Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Messonghi
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (1 044)
Filtruj recenzje
1 044 wyniki
Oceny podróżnych
437
399
140
47
21
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
437
399
140
47
21
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 1 044 recenzji
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu

W hotelu apollo palace spedzalam urlop na przełomie czerwca i lipca 2019. Hotel pięknie usytuowany, niska zabudowa,wśród zieleni, czysty. Obsługa hotelu przemiła, szczególnie barmani obsługujący podczas wieczornych, ciekawych i wesołych animacji. Szczególnie polecam wieczór grecki. Kilka basenów do wyboru dawało możliwość spędzania czasu w różnych miejscach na terenie hotelu. Bardzo dobre jedzenie. Na wycieczki po Korfu polecamy biuro magic tours (maja www). Sama plaża oddalona o kilka kroków, jednak mało tam miejsca na prawdziwy relaks, mimo to urokliwa. Polecam hotel i dziękuję całej obsłudze za miły pobyt i odpoczynek.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Emilkamati
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ingridvn, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Apollo PalaceOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thank you very much for your marvelous review!
It was a real pleasure to may welcome and offer you all our services in SENTIDO Apollo Palace and we are very happy that we could fulfill all your expectations.
Thanks again for choosing our hotel for your vacation and hoping to welcome in the future, we send you our kindest regards,

Your
SENTIDO Apollo Palace Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019

Hotel jak najbardziej godny polecenia. Przede wszystkim czysty, schludny. Pokoje codziennie sprzątane wraz z wymiana ręczników. Obsługa miła, sympatyczna zaczynając od recepcji, koncząc na barmanach i obsłudze kelnerskiej. Pusta szklanka na moim stoliku nie stała dluzej chyba niz 1 min :) Panowie kelnerzy widac bardzo mili i starali sie wszystko szybko ogarniac. W tym hotelu nie dało sie nudzić przede wszystkim za sprawą animatorów i tu tez duzy ukłon w ich strone. Chyba ze ktos woli cisze i spokój to równiez ja znajdzie na basenie dla dorosłych gdzie naprawde mozna sie zrelaksować. Jedzenie pyszne, kazdy znajdzie cos dla siebie. W poblizu hotelu dwa biura podrózy z polska obsługą, polecamy rejs statkiem na blue lagoon, gdzie statek odpływa z portu pod hotelem. A koncze moj wywód na przemiłych barmanach którzy alkoholu lali ile kto chciał i tyle drinków ile kto chciał zawsze z usmiechem na twarzy. Opinie tak naprawde mówią same za siebie. Jezeli miałabym wrocic na corfu to tylko do tego hotelu :)

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Sangria18
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ingridvn, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Apollo PalaceOdpowiedź udzielona 13 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,
Thank you so much for your amazing review!
It was a privilege that we had the chance to offer you our services at SENTIDO Apollo Palace and we are very happy to hear that your stay with us was up to the standards you were expecting.
We would like to thank you for choosing our hotel for your vacations and looking forward to your next visit.

Kindest regards,
Your
SENTIDO Apollo Palace Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2019

Wraz z moją dziewczyną spędziliśmy super tydzień w Sentido Apollo Palace. Obiekt jest położony w spokojnym miejscu, z dala od zgiełku. Do samego obiektu w sumie nie mamy zastrzeżeń bo jechaliśmy wypocząć, a nie doszukiwać się jakichś niedociągnięć. Pokoje byłby schludne, codzienne zmiany pościeli i ręczników były tam normą, otoczenie oliwnego gaju, w którym znajdowały sie domki było zadbane. Personel obiektu, od recepcji, pań sprzątających, kelnerów, kucharzy, animatorów był bardzo przyjazny, pomocny i uśmiechnięty. Z tego miejsca chciałbym pozdrowić menagera Vassilisa. który jest bardzo fajnym gościem. W obiekcie mało Polaków, przewaga Niemców, Francuzów i Anglików. Jedzenie baaardzo zróżnicowane i dobrej jakości, każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno na śniadaniu, obiedzie czy kolacji. Duży wybór deserów, owoców i lodów. Kelnerzy uwijają się bardzo szybko i zawsze dają radę, nigdy nie czekaliśmy na napoje(kolacje są z serwisem kelnerskim) czy dodatkowe czyste talerzyki itp. Hotel zapewnia liczne atrakcje takie jak gra we francuskie bule, piłkę, rzutki a także zapewnia super muzykę na żywo, o którą dbali Maria i Nikos. Bardzo podobała nam się też tradycyjna Grecka noc. Z hotelu w odległości 5min znajdziecie biura podróży, w których polecam wykupić rejs Blue Lagoon, a takze podejść na plażę przy której jest wspaniała Tawerna Dionysos. W obiekcie znajdują się 3 baseny, ale my korzystaliśmy tylko z jednego, dla dorosłych(+18) gdzie była cisza, spokój i bez problemu można było się schłodzić w basenie lub jacuzzi, nie było też problemów z leżakami. Przy każdym basenie znajduję się bar z uśmiechniętym personelem, jeśli ktoś lubi standardowe drinki z opcji all inc, w których alkohol nie jest wyczuwalny, to będzie zadowolony, jeśli wolisz coś mocniejszego, to nie ma żadnego problemu bo barmani wleją Ci czego tylko chcesz i w jakiej ilości chciałbyś:) Podsumowując, urlop w SENTIDO APOLLO PALACE uważamy za fajny, udany i polecamy obiekt każdemu, miejmy nadzieję, że kiedyś tam wrócimy!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje w lokalizacji południowo-zachodniej są ciche. Wg mnie lepiej być na parterze z ogrodkiem niż na pietrze z balkonem.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Patryk A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ingridvn, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Apollo PalaceOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google


Dear guests,
Thanks a lot for your amazing and very detailed review!
It was a privilege that we had the chance to give you our services in SENTIDO Apollo Palace and we are very happy to hear that your stay with us was up to the standards you were expecting.
We would like to thank you for choosing our hotel for your vacations and looking forward to your next visit.
Kind regards,
Your
SENTIDO Apollo Palace Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019

Hotel już wymaga poprawek remontowych, ale jeśli jest sprzątane codziennie to jest czysto i schludnie. Jedyne co to upał w restauracji. Mnóstwo drzew oliwkowych dających cień dla ochłody. Wyspa bezwietrzna, więc ochłodzić się można tylko w basenie i to rano, bo popołudniu woda jak w kranie. Plaża właściwie to jej nie ma, bo usypane klamoty to nie plaża. Przejście na nią poza teren hotelu, wyznaczone leżaki dla gości Sentido - płatne. Jedzenie dobre i alkohole ok.

Termin pobytu: wrzesień 2018
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Alutu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ingridvn, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Apollo PalaceOdpowiedź udzielona 1 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thanks a lot for your evaluation.
It was a pleasure to welcome and offer you all our services and we are happy that we could fulfil all your expectations.
We will consider seriously all your comments and suggestions for improving ourselves.
Thanks again for choosing our hotel for your vacation.

Kind regards,
Your SENTIDO Apollo Palace Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Hotel zlokalizowany w południowej, czyli spokojniejszej części wyspy. Położony jest w gaju oliwnym, z zacienionymi dróżkami i licznymi kwiatami. Pokoje znajdują się w parterowych lub piętrowych domkach. Pokoje ładne, z klimatyzacją w cenie, lodówką i suszarką. Każdy z nich ma taras lub balkon. Codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Wyśmienite jedzenie od rana do wieczora, nawet dla osób bardzo wybrednych znajdzie się coś pysznego. Wielkie prawa dla wszystkich pracowników hotelu: kelnerów, sprzątaczki, pracowników socjalnych, recepcjonistów - wszyscy jesteście WIELCY i zawsze uśmiechnięci. Fajne animacje, właściwie nie ma czasu się nudzić. Animatorzy mówiący w kilku językach, ogólnie w hotelu najczęściej słyszy się francuski. Trzy baseny w tym jeden tylko dla osób dorosłych. W jadalni wydzielona także sfera 18+ i uważam to za fajny pomysł. Plaża nie jest wielka, ale wystarczająca. Piękne widoki i wszędzie zielono. Jedyny minus to, to iż wszędzie można palić papierosy i myślę, że szefowie hotelu powinni wydzielić miejsca dla palaczy albo chociaż zakazać palenia przy basenach na leżakach. Mimo wszystko ten hotel SENSIDO APOLLO PALACE był strzałem w dziesiątkę, najlepszym hotelem jaki mogliśmy wybrać. Wszystkim pracownikom serdecznie dziękujemy!!!!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój 262 fajne położenie, blisko recepcji i basenów.
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Patrycja2009
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ingridvn, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες, SENTIDO Apollo PalaceOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guests,

Thank you so much for your very detailed and amazing review!
It was a privilege that we had the chance to offer you our services and we are very happy to hear that your stay with us was up to the standards you were expecting.
We will review all your comments and suggestions to improve our selves.
We would like to thank you for choosing our hotel for your vacations and looking forward to your next visit.

Kindest regards,
Your
SENTIDO Apollo Palace Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji