Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 217)
Filtruj recenzje
2 217 wyniki
Oceny podróżnych
565
884
523
143
102
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
565
884
523
143
102
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 2 217 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019

- [ ] W normalnych hotelach, wejście do pokoju odbywa się od korytarza przez drzwi. W tym hotelu do wszystkich pokoi znajdujących się Na parterze każdego z 8-miu budynków (w tym do naszego) wejście jest przez balkon. W związku z tym siedząc sobie na balkonie i podziwiając widok na ocean, jestem również obserwatorem pracy serwisu sprzątającego. Nie komfortowo czyje się tez otwierając okno na noc bo jakby spie przy otwartych drzwiach.
- [ ] Pokój mam połączony drzwiami z innym pokojem. Czyli w Sumie mieszkam z obcymi ludźmi w jednym apartamencie, słyszę ich rozmowy ich przyjazd o 3:00 w nocy i różne inne dźwięki.
- [ ] W normalnych hotelach goście korzystający z windy maja do niej swobodny dostęp i raczej są w pierwszeństwie, tutaj muszą poczekać w kolejce za serwisem sprzątającym
- [ ] Prawie całkowity brak drzew, skrawka terenu zielonego czyni ten hotel jeszcze bardziej gorącym betonowiskiem wykutym w rozgrzanych powulkanicznych skałach.
- [ ] Hotel jest ogromny. Aby dostać się do Swojego pokoju jedziemy jedna windą, potem kawałek należy przejść i potem znowu windą. Na szczęście nie mieszkamy jeszcze dalej gdyż czekałaby na nas kolejna winda. przy odrobinie niefartu- cztery windy.
- [ ] Windy są przestarzałe -jeżdżą bardzo powoli. Wyprawa na recepcje, basen czy do restauracji zajmuje wieki!

- [ ] W jednym dniu zacięły się aż trzy windy.
- [ ] Łóżka w pokojach to stare materace, chyba sienniki, nie wygodne jak diabli. Kręgosłup boli już 4-ty dzień.
- [ ] Położonie hotelu na klifie z przepięknym widokiem na ocean nie rekompensuje swoich braków.
- [ ] Przy basenie puszcza się dyskotekowe hity lata, większość wpada w ucho wszystkim odpoczywającym. Czy za dobór polskiego repertuaru odpowiadają nasi rezydencji- chyba tak, gdyż do disco polo nikt nie utonie nawet nogą.. żenua, bo do tego hitu eksportowego powinni przecież chętnie tańczyć wszyscy goście z całej Europy.. nie tańczą? Jaka szkoda...
- [ ] Już na samym wejściu (check-in) obsługa skrupulatnie zrobiła kopie moich paszportów i ID, nie reagując na mój sprzeciw. Odesłali mnie do rezydenta (?!)
- [ ] Pozatym obsługa hotelu w porządku, miła pomocna uśmiechnięta.
- [ ] Dobrej kawy się nie napijecie, mleko z proszku, kawa kwaśna
- [ ] Wg rekomendacji travelplanet.pl to świetny hotel, w świetnym miejscu przy pięknych plażach - no niestety NIE.
- [ ] Zdawałem sobie sprawę z tego, ze hotel jest na klifie i Brak jest dostępu bezpośredniego do plaży. Ale nie ma tez żadnego skrótu, schodów itp. Czeka Spacerek dookoła wzdłuż drogi.
- [ ] Na plaże wozi autobus o wyznaczonych godzinach, jednak zapomnij o popołudniowym plasowaniu gdyż ostatni autobus wyrusza najpóźniej chyba o 12:00.- przed lunchem.
- [ ] Myśle ze podróżni polskich biur podróży dostają słabsze pokoje. Mój widok na ocean był taki:

- [ ] Pożyczyliśmy auto, aby go zwrócić „wystarczy zaparkować” przed hotelem. Niestety wolnych miejsc parkingowych brak, trzeba dymać na dół.
- [ ] Wyspa jest przepiękna, jest mnóstwo super miejsc i świetnych hoteli, apartamentów itp, wyglada na to ze są one poza zasięgiem sprzedawców ITAKI oraz travelplanet.pl. 90%osob z autokaru rozwodzącego nas do hoteli wysiadło w naszym hotelu!!(?)
- [ ] Polecam piękne plaże (i pewnie hotele)w Maspalomas, dunas, wspaniałe dzikie klify Agaete, czy las salinas. Las Palmas równie fajne dla miłośników miejskich płaz i ciekawych barów.
- [ ] Można tanio wynająć samochód i trochę pozwiedzać. Cena paliwa ma wyspie to około 1€.
- [ ] Plusy hotelu :)
- Jak wam się poszczęści to pokój z ładnym widokiem.
- Obsługa restauracji wita gości juz u progu i wskazuje stolik - to bardzo ułatwia.
- Dobra jakość posiłków.
- Bar z przekąskami czynny cały dzień. Pizza, owoce, lody. lubisz się najeść - nie będziesz narzekać

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Marcin M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: In-Hotel-Management, Assistant Manager, Mogan Princess & Beach ClubOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marcin M,
Thank you for posting a detailed review of your recent stay on Tripadvisor.
First of all, I would like to thank you for highlighting the things you most enjoyed, like the good culinary offer, the proffesional service in our restaurant and the nice views from the balcony of our rooms and the common areas.
As you say, our hotel is bult up on the cliff and therefore, the use of lifts is necessary to acces any of the apartment blocks, but the good thing about our location is that you have a sea view from each of the rooms.
I regret to read all the inconviniences you found during your stay and I wish you had approach our front desk in order to help you solve most of them, because we could have relocated you to another room and offer toppers for your mattresses if you thought them to be too tight.
The check-in procedure is mandatory and we are required to hold copies of your documents during your stay, which are destroyed afterwards.
Once again, thank you for your feedback and stay.
Kind regards,
C. Zancajo, Assistant manager
Mogán Princess & Beach Club****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lipca 2019

Pobyt miły i bezproblemowy. Można odpoczywać na lenia np. na basenie dla dorosłych gdzie piwo wino i inne napoje na wyciągnięcie ręki, lub na basenie dla dzieci gdzie trochę gwarno lecz to oczywiste gdy są maluchy. Czysto i miło a przede wszystkim super widoki i w ciągu dnia i w nocy. Co do jedzenia. Zastanawia mnie fakt że ktoś pisze że monotonne :) Gdy się ciągle nakład to samo na talerz to monotonnie. Przez całe dwa tygodnie jadłem coś innego i smacznego. Byłem w pokoju 4401, najwyższe piętro (na moje życzenie) do opanowania system wind i spoko można dotrzeć bez problemu. Wszystko załatwiłem na recepcji bez problemu. Za 30 euro wynajęty samochód na dzień. Odwiedziliśmy wiele miejsc na wyspie. Roque Nublo, Terror itp miejsca. Super
Tak więc polecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Na najwyższym piętrze czyli od poziomu basenu dla dzieci piętro ok 20, super widoki i cisza. Czysto i bez problemów.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Andrew_Poland
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam - jedzenie i trunki wyśmienite obsługa wspaniała i bardzo uprzejma oraz piękny widok z balkonu. Pokoje czyste i ładne więc niema się co zastanawiać. Do plaży zapewniony transport przez cały dzień

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, klemens44
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: In-Hotel-Management, Assistant Manager, Mogan Princess & Beach ClubOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear
We very much appreciate your review and are delighted that you found the hotel great. We are looking forward to welcoming you again soon!
Kind regards,
C. Zancajo, Assistant Manager
Mogán Princess & Beach Club****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2019

Widoki piękne , jedzenie chodź monotonne to smaczne , obsługa recepcji pomocna i miła ekipa porządkowa również plusem jest bezpłatny sejf w pokoju i to tyle co można dobrego o tym miejscu napisać . Żeby dostać się do pokoju na najwyższym poziomie trzeba jechać czterema windami i pokonać około jednego piętra na pieszo wiec jak się wychodzi z pokoju to lepiej zabrać wszystko co może się przydać będąc na poziomach wypoczynkowych i to samo jak już się zdecydujemy wrócić do pokoju . Barmani patrzą na ciebie jak na zło konieczne i miedzy sobą po prostu tzw (łacha ciągną ) z każdego kto nie rozumie wystarczająco hiszpańskiego jeden z nich jest do tego stopnia bezczelny że wręcz domaga się napiwku od turystów którzy kończą turnus oczywiście nie robiąc nić w tym kierunku żeby zasłużyć na tzw złamanego centa !!! Z czystym sumieniem nie polecam tego miejsca !!!!

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Narin50
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: In-Hotel-Management, Assistant Manager, Mogan Princess & Beach ClubOdpowiedź udzielona 2 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Narin50,
Thank you for taking the time to post a review, following your recent break.
First of all, I would like to apologise if you were disappointed with aspects of your stay, although I thank you for highlighting the things you liked: nice views, tasty food and helpful staff.
I hope that you will not judge us too harshly in this instance, and that we will get to see you again in the future.
Kind regards,
C. Zancajo, Assistant Manager
Mogán Princess & Beach Club****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 maja 2019

Miejscowośc Taurito:

Dosyc daleko on innych centrów, same miasteczko o zmroku nie proponuje żadnych atrakcji, najlepiej pojechać taxi do Puero Rico (12 EUR) bo tam faktycznie jest życie. Pod hotelem jest duzo zieleni, bardzo ladnie to wyglada, plaża jest z ciemnym piaskiem jest tam bardzo przyjemnie.

Problematyczne:
- Dostep do plaży to koszmar, dłuuuga droga zero ułatwień, hotel jest wysoko na stromym wzgórzu, współczułem starszym osobom, powrót na wzgórze jest bardzo ciężki pieszo
- Klimatyzacja nie wydalała popołudniami (największe słońce)
- Milion schodów, trzy windy ale pomiedzy ostatnia windą a środkową - schody
- Drinki all inclusiv. Mało procentowe a napoje bardzo sztuczne (polecam piwko i sangrie)
- Wifi tylko w ogólnodostępnych miejscach tylko bardzo wolny internet
- Sam hotel widać że nie należy do najnowszych
- Animacje słabe
- W pokoju jest czajnik i kubki ale woda z kranu ma zły smak, polecam kupic w butelce lub nalaz sobie gdzies w barze i na niej gotować

Plusy:
- sejf w cenie
- czyste pokoje
- nasłoneczenie super
- jedzonko bardzo dobre, bardzo duże zróżnicowane, tematyczne dni, jedynie sniadania takie same ale wybór duży
- obsługa bardzo sprawna, bardzo miła, wszystko idzie załatwić – super
- Na plaży jest bar hotelowy Princess alkohole jak i całe jedzenie dostepne w lodówkach (makarony, kanapki, sałatki są bezpłate, ciepłe posiłki (hot dog, pizza, zapiekanki od 12 do 18) jest także tam toaleta ale nie oznakowana (czarne drzwi)

W dniu wyjazdu (autobus mielismy o 16) trzeba opóscic pokój do 12, potem przychodzi Pani sprzątajaca i prosi aby wyjsc. Jest opcja aby zostawic bagaze na recepcji oraz jest specjane pomieszczenie zamykane na bagaże. Przy wymeldowaniu nie sciagneli nam opasek, moglismy swobodnie zjesc obiad oraz korzystac ze wszystkiego dalej w pakiecie all inclusiv aż do przyjazdu autobusu – super. Goscie którzy sciagneli sami opaski i tak mogli koszytac ze stołówki.
Najlepiej wspominam plaże jak i wycieczke do Puerto Rico. Wypożyczyłem kabrioleta – volkswagen beetle w hotelu (80 eur) i wybrałem sie w Góry kanaryskie (piekne ! inna roślinnośc i widoki na chmury) oraz do Las Palmas i Maspalomas.
Wrócić do tego hotelu bym raczej nie wrócił ale bawiłem sie naprawde dobrze, a miejscówka (Taurito) bardzo urokliwa. Wycieczka w Itace była za 3030 zł a tydzien przed wyjazdem cena spadła do 2300 – i taka kwota jest adekwatna do jakości tego hotelu. Nie przepłacajcie więcej.

Termin pobytu: maj 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Robert M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji