Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8)
Filtruj recenzje
8 wyniki
Oceny podróżnych
3
2
1
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
3
2
1
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 8 recenzji
Zrecenzowano: 29 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Obiekt ładny, bardzo czysto w pokojach, położony w malowniczej okolicy, dobra lokalizacja. Minusem jest sama Pani właścicielka, która na każdym kroju daje do zrozumienia, że zamiast na miłej atmosferze zależy jej tylko na pieniądzach. Pobyt był w porządku, ponieważ w pokojach nikt nie siedział ale niesmak pozostał.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Emka321
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: KatarzynaS2553, Właściciel, Willa LimbaOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2019

Coś niebywałego ! gdy Pan zadzwonił mówiłam, że nie mamy turnusu między świętami i sylwestrem ale Pan nalegał twierdząc , że jak Was przyjmę to nie pożałuję. A teraz żałuję ,skąd takie wnioski skoro Państwa cały czas nie było a ja właścicielka( ten "minus") na każdym kroku dawałam do zrozumienia , że zależy mi na pieniądzach. Przykro to czytać, czekałam w hallu podczas Waszego odjazdu jak zawsze gdy żegnam gości. Wszyscy wsiedliście do auta i odjechaliście bez do widzenia.Niesmak po gościach pozostał.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 stycznia 2018

Pobyt, co prawda krótki, bardzo nam się spodobał. W willi panuje miła i rodzinna atmosfera. Mieliśmy pokój mały, ale przytulny i było w nim dosłownie wszystko, co do szczęścia potrzebne: czajnik, lodówka, mikrofala, płyta indukcyjna, naczynia, suszarka, płyn do naczyń, wygodne łóżkom stolik, szafa itp. Obiekt dysponuje śniadaniami, które są przepyszne, duuuży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, wszystko ładnie i estetycznie poukładane: dżemy, sery, szynka, jajecznica, sałatki, nutella, kiełbaski, kakao, ciasta. Gospodarze bardzo mili, sympatyczni ludzie, uśmiechnięci, aż chce się tam wracać :) Obiek usytuowany jest około 2,5 km od centrum Zakopanego, ale ta odległość w ogóle nie była dla nas problemem, można dojść w pół godziny pieszo lub podjechać autem w 5 minut, ewentualnie niedaleko jest przystanek autobusowy. Co więcej, Limba położona jest w przepięknym ogrodzie, na terenie któego znajduje się również basen, więc w sezonie letnim to dodatkowy plus :) W pokojach czyściutko. No naprawdę, choćbym chciała, to nie ma do czego się przyczepić. Pozdrawiam serdecznie, para z dolnośląskiego Lubina :) Na pewno tam wrócimy!

Termin pobytu: styczeń 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Karolina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna S, Właściciel, Willa LimbaOdpowiedź udzielona 3 stycznia 2018

Dziękujemy za wspaniałą opinię, jesteśmy nią mile zaskoczeni i cieszy nas gdy inni doceniają naszą pracę i nasz wkład w to co robimy, nieraz po ludzku zmęczeni ale zawsze gotowi z uśmiechem aby pomóc i obsłużyć gości .Zapraszamy Państwa ponownie i życzymy Szcześliwego Nowego Roku .

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2017

Super pobyt ! W ramach pobytu mieliśmy zabiegi fizjoterapeutyczne, które zostały zrealizowane w ramach oferty w 100%!!!! Dodatkowo bania z jacuzii na powietrzu rewelacyjna sprawa.
Pokoje czyste, zadbane, śniadanko pyszne a jedyną wadą to brak uchwytu na słuchawkę prysznicową.
Właściciele obiektu oraz pani fizjoterapeutka bardzo sympatyczni, których serdecznie pozdrawiają wymasowane i zrelaksowane cztery baby ze śląska

Wskazówka dotycząca pokoi: dobra baza wypadowa,
Termin pobytu: wrzesień 2017
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, mz582017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lipca 2017

Na początku zaznaczę, że opinia dotyczy Pani właścicielki. Wraz ze znajomymi znaleźliśmy w internecie ofertę noclegu w tym obiekcie. Po telefoniczny kontakcie z właścicielką zarezerwowaliśmy dwa pokoje dwuosobowe, tego samego dnia została wpłacona zaliczka wysokości 40% całej należności. Do tego momentu wszystko wydawało się być w porządku, do czasu kiedy na dwa tygodnie przed planowanym terminem pobytu, otrzymaliśmy telefon od właścicielki, która poinformowała nas, że wynajęła jeden z zarezerwowanych przez nas pokój jakiemuś "Anglikowi" któremu bardzo zależało, a nam próbowała wcisnąć pokój w innym pensjonacie oddalonym o 300 metrów, mniejszy, w gorszym standardzie, na co oczywiście się nie zgodziliśmy i zażądaliśmy zwrotu zaliczki. Zachowanie tej Pani było fatalne, w wysokim sezonie na dwa tygodnie przed podróżą zostaliśmy pozbawieni noclegu! Nie łatwo było znaleźć jakiekolwiek wolne pokoje w tak krótkim terminie. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, zwłaszcza kiedy zaliczka była już wpłacona. Pani kieruje się względami materialnymi i własnym widzimisie komu zdecyduję się wynająć pokój, oraz nie wywiązuję się ze zobowiązań dotyczących rezerwacji miejsc. Dlatego też opinia jest negatywna, zastanówcie się zanim zdecydujecie się na rezerwację w tym obiekcie, nigdy nie wiadomo kiedy tym razem zadzwoni za wiadomością, że już nie macie pokoi!

Termin pobytu: lipiec 2017
5  Dziękujemy, BeataN371
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna S, Właściciel, Willa LimbaOdpowiedź udzielona 3 stycznia 2018

Zauważyłam opinię dopiero dzisiaj i postanowiłam sprawę wyjaśnić. Czekając na zaliczkę od Pani Anglik wynajął ten pokoik na booking.com rezerwując on-line i powstał tzw. overbooking .Grzecznie o tym poinformowałam Panią i zaproponowałam przesunięcie terminu przyjazdu o 2 dni ale odmówiła Pani chęci współpracy więc postanowiłam poszukać pokoi o podobnym standardzie w Willi u Łapów .Niestety odmówiliście przyjazdu bo w Willi u Łapów nie ma basenu.Zaliczka akurat wpłynęła i natychmiast ją Pani odesłałam przepraszając za zaistniałą sytuację.a potem musiałam przepraszać Panią właścicielkę Willi u Łapów za kłopot ,że zarezerwowałam dla Was pokoje a potem odmawiam.A propos zaliczki to była wpłacona przez Was ale u mnie jej jeszcze nie było i ta chwila spowodowała, że rezerwacji on-line dokonał Anglik i tym samym On był pierwszy.Jeszcze jedno na 2 tygodnie przed podróżą nie zostaliście pozbawieni noclegu bo go Wam zapewniłam a Wasza rezerwacja była na 3 tygodnie przed przyjazdem czyli tez tuż przed przyjazdem. Nie kierujemy się względami materialnymi tylko kolejnością rezerwacji.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 grudnia 2014

Nasz pobyt skończył się bardzo szybko.
1. Wg zapewnień właścicielki miało nie być grup młodzieżowych - okazało się że jest.
2. Pretensje do nas i fochy że musi czekać z kolacją (a jechaliśmy pół Polski, zona w ciąży)
3. Nerwowe i obcesowe zachowanie właściciela (komentarze i docinki) które wprawiły nas najpierw w osłupienie, a potem w irytację.

Wyprowadzeni z równowagi zdecydowaliśmy się zrezygnować i urlop spędzić gdzie indziej. Zaliczka nie została zwrócona, mieli prawo, ale dobrze to nie wyglądało

Termin pobytu: czerwiec 2014
Typ podróży: Podróż z rodziną
10  Dziękujemy, artystyk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Katarzyna S, Właściciel, Willa LimbaOdpowiedź udzielona 29 września 2016

Witam serdecznie !
To jest chyba pomyłka ponieważ nie przyjmujemy grup w czasie pobytu innych osób ponieważ obiekt jest zbyt mały 26 miejsc. W tym czasie o którym Pan pisze nie było żadnej grupy młodzieży i nie prowadzimy wyżywienia dlatego nie rozumiem skąd kolacja w naszej Willi . Mąż jest bardzo uprzejmy dla naszych gości tym bardziej nie wiem czemu Pan napisał recenzję nieprawdziwą.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji