Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (62)
Filtruj recenzje
62 wyniki
Oceny podróżnych
50
7
1
3
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
50
7
1
3
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 62 recenzji
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Wszystko w jak najlepszym porządku.Domek zarezerwowaliśmy w związku z uczestnictwem w wystawie psów.Obiekt spełnił nasze oczekiwania .Domki czyste ,dobrze wyposażone, piękny widok z okna, polana za obiektem wiec spacer z psami nie stanowił problemu.Polecam

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, BerLeg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OsadaKoscielisko, Dyrektor generalny, Osada KościeliskoOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2019

Wielkie dzięki :) i gratulujemy sukcesów na wystawie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2019

Lokalizacja super, z dala od zgiełku - cisza i spokój. Widok z apartamentu na Tatry przecudny, apartament dobrze wyposażony, czysto i pachnąco. Kuchnia i sprzęty kuchenne na wysokim poziomie. Polecam na pewno wrócimy. Mały minus za brak kawałka przestrzeni wydzielonej dla dzieci.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OsadaKoscielisko, Dyrektor generalny, Osada KościeliskoOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019

Dziękujemy za opinię :)
Już niedługo będzie miejsce na grilla i płac zabaw dla dzieci.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 lipca 2019

Piękne miejsce, oddalone od zgiełku i hałasu. Wyposażenie apartamentu bogate, łącznie z kawiarką na świeżo zmieloną kawę.Przestronne wnętrza i taras, na którym leniwie można siedzieć z kawą i podziwiać widok na Tatry - chyba najpiękniejszy w okolicy. Gospodarz miły i pomocny.

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Monika B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OsadaKoscielisko, Dyrektor generalny, Osada KościeliskoOdpowiedź udzielona 10 lipca 2019

Cieszymy się, że się Pani podobało. Zawsze służymy pomocą i staramy się działać od razu. Dziękujemy za miłe słowa i serdecznie zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 czerwca 2019

Polecam wspaniałe. Miejsce miły gospodarz widok mówi sam za siebie polecam w niedalekiej okolicy są owce na polu do sklepu niedaleko. Szkoda ze nie można przyjechać wcześniej niż przed 15 za dodatkowa opłata jednak rozumiem ze wynika to z wysokiego obłożenia

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, ja666
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OsadaKoscielisko, Dyrektor generalny, Osada KościeliskoOdpowiedź udzielona 25 czerwca 2019

Dziękujemy serdecznie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Przepiękny widok na Tatry, wysoki standard apartamentów, są wyposażone we wszystko co potrzebne na dłuższy pobyt, czysto, łatwy kontakt z obiektem, polecam to miejsce, warte odwiedzenia :) na pewno powrócę w przyszłości

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Mirulec
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OsadaKoscielisko, Dyrektor generalny, Osada KościeliskoOdpowiedź udzielona 15 czerwca 2019

Dziękujemy bardzo za miłe słowa. Staramy się cały czas podnosić standard naszych apartamentów. Miło nam, że jest to doceniane. Zapraszamy ponownie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji