Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Love to come back after 3 years..”
The Palace Port Ghalib — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
The Palace Port Ghalib
Miejsce nr 1 wśród 5 hoteli w Port Ghalib
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 3 lipca 2017
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2016, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, rotterdam763
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Palace P G, Representative of the Hotel management team, The Palace Port GhalibOdpowiedź udzielona 4 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 395)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

180 z 184 wśród 1 397 recenzji

Zrecenzowano 5 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: I was perfectly happy with my room and I think it depends on each individual preferences.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: maju 2017, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, B_Bogey_
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Palace P G, Representative of the hotel management team, The Palace Port GhalibOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 maja 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: The room was spaciously, clean and well apparelled.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
Data pobytu: maju 2017, podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, joachime210
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Palace P G, Representative of the hotel management team, The Palace Port GhalibOdpowiedź udzielona 6 maja 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Data pobytu: kwietniu 2017, podróż służbowa
Dziękujemy, Adam M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Palace P G, Representative of the hotel management team, The Palace Port GhalibOdpowiedź udzielona 29 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: See view rooms have a wonderful view but are overlooking the buffet terrace. We prefer Garden view r...
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: kwietniu 2017, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Ruud S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Palace P G, Representative of the hotel management team, The Palace Port GhalibOdpowiedź udzielona 27 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Port Ghalib — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
w odległości 0,3 km
Port Ghalib Resort
Port Ghalib Resort
Nr 2 z 5 w lokalizacji Port Ghalib
Liczba recenzji: 1 288
w odległości 0,9 km
Marina Lodge at Port Ghalib
Marina Lodge at Port Ghalib
Nr 3 z 5 w lokalizacji Port Ghalib
Liczba recenzji: 2 074
w odległości 0,3 km
Siva Port Ghalib
Siva Port Ghalib
Nr 4 z 5 w lokalizacji Port Ghalib
Liczba recenzji: 1 957
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 23,2 km
Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Hilton Marsa Alam Nubian Resort
Nr 7 z 68 w lokalizacji Marsa Alam
Liczba recenzji: 4 211
w odległości 8,5 km
Steigenberger Coraya Beach
Steigenberger Coraya Beach
Nr 2 z 68 w lokalizacji Marsa Alam
Liczba recenzji: 3 809
w odległości 7,7 km
Jaz Dar El Madina
Jaz Dar El Madina
Nr 1 z 68 w lokalizacji Marsa Alam
Liczba recenzji: 1 581
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w The Palace Port Ghalib? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

The Palace Port Ghalib — dodatkowe informacje

Adres: PO Box 23, Port Ghalib, Egipt (dawniej InterContinental The Palace Port Ghalib Resort)
Lokalizacja: Egipt > Morze Czerwone i Synaj > Port Ghalib
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Nr1 wśród hoteli na plaży w miejscowości Port Ghalib
Nr1 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Port Ghalib
Nr1 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Port Ghalib
Nr1 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Port Ghalib
Nr1 wśród hoteli spa w miejscowości Port Ghalib
Zakres cen: 126 zł–161 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — The Palace Port Ghalib 5*
Liczba pokoi: 308
Znany także jako:
Intercontinental The Palace Port Ghalib Hotel Marsa Alam

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem