Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 448)
Filtruj recenzje
1 448 wyniki
Oceny podróżnych
519
532
252
92
53
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
519
532
252
92
53
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 448 recenzji
Zrecenzowano: 7 lipca 2019

W hotelu przebywałam dwa tygodnie razem z mężem i dwójką dzieci. Obiekt pięknie położony, super widok z balkonu, mieszkaliśmy na ostatnim (6) piętrze.Obsługa bez zarzutu, wszyscy uśmiechnięci, pomocni, pokoje sprzątane codziennie. W recepcji bardzo miła Pani z Polski :), poza tym miłe Panie ze Słowacji i z Czech, więc nawet jeśli ktoś nie zna angielskiego, można bez problemu się dogadać. Przy hotelu niewielki basen, po drugiej stronie ulicy aquapark, w miarę czysto. Jest to zdecydowanie hotel dla rodzin z dziećmi. Wśród gości przeważali Anglicy, trochę było Polaków, Niemców i Francuzów. Jedyne do czego można się przyczepić to jedzenie. Drinki z automatu, whisky wyjątkowo ohydna, wino właściwie nie do przełknięcia. Jedzenie monotonne, mało urozmaicone, pizza niedobra robiona chyba na najtańszych produktach. Generalnie na posiłki najlepiej chodzić w porze kiedy się one rozpoczynają, kiedyś poszliśmy pół godziny przed końcem obiadu i nawet nie wiedzieliśmy jakie danie było przygotowywane na stanowiskach do smażenia, wszystko już było posprzątane. Animacje odbywają się na placu pomiędzy innymi hotelami, jest tam bardzo mało miejsc siedzących. Animacje super, ekipa się bardzo stara. Ogólnie hotel można polecić, gdyby jedzenie było lepsze było by naprawdę super.

Wskazówka dotycząca pokoi: Najlepszy widok jest z ostatniego piętra, poprosiliśmy o zakwaterowanie na 6 piętrze i hotel uwzględnił naszą prośbę.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Zoosia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParadiseHR1, The Paradise Team, Paradise Valle TauritoOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2019

Droga Zoozo,

Cieszymy się, że jesteś bardzo zadowolony z prawie każdego aspektu pobytu.

Twoje uwagi / sugestie są mile widziane i zostaną przekazane do odpowiedzialnego działu w celu ich oceny i wzięcia pod uwagę przy podejmowaniu decyzji w przyszłości.

Odwiedź nas ponownie, chętnie przywitamy Cię w każdej chwili.

Z poważaniem,

Zespół Paradise

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2018

W sierpniu miałam przyjemność gościć w holeu Paradise Valle Taurito razem z mężem i dwójką dzieci: 13 i 8 lat.
Hotel bardzo fajny, pokoje czyściutkie,mieliśmy widok na ocean.
Jedzenie rewelacyjne - codziennie kolacja z kuchni międzynarodowej, chińska, włoska, hiszpańska.
Jedyne zastrzeżenia mogę mieć do AquaParku i jego czystości.
Basen przy hotelu - bez zastrzeżeń.
Gorącopolecam.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na 6 (najwyższym) piętrze.
Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, aniaz_az
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParadiseHR1, The Paradise Team, Paradise Valle TauritoOdpowiedź udzielona 29 września 2018

Drodzy aniaz_az,

Cieszymy się, słysząc, że podobał się pobyt w hotelu Paradise Valle Taurito, szczególnie dzięki miłemu hotelowi, dobrym usługom porządkowym, pięknemu widokowi oraz dobrym i urozmaiconym jedzeniom.

Twoja uwaga dotycząca parku wodnego zostanie przekazana osobie odpowiedzialnej i zostanie sprawdzona pod kątem możliwych ulepszeń.

Dziękujemy bardzo za wybranie naszego hotelu i poświęcenie czasu na poinformowanie nas o swoich doświadczeniach.

Z poważaniem,

The Paradise Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel wspaniały, bardzo czysty, nowoczesny, bardzo miła obsługa, jedzenie na bardzo dobrym poziomie, duża zaleta jest aqua park.
Do minusów można zaliczyć słona wodę w basenach aqua parku oraz drinki z automatu.
Hotel godny polecenia

Termin pobytu: sierpień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, poloyo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParadiseHR1, The Paradise Team, Paradise Valle TauritoOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2018

Drogi Poloyo,

Z przyjemnością informujemy, że pobyt w hotelu Paradise Valle Taurito sprawił, że pobyt w hotelu Valle Taurito był nie tylko wyjątkowy, ale przede wszystkim dzięki czystości, bardzo dobrym usługom i wyżywieniu oraz parkowi wodnym z dostępem dla gości hotelowych.

Dziękujemy za wybranie naszego hotelu i polecanie go innym.

Proszę przyjść do nas ponownie w każdej chwili, z przyjemnością powita Cię z powrotem.

Z poważaniem,

The Paradise Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 lipca 2018

Miejsce spokojne oddalone od miasteczka ,na plaży czarny piasek i blisko z hotelu, jak dla nas nieciekawie ale za to basen przed hotelem wynagrodził wszystko ,pokoje codzienie sprzątane jedzenie dla każdego coś pysznego ,w pobliżu sklepy z pamiątkami ,supermarket ,w pokojach klimatyzacja,lodówka płyny pod prysznic oraz przechowalnia bagażu bezpłatna w basenie i jacuzzi woda słodka w aquaparku woda słona . Temperatura powietrza idealna do opalania i dekikatny powiew wiatru nie dawał odczucia żaru .Wróciliśmy szczęsliwi,hotel godny polecenia.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
1  Dziękujemy, ewaryb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParadiseHR1, The Paradise Team, Paradise Valle TauritoOdpowiedź udzielona 30 lipca 2018

Drogi ewaryb,

Bardzo dziękuję za ten miły komentarz na temat ostatnich wakacji w Paradise Valle Taurito Hotel, a także za polecenie nas.

Cieszymy się, że bawiłeś się świetnie i chętnie przywitamy Cię z powrotem.

Z poważaniem,

The Paradise Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lipca 2018

Plusy: Super miejsce. Dobra lokalizacja. Około 35 min. autokarem od lotniska. Ładny hotel dobrze wyposażony, dosyć duże pokoje. W cenie Aquapark. Blisko do plaży ok. 200 m blisko do sklepów z pamiątkami. Dobra obsługa hotelowa, codziennie idealnie sprzątane pokoje. Spa obok hotelu z wewnętrznym basenem. Na terenie obiektu i basenów WIFI. Na plaży wypożyczalnia sprzętów wodnych, skuterów, szkoła nurkowania. Jest też wypożyczalnia samochodów, dobre ceny od 30 Euro. Przeciętne jedzenie, mały wybór dań ale każdy coś dla siebie znajdzie. Animacje dla dzieci były ale również na przeciętnym poziomie i organizowane centralnie dla kilku hoteli, podobnie działały minikluby dla dzieci.
-------------------------------------------------------------------------
Minusy: Mało urozmaicone śniadania. W Aquaparku słona woda w basenach. Goście od 6 rano zaczynają rezerwować leżaki na basenie poprzez rozkładanie na nich ręczników, po czym do godz.11 - 12 na nich nikogo nie ma. o 8 brak juz wolnych od reczników leżaków. Drobne minusy rekompensuje dobra atmosfera i przyjazny personel.
Ogólnie hotel warty polecenia.

Termin pobytu: lipiec 2018
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, krzysztof281
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ParadiseHR1, The Paradise Team , Paradise Valle TauritoOdpowiedź udzielona 12 lipca 2018

Drogi Gościu,

Dziękujemy za wybranie Paradise Valle Taurito, aby spędzić wakacje i podziękować za poświęcenie czasu na pisanie recenzji.

Cieszymy się, że dobrze się bawiłeś na taurito i że polecisz ten hotel.

Miło jest usłyszeć, że spodobał ci się twój przestronny pokój, czystość hotelu i bezpłatny dostęp do parku wodnego.
Cieszymy się, że wakacje były przyjemnością dzięki naszym różnym usługom i sąsiedztwie hotelu.

Przykro nam, że część Twojego pobytu nie spełniła twoich oczekiwań, twoje komentarze zostaną przesłane do odpowiednich działów.

Byłoby miło przywitać cię z powrotem

Z poważaniem,

Rajski zespół

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji