Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dużo się zmieniło”
Pizzeria u Jana — recenzja

Pizzeria u Jana
Nr 18 wśród 27 Restauracje (Stargard)
Zakres cen: 3 USD - 11 USD
Opis: „Pizzeria u Jana” jest najstarszą Pizzerią z Tradycją w Stargardzie działającą nieprzerwanie od prawie 30 lat. To lokal średniej wielkości, mogący jednorazowo zaoferować do 28 miejsc siedzących, a w sezonie letnim dodatkowo cztery miejsca przy dwóch dwuosobowych stolikach na zewnątrz lokalu. Specjalnością „Pizzerii u Jana” jest oferowana od początku istnienia, jedyna w swoim rodzaju i nigdzie indziej na świecie nie spotykana pizza na grubym, drożdżowym cieście polana równie grubą warstwą wyjątkowego firmowego sosu pomidorowego. Dzięki swojej unikatowej recepturze, pizza owa zyskała już dawno miano Pizzy Stargardzkiej. Oprócz produktu flagowego Pizzeria proponuje również tradycyjną pizzę na cienkim cieście oraz dania będące połączeniem tradycyjnej kuchni polskiej oraz akcentów kuchni niemieckiej Od 2017 r "Pizzeria u Jana" należy do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Pomorzeo Zachodnie. Serdecznie zapraszamy i życzymy smacznego.
Informacje o restauracji
Opis: „Pizzeria u Jana” jest najstarszą Pizzerią z Tradycją w Stargardzie działającą nieprzerwanie od prawie 30 lat. To lokal średniej wielkości, mogący jednorazowo zaoferować do 28 miejsc siedzących, a w sezonie letnim dodatkowo cztery miejsca przy dwóch dwuosobowych stolikach na zewnątrz lokalu. Specjalnością „Pizzerii u Jana” jest oferowana od początku istnienia, jedyna w swoim rodzaju i nigdzie indziej na świecie nie spotykana pizza na grubym, drożdżowym cieście polana równie grubą warstwą wyjątkowego firmowego sosu pomidorowego. Dzięki swojej unikatowej recepturze, pizza owa zyskała już dawno miano Pizzy Stargardzkiej. Oprócz produktu flagowego Pizzeria proponuje również tradycyjną pizzę na cienkim cieście oraz dania będące połączeniem tradycyjnej kuchni polskiej oraz akcentów kuchni niemieckiej Od 2017 r "Pizzeria u Jana" należy do Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Pomorzeo Zachodnie. Serdecznie zapraszamy i życzymy smacznego.
Zrecenzowano 8 kwietnia 2018

Dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty w tym lokalu ale na lepsze , jest przestronnie i lepiej mi się podoba wnętrze. Jedzenie też lepsze w dalszym ciągu nie lubię '' puchatej pizzy'' ale ta na cienkim spodzie jest ok.

Termin wizyty: kwiecień 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, barbara n
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej G, Dyrektor generalny, Pizzeria u JanaOdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2018

Dziękujemy za opinię.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (27)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

7 z 11 wśród 27 recenzji

Zrecenzowano 2 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Każda wizyta tutaj jest moją podróżą sentymentalną. I choć od lat pizzeria ma szeroką ofertę dań, to ja niezmiennie zajadam się pizzą na grubym cieście z pysznym sosem pomidorowym.

Termin wizyty: luty 2018
Dziękujemy, 672agam
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Maciej G, Właściciel, Pizzeria u JanaOdpowiedź udzielona 4 lutego 2018

Serdecznie dziękujemy i smacznie zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 20 sierpnia 2017

Specyficzne grube ciasto i dobry sos powoduje że jeste tam co jakiś czas od 30 lat,choć ostatnio pierwszy raz mi nie smakowało mam nadzieje że to tylko raz. Ciasto nie było spieczone a sos miał inny smak,troche się zawiodłem

Termin wizyty: sierpień 2017
Dziękujemy, Pawel W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: matthg72, Właściciel, Pizzeria u JanaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2017

Dziękujemy za ważny dla nas komentarz jak również informację dotyczącą satysfakcji. Zapewniamy że każdego dnia staramy się dokładać wszelkich starań aby pizza jak i sos miały ten sam smak oraz strukturę, niemniej jednak mając na uwadze zadowolenie naszych klientów, szczególnie tych którzy znają i odwiedzają nas od lat, będziemy jeszcze pilniej przykładali uwagę do niezmienności i niepowtarzalności specyfiki naszej stargardzkiej pizzy :) Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Wszystko smakuje jak za starych dobrych czasów. Smakuje zaj....cie. Polecam pizzę na grubym spodzie.

Termin wizyty: sierpień 2017
1  Dziękujemy, Lech T
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: matthg72, Właściciel, Pizzeria u JanaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2017

Gorąco dziękujemy za super opinię :) Również wszystkim polecamy naszą Pizzę Stargardzką (na grubym cieście), jak również inne pizze i dania z naszego menu.
Pozdrawiamy serdecznie życząc smacznego :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Za kazdym razem kiedy jedziemy do stargardu musimy zjesc ta pizze . Jest pyszna choc zupelnie do tradycyjnej pizzy nie podobna

Termin wizyty: lipiec 2017
1  Dziękujemy, anna s
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: matthg72, Właściciel, Pizzeria u JanaOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2017

Serdecznie dziękujemy za opinię :) Oczywiście nasz pizza od bez mała 30 lat jest jedyną w swoim rodzaju, co spowodowało że przez wielu naszych stałych klientów zyskała miano Pizzy Stargardzkiej. Jest nam bardzo miło że Państwu ona smakuje i że do nas Państwo wracacie. Zapraszając ponownie, jak zawsze życzymy smacznego :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pizzeria u Jana — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Stargard, Zachodniopomorskie
Stargard, Zachodniopomorskie
 
Stargard, Zachodniopomorskie
Stargard, Zachodniopomorskie
 
Stargard, Zachodniopomorskie
Stargard, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w Pizzeria u Jana? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem