
440
115
35
7
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
440
115
35
7
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 604 recenzji
Zrecenzowano: 4 września 2019

Miałem wielką przyjemność organizować w końcówce maja konferencję na ok 100 osób w tym wspaniałym miejscu i hotelu. Przepiękne miejsce które urzekło zaproszonych gości jak i również mnie. Bardzo profesjonalni, mili, życzliwi i pomocni pracownicy hotelu każdego szczebla. Bogate, urozmaicone i przepyszne śniadania. Przygotowany dla nas obiad i kolacja w karczmie Sielanka wspaniała.
Bez wątpienia pobyt w tym hotelu dla wielu osób którzy byli tam po raz pierwszy pozostanie na długo w pamięci i z pewnością będzie inspiracja do powrotu w to wspaniałe miejsce.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Obsługa
Dziękujemy, inkcognito
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Panie,
w imieniu swoim i całego zespołu dziękuję za podzielenie się wrażeniami po wyjeździe z Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie. Jest mi niezmiernie miło czytać tak pozytywną opinię na temat zespołu pracowników, cieszę się, że nasze starania zostały zauważone. Dziękuję za docenienie miejsca, krajobrazu oraz kuchni. Zadowolenie Gości to dla nas największa nagroda.

Zapraszam serdecznie do ponownego odwiedzenia Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie

Z poważaniem
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019 z urządzeń przenośnych

Doskonały wypoczynek połączony z relaksem w spa...naprawdę polecam! Kuchnia rewelacyjna, obsługa bardzo miła i pomocna. Cava na śniadanie i w standardzie gazowana woda mineralna. Detal ale z takich detali składa się całość. Jeszcze raz polecam!

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Robert G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Panie,
dziękuję za poświęcony czas na napisanie opinii po wyjeździe z Hotelu. Dziękuję za docenienie kuchni, obsługi. Zadowolenie Gości to dla nas największa nagroda i motywacja na przyszłość. Obiecuję, że nie spoczniemy na laurach. Bardzo się cieszę, że odwiedzają Państwo także nasz hotel w Polanicy - Zdroju.

Zapraszam serdecznie do ponownych odwiedzin Hotelu Spa Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie

Z poważaniem
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Spokój, cisza, bardzo dobra organizacja, dobra kuchnia .... warto przyjechać i relaksować się. Przyjeżdżamy ,,na wzgórza,, od 6 lat ( nie tylko Wzgórza Dylewskie, ale również dwa pozostałe hotele Dr. Irena Eris) cały czas pozytywne wrażenia.

Wskazówka dotycząca pokoi: najlepiej wybrać pokój od strony lasu z balkonem, dalej od recepcji co nie oznacza że bliżej recepcji jest hałas.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, koziello2711
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 7 września 2019

Szanowny Panie,

dziękuję za podzielenie się opinią po wyjeździe z Hotelu Spa Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie.
Jest mi niezmiernie miło czytać tak pozytywną opinię. Zadowolenie Gości jest dla nas największa nagrodą. Obiecuję, że nie spoczniemy na laurach, a tak miłe słowa działają na nas jeszcze bardziej motywująco.

Serdecznie zapraszam do ponownego skorzystania z Hotelu Spa Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie

Z poważaniem
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Przemiła obsługa, pyszne jedzenie, przyroda, spokój. Ładne pokoje, piękne, wygodne łazienki. Niestety brak klimatyzacji w pokoju ( nie jestem zwolenniczką "lodowych tchnień", najlepiej, gdyby klimatyzacja była do samodzielnego regulowania i wył./wł.) spowodował, że podczas cieplejszych nocy było porostu duszno - co powodowały być może chroniące nas przed komarami moskitiery. Duży plus za kawiarenkę obok głównego holu. Z basenu i sauny nie skorzystałam, więc nie będę się wypowiadać. Szeroki i świetny zakres zabiegów, jak na hotele dr Eris przystało. Czyli ogólnie na plus byłoby, gdyby...przykro mi, ale spa to cisza, odpoczynek, relaks. Po korytarzach, w restauracji, w kawiarni biegają rozwrzeszczane dzieci, pętając się pod nogami kelnerów i innych gości. Skaczą po krzesłach. Wrzaski od białego rana do późnych (sic!) godzin nocnych. To niby nie wina hotelu, ale jednak może warto wprowadzić jakiś regulamin? Rzucam luźny pomysł. Także nie skorzystam chyba już z Państwa hotelu, zbyt przyjazny...rodzinom, które przyjechały odpocząć (czyt. nie dbać, co robią ich pociechy, bo ONI tu zapłacili i odpoczywają). Czy są hotele dr Eris child free? Byłoby cudownie.

Wskazówka dotycząca pokoi: może parter albo w ogóle możliwość wyjścia na taras/balkon
Termin pobytu: maj 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, KamilaJ385
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 31 sierpnia 2019

Szanowna Pani,
dziękuję za podzielenie się wrażeniami z pobytu w Hotelu Spa Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie. Dziękuję za słowa doceniające naszą obsługę oraz uwagi, a nawet "luźne pomysły", które są zawsze dokładnie analizowane przez kierownictwo hotelu. W okresie wakacji i ferii faktycznie odnotowujemy więcej pobytów rodzinnych, z tego powodu mamy w tym czasie przygotowane programy animacyjne, zagospodarowujące czas także najmłodszym gościom. Niemniej satysfakcja i komfort naszych Gości są dla nas bardzo ważne, dlatego jesteśmy wdzięczni za wszelkie sugestie.

Z poważaniem
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Generalnie hotel "nie dowozi" względem oczekiwań, które towarzyszą marce dr Irena Eris.

Krótko: słaba kuchnia i obsługa w restauracji (szerzej niżej), świetna opieka nad dziećmi (brawo dla Pań i Pana!); miła, sprawna i uśmiechnięta - co nie jest tu częste - obsługa pokojowa, w porządku: basen, spa, pokoje. Ratownicy świetnie uczą pływać! Hotel dla preferujących nudę nad zabawę - po 22 można już tylko napić się w klubie (bar jest zamknięty). Atmosfera dusznawa, sanatoryjna, choć na szczęście inna niż w Czarodziejskiej Górze. ;-)

Ten hotel z pewnością robił niesamowite wrażenie, gdy powstał w 2007 r. A jednak pobyt w nim dziś uświadamia, że te 12 lat to epoka geologiczna... będąc tam miałem wrażenie, że przebywam w muzeum początków polskiego kapitalizmu, z typowym dla tego okresu napuszeniem, wymuszoną elegancją i prestiżem firmowanym przez jedną z jego ikon. Czego brakowało? Luzu, humoru, uśmiechu i ciekawych pomysłów, które dałyby obiektowi więcej życia, czyniąc czas spędzony tam radosnym a mnie zastanawiającym się kiedy będę mógł znowu tu przyjechać.

Na pewno czas na systematyczny dokładny przegląd techniczny pokoi i całości obiektu, zanim będzie za późno i na kogoś spadnie szklana tafla osłaniająca prysznic czy uszkodzeniu ulegnie coś jeszcze. Rozpadająca się i chwiejąca się balustrada drewniana na tarasie przy basenie też nie robi dobrego wrażenia. A to na pewno wierzchołek góry lodowej!

Dramatem bywa gastronomia: na 4 kolacje, jedna była naprawdę bez zarzutu. To trochę mało jak na luksus blisko natury. Słaba obsługa generująca kryzysy i nie radząca sobie z nimi, w piątek i sobotę uginająca się pod ciężarem zadań. Raz dostaliśmy wszystkie dania jednocześnie!!! I... zero reakcji poza spóźnionymi przeprosinami. Polędwica wołowa - biorąc pod uwagę cenę w karcie: bardzo, bardzo słabo. Pani Doktor! Pani Goście na pewno znają wagyu czy choćby dobrego polskiego rib eye'a! Zupa krewetkowa... kolor brunatny nie zapowiada nic dobrego... Gastronomia w Polsce naprawdę poszła przez te lata do przodu, a klientela zrobiła się rozdokazywana!

Nie mogę darować podrabianego wyciskanego soku z pomarańczy - moim zdaniem raz był dosłodzony (bo pomarańcze nie są nigdy tak słodkie) a raz rozcieńczony wodą i nie nadawał się do picia.

Jadąc na Mazury oczekiwałbym więcej ryb - Iława to tylko 30 km, Dąbrówno 10 km!

Jeśli są kursy uśmiechu, to proponuję skierować na nie większość kelnerów i recepcjonistów.

Termin pobytu: lipiec 2019
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
bardzo dziękuję za wszystkie komentarze, zarówno pozytywne, jak i krytyczne, dotyczące naszego hotelu. Przeczytałam je z uwagą i niektóre z zastrzeżeń, które mają wpływ na poprawę jakości obsługi, zostały już omówione w naszym zespole. Zapewniam, że oferowanie naszym gościom właściwej, profesjonalnej i miłej obsługi jest naszym priorytetem. Faktem jest, że w dziale gastronomii zaszły w ostatnim czasie największe zmiany personalne. Poza podstawowym szkoleniem personelu, dbamy też o doszkalanie naszych pracowników. Nie mniej żałuję, że nasza restauracja nie spełniła Państwa oczekiwań. Tutejsza kuchnia jest przez większość gości bardzo chwalona. Jeżeli jednak czują się Państwo rozczarowani i zgłaszacie niedociągnięcia, pozostaje mi tylko przeprosić za zaistniałą sytuację i zapewnić, że podejmiemy kroki poprawiające stan rzeczy.
Na terenie całego hotelu regularnie przeprowadzamy przeglądy techniczne i prace remontowe. Wspomniana balustrada jest ujęta w kolejnym etapie remontu.
Mam nadzieję, że przy następnej wizycie Państwa będziemy mieli okazję zaprezentowania się z jak najlepszej strony.

Z poważaniem
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji