Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ Prawdziwa uczta dla podniebienia <3 ”

Restauracja Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie
Nr 2 wśród 25 Restauracje (Ostróda)
Zakres cen: 7 USD - 25 USD
Opis: Kameralna restauracja rekomendowana przeszło dekadę temu przez Slow Food. Serwuje autorskie dania szefa kuchni Łukasza Wojtasa przygotowane z lokalnych, sezonowych i świeżych produktów. Podstawą karty jest autorskie menu degustacyjne wzbogacone o wine pairing. Dania powstają na oczach gości w otwartej kuchni z najlpeszej jakości składników. Restauracja została wyróżniona w żółtym przewodniku Gault&Millau 2018 symbolem dwóch czapek kucharskich. Jest jedyną restauracją w województwie warmińsko-mazurskim z tak wysoką oceną od niezależnych inspektorów Gault&Millau.
Informacje o restauracji
Opis: Kameralna restauracja rekomendowana przeszło dekadę temu przez Slow Food. Serwuje autorskie dania szefa kuchni Łukasza Wojtasa przygotowane z lokalnych, sezonowych i świeżych produktów. Podstawą karty jest autorskie menu degustacyjne wzbogacone o wine pairing. Dania powstają na oczach gości w otwartej kuchni z najlpeszej jakości składników. Restauracja została wyróżniona w żółtym przewodniku Gault&Millau 2018 symbolem dwóch czapek kucharskich. Jest jedyną restauracją w województwie warmińsko-mazurskim z tak wysoką oceną od niezależnych inspektorów Gault&Millau.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Dzisiaj z przyjaciółkami, miałyśmy przyjemność wybrać się w kulinarną podróż w Restauracji Romantyczna. Był to wieczór pełen niezapomnianych wrażeń dla podniebienia...
- Siekana wołowina to tatarowa wariacja, w której aromat dymu oraz chrupkie i lekko słodkie dodatki, sprawiają, że nie poznacie tej odmiany tradycyjnego dania!
- Zimny sorbet buraczany z ciepłym, puszystym serem kozim to udany duet, który w tej odsłonie wprawia kubki smakowe w błogie doznania dzięki skrajnym konsystencjom i temperaturom ;)
- Winniczki otulone aksamitnym i wspaniałym sosem z delikatną nutą kapusty, to wyjątkowo udana i oryginalna kombinacja;
- Bulion z ryb jeziornych z pierożkami/kołdunami z raków - świetne połączenie delikatnego wywaru i lekko pikantnego nadzienia;
- Sandacz w towarzystwie pure z bobu i mięty oraz kalafiora na sposób rożny, to również bardzo ciekawa kombinacja.
Pan Grzegorz - szef kuchni, z którym mieliśmy przyjemność porozmawiać zasługuje na 5 gwiazdek zdecydowanie! :)
Dla mnie to kuchnia, jaką cenię najbardziej, pełna skrajnych połączeń, gdzie słodkie godzi się ze słonym, kremowe z chrupkim i wszystkie te skrajności pasują do siebie idealnie! Brawo!

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Olga_Gorna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Restauracja Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 8 września 2019

Szanowna Pani,
dziękuję za podzielenie się wrażeniami po skorzystaniu z Restauracji Romantyczna.
Jest nam niezmierni miło, że udało nam się sprawić, że kolacja wraz z przyjaciółkami i czas spędzony w restauracji był pełen pozytywnych wrażeń. Zadowolenie Gościa jest dla nas najważniejsze. Taka opinia dla Szefa Kuchni i całego zespołu Restauracji Romantyczna to największa nagroda i motywacja na przyszłość.

Serdecznie zapraszam do ponownego skorzystania z usług Restauracji Romantyczna.

Z poważaniem
Aleksandra Styrna
Dyrektor Hotelu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (40)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

6 z 10 wśród 40 recenzji

Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Obiecałem Panu Michałowi, więc słowa dotrzymuję :). Harmonia smaku i miejsca. Dania proste i nieprzegadane, jednocześnie finzezyjnie skomponowane, wykorzystujące potencjał regionalnych produktów. Wszystkie świetnie wyglądające i podawane w odpowiednim rytmie. Obsługa , której ze "świeczką szukać" w Warszawie czy Krakowie; miła , naturalnie życzliwa i kompetentna. Podczas pierwszej kolacji na koniec spotkanie z otwartym i kochającym to co robi Panem Michałem, a w ciągu drugiej z menu degustacyjnym pogawędka z Szefem kuchni, w czasie , której zostaliśmy powaleni skromnością tego Człowieka. Ręce same składają się do oklasków i to na stojąco, co zrobiliśmy na zakończenie wieczoru z wielką przyjemnością. Do zobaczenia! G.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Grzegorz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Restauracja Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
dziękuję za poświęcony czas na napisanie opinii po wizycie w Restauracji Romantyczna. Jest mi niezmiernie miło czytać tak pozytywną opinię. Jest ona największą nagrodą i motywacją na przyszłość dla zespołu Restauracji Romantyczna. Cieszę się, że udało nam się sprawić, że Państwa kolacja i czas spędzony w restauracji był pełen pozytywnych wrażeń i smakowitych doznań. Obiecuję, że nie spoczniemy na laurach, a zadowolenie Gości jest dla nas najważniejsze.

Serdecznie zapraszam do ponownego skorzystania z usług Restauracji Romantyczna.


Z poważaniem
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 sierpnia 2019

Jest to jedna z niewielu restauracji, która jest po prostu perfekcyjna pod każdym względem. Można poczuć się naprawdę wyjątkowo już od samego wejścia. Wspaniały, intymny klimat, w pełni profesjonalna obsługa, no i oczywiście jedzenie. Wspaniała wołowina, która na długo utknęła w mojej pamięci. Polecam.

Termin wizyty: styczeń 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Jarek3city
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Restauracja Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowny Panie,
dziękuję za poświęcony czas na napisanie opinii. Opinie naszych Gości są dla nas bardzo cenne.
Tak miłe słowa to dla zespołu Restauracji Romantyczna duża satysfakcja i nagroda za pracę.

Zapraszam ponownie do odwiedzenia nas i skorzystania z usług Restauracji Romantyczna.

Z poważanie
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja Romantyczna zasługuje na osobną ocene (sam hotel SPA oceniłam oddzielnie). Jedzenie absolutnie obłędne!! Comber z jelenia absolutnie niesamowity, desery wspaniałe. Wszystko na 6! Szef kuchni przemiły i traktuje swoich gości po królewsku. Absolutnie polecam!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, GosiaGrz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Restauracja Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 12 sierpnia 2019

Szanowna Pani,
w imieniu swoim oraz całego zespołu Restauracji Romantyczna dziękuję za podzielenie się wrażeniami po skorzystaniu z Restauracji Romantyczna. Tak miłe słowa to największa nagroda dla Szefa Kuchni oraz całego zespołu. Obiecuję, że nie spoczniemy na laurach, a takie opinie działają na nas jeszcze bardziej motywująco.

Serdecznie zapraszam do ponownych odwiedzin Restauracji Romantyczna

Z poważaniem
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 lipca 2019

Menu degustacyjne zapewniło nam doznania smakowe na najwyższym poziomie, warto było czekać na każde kolejne danie. Ponadto kelner był bardzo życzliwy, pomocny i uśmiechnięty.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, Jakub Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: A_Styrna_DH, Dyrektor Hotelu, Restauracja Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza DylewskieOdpowiedź udzielona 25 lipca 2019

Szanowny Panie,
w imieniu swoim i całego zespołu dziękuję za podzielenie się wrażeniami po skorzystaniu z Restauracji Romantyczna. Jest nam niezmierni miło, że udało nam się sprawić, że Państwa kolacja i czas spędzony w restauracji był pełen pozytywnych wrażeń. Zadowolenie Gościa jest dla nas najważniejsze.

Serdecznie zapraszam do ponownych odwiedzin Restauracji Romantyczna

Z poważaniem
Aleksandra Styrna

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Ostróda, Warmińsko-Mazurskie
Ostróda, Warmińsko-Mazurskie
 
Ostróda, Warmińsko-Mazurskie
Ostróda, Warmińsko-Mazurskie
 
Ostróda, Warmińsko-Mazurskie
Ostróda, Warmińsko-Mazurskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Romantyczna w Hotelu SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem