Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italia nad polskim morzem. Super”

trattoria dall' italiano
Nr 2 wśród 13 Restauracje (Dziwnówek)
Zakres cen: 4 USD - 21 USD
Opis: Kuchnia włoska
Informacje o restauracji
Opis: Kuchnia włoska
Zrecenzowano 1 września 2019

Trafiłem na ostatni dzień otwarcia w sezonie. Trattoria czynna sezonowo. Optymalna karta. W ostatni dzień nie wszystko było dostępne, ale i tak warto. Jadłem makaron z wędzonym łosiem. Próbowałem makaron z pesto. Ekstra smakuje. Brak pizzy (przy wejściu jest informacja, że to trattoria a nie pizzeria. Polecam. Super doznania smakowe.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, tomaszp689
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (68)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 68 recenzji

Zrecenzowano 4 sierpnia 2019

Jesteśmy stałymi klientami, przede wszystkim ze względu na jedzenie - jest pyszne, proste, świeże i smakuje inaczej niż pseudo włoskie knajpy nad morzem. Jest w tej kuchni serce, to się czuje - dań nie nazwałabym wykwintnymi, są prosto ale ładnie podane - jak w domu. Lokal w środku bardzo przytulny, obrusiki w kratkę zawsze cieszą oko. Prosty ale dobry wybór wina no i desery! Panna cotta smakuje świeżą śmietanką i zawsze w otoczeniu świezych owoców. Pani Beata mimo ze obsluguje sama to zawsze znajdzie czas na małą pogawędkę a szef kuchni Silvio też mimo ruchu znajdzie czas by spytac jak smakuje. Polecam z całego serca, ale trzeba pamiętać ze to nie miejsce dla kazdego, a dla tych co potrafią docenić dobre składniki i prostotę.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Paulina P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Zamówione dwa dorsze z grilla okazały się grillowane na patelni grillowej i na zimnym oleju,danie okropne i mrożone frytki, pozytywne recenzję piszą chyba wlaściciele sami sobie.

Termin wizyty: czerwiec 2019
4  Dziękujemy, gruberinio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 512beam, Proprietario, trattoria dall' italianoOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Nie mamy takiej potrzeby aby pisać sobie recenzję.Dorsz jest grillowany na patelni grillowej bez oleju i po położeniu na talerz jest skrapiany olejem z oliwek bo tak to się robi w kuchni włoskiej śródziemnomorskiej.no ale co możemy Panu tłumaczyć skoro widać że nie ma Pan zielonego pojęcia na ten temat.frytki oczywiście że są mrożone ale przynajmniej smażone na czystym oleju a nie na truciźnie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2019

Wszyscy zamówiliśmy makarony, różne. Porcje małe. Sosy jakby ze słoika. Nie można było nawet wyczuć smaku poszczególnych składników. Sosy źle zredukowane, wodniste. Kawa też bardzo słaba. Więcej rzeczy oczywiście nie zamówiliśmy.

Termin wizyty: lipiec 2019
1  Dziękujemy, Ewa L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 512beam, Proprietario, trattoria dall' italianoOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Jeśli ktoś nie potrafi odróżnić sosów robionych od kupnych w słoikach to o czym będziemy rozmawiać.Prosze spędzić trochę czasu w kuchni i pogłębić swoje kubki smakowe oraz zacząć używać produktów dobrej jakości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Oczywiście nasz niezawodny Tripadvisor doprowadził nas po opiniach do pysznego, włoskiego jedzenia... gnochi dla dzieci mięciutkie w sosie śmietanowym z parmezanem, krewetki wyborne, makaron perfekcyjnie ugotowany a risotto pyszne...tylko na panna cotte się już niestety nie załapaliśmy... może następnym razem

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, kill_grill
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 512beam, Proprietario, trattoria dall' italianoOdpowiedź udzielona 30 lipca 2019

Przykro nam że zabrakło panna cotta ale będzie powód aby odwiedzić ponownie Dziwnówek i wpaść do nas na deserek.Pozdrawiamy serdecznie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

trattoria dall' italiano — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Dziwnów, Zachodniopomorskie
 
Dziwnówek, Zachodniopomorskie
 
Dziwnówek, Zachodniopomorskie
Dziwnówek, Zachodniopomorskie
 

Byłeś(-aś) w trattoria dall' italiano? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem