Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 190)
Filtruj recenzje
2 190 wyniki
Oceny podróżnych
578
665
501
263
183
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
578
665
501
263
183
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 190 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2018 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładny i cichy hotel przy lotnisku, zaledwie sześć minut spacerem. Pokoje przestronne, ciche i wygodne, w pokojach duży zestaw do kawy i herbaty (nie jestem pewien czy we wszystkich) miły personel.

Termin pobytu: wrzesień 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Piotrek80
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadDubAirport, Guest Relations Manager, Radisson Blu Hotel, Dublin AirportOdpowiedź udzielona 7 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Przy,
Thank you for your review of your recent stay with us.
We are delighted to read that you enjoyed your time here with us, especially your room. We would also like to thank you for your kind words regarding our staff.
We hope that you enjoyed all of your stay and that we will see you again when your travels bring you back to Ireland.
Kind Regards
Benjamin Thompson

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 września 2015

Termin pobytu: wrzesień 2015
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Radisson Blu Hotels
Ta recenzja jest prywatną opinią danego podróżnika i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadDubAirport, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel, Dublin AirportOdpowiedź udzielona 29 września 2015
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC ani jej partnerów.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadDubAirport, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel, Dublin AirportOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadDubAirport, Guest Relations Executive, Radisson Blu Hotel, Dublin AirportOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: lipiec 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadDubAirport, Front Office Manager, Radisson Blu Hotel, Dublin AirportOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji