Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Liapades
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Pobliskie hotele
Recenzje (281)
Filtruj recenzje
281 wyniki
Oceny podróżnych
186
46
26
9
14
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
186
46
26
9
14
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 281 recenzji
Zrecenzowano: 1 września 2019

Hotel położony w malowniczej zatoce, piękny widok, plaże kamieniste ale bardzo urokliwe.Najładniejsza Rovinia Beach ok 10 minut od hotelu
Jedzenie dobre .Przy pokojach baseny, zadbane. Szczególnie basen przy pokojach od 300 ,super barman Dasos umilił nam czas spędzany przy basenie !!!!!
Jednak kawałek do plaży i dość strome podejścia
Generalnie miejsce godne polecenia

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Marekpoznan1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grmbph, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Blue Princess Beach Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marekpoznan1

We dearly thank you for choosing to spend your holiday at the Blue Princess Beach Hotel and suites. It was a pleasure reading your comments and sharing them with my team. We are grateful and truly delighted that your overall experience was an enjoyable one.

We will take your precious comments into account to keep improving our service and facilites quality.

We would like to thank you once again for choosing our Hotel and we are looking forward to welcoming you once again in the future.

With our warmest regards,

Spyros Ferentinos
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 sierpnia 2019

Ładny hotel położony w malowniczej zatoce otoczonej skałami.Bardzo dobre jedzenie i miła obsługa w szczególności
na basenie położonym w najwyższym punkcie z pięknym widokiem obsugiwanym przez greckiego barmana. Polecamy.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Aneta N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grmbph, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Blue Princess Beach Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Aneta N

“Kalimera” from Corfu and Blue Princess Beach Hotel & Suites, once again.

We dearly thank you for choosing to spend your holiday at the Blue Princess Beach Hotel & Suites. It was a pleasure reading your comments and sharing them with my team. We are grateful and truly delighted that your overall experience was an enjoyable one.

We will take your precious comments into account to keep improving our service and facilites quality.

We would like to thank you once again for choosing our Hotel and we are looking forward to welcoming you once again in the future.

With my warmest regards,

Spyros Ferentinos
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 sierpnia 2019

Nie można powiedzieć, że było bardzo źle, ale nie możemy też popadać w euforię, że było super. Jak już się przyzwyczailiśmy do codziennej wspinaczki do pokoju, oraz przestaliśmy jadać 3x dziennie w lokalnej stołówce, to było akceptowalnie.

Lokalizacja super, plaża czysta, widoki nie zapomniane.

Obsługa super, każdy życzliwy oraz uśmiechnięty ( z jednym "małym" wyjątkiem ). Komunikacja w języku angielskim na bardzo wysokim poziomie.

Pokoje różne, każdy z niedomaganiami. A to klimatyzacja klekocze lub bardzo głośno pracuje, a to spłuczka ledwo działa, a to drzwiczki od prysznica się nie domykają, a to zlew jest zbyt mocno nachylony i woda z niego nie spływa. Łazienki w każdym z pokoi, w jakich byliśmy, były słabe. Pokoje na pierwszy rzut oka w porządku, ale wszystko takie zrobione na sztukę. Na 4 gwiazdki na pewno nie zasługują, najgorzej wypadają łazienki. Na ścianie naszego prysznica były jakieś stalowe drzwiczki rewizyjne, które były bardzo mocno skorodowane, a kabina była zrobiona na sztukę bo była po prostu za mała, a nie umiejętne jej otworzenie powodowało wypadanie jej szklanych drzwi z prowadnic. Irytujące były drobiazgi, np. deska sedesowa zbyt mała w stosunku do muszli.

Pokój sprzątany był codziennie, ręczniki zmieniono zaledwie 3x w ciągu dwóch tygodni, z czego raz po napisaniu prośby na kartce i zostawieniu napiwku z podziękowaniami
.
Odpływy skroplin z pokojowych klimatyzacji były poprowadzone jakkolwiek, woda kapała na tarasy, lub np. w wąskie przejście prowadzące do pokoju, co skutkowało fetorem, który pojawiał się wieczorem, jak nie odparowywało na bieżąco.

Jedzenie monotonne, niektóre potrawy pojawiały się codziennie, niektóre ( zwłaszcza kolacje ), były połączeniem resztek ze śniadania i obiadu ( wszelkiego rodzaju kotlety mielone ).
Jeżeli chciałeś zjeść bułkę na śniadanie, musiałeś być w restauracji z samego rana, później już ich nie uświadczysz, zostanie Ci tylko chleb o różnej świeżości.
Obsługa sali bardzo aktywna, ledwo odstawiłeś talerz, już ktoś go zabierał.
Polecam wycierać dodatkowo sztućce ( może to mnie uratowało ), codziennie było tak, że nóż leżał na serwetce, natomiast nie wiedzieć czemu, widelec leżał na brudnej podstawce, noszącej ślady konsumpcji poprzednich użytkowników.

Przekąski serwowane między posiłkami to taka delikatna kpina. Sucha kanapka z chleba tostowego, przełożona serem i jakąś tłustą wędliną ( tą ze śniadania, bo przez cały pobyt pojawiły się tylko 2 rodzaje tej wędliny ). Przekąski te pojawiały się również w barach przy basenach. Szacuję, że w ilości talerz na bar. Hitem był tzw. lunchbox, jako suchy prowiant na cały dzień. Składał się on z wspomnianej kanapki przekąski, jabłka oraz małej butelki wody. Niektórzy narzekali na dolegliwości gastryczne mniej lub bardziej zaawansowane. Mnie to na szczęście ominęło. Subiektywna ocena nie uwzględnia niczego, co nie było empiryczne, cudze schorzenia nie mają wpływu na ten wpis.
Straszna jest ilość odpadów plastikowych wytwarzanych mimowolnie przy korzystaniu z uroków all inclusive. Każdy zimny napój nalewany jest do plastikowego pojemnika 0,2 litra, zużywa się tego straszna ilość. Przykre to bardzo.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje położone najwyżej spowodują codzienny trening kondycyjno-wytrzymałościowy. Podejście do nich jest po długiej stromiźnie.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, np_Jan_Kowalski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Fantastyczny klimat tego przybytku można poczuć dopiero wieczorem.
Tańce z Grekami,drinki.
Super pogoda ,plażowanie i czysta błękitna woda.
Na plaży,można wynająć Łódź lub rowerek wodny.
Jedzenie normalne ,duży wybór dań.
Dbają o czystość w pokoju.
Nie ma przepychu , wszystko zrobione rozsądnie.
Polecam

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, madzia0000
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grmbph, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Blue Princess Beach Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear madzia0000

We greatly appreciate your review on Tripadvisor.

We continue our endeavor to provide the best of holidays for all our guests at the Blue Princess Beach hotel and improve our services and facilities each year.

We will take your precious comments into account to keep improving our service and facilites quality.

We would like to thank you once again for choosing our Hotel and we are looking forward to welcoming you once again in the future.

With my warmest regards

Spyros Ferentinos
Guest Relations


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2019

Polecam ten hotel, jedzenie smaczne i zróznicowane,miła obsluga szczególnie Pani Katarina z kuchni miła, przyjazna i bardzo pomocna,czyste pokoje codzennie sprzątane. Piękne widoki,basen i morze zlokalizowane blisko siebie. Super wieczorki greckie oraz tańce wszystko organizowane przez świetnych animatorów.Zapewne owe wakacje będę dlugo wspomonać.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, bialutka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Grmbph, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, Blue Princess Beach Hotel & SuitesOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Bialutka

We greatly appreciate your review on Tripadvisor.

We continue our endeavor to provide the best of holidays for all our guests at the Blue Princess Beach hotel and improve our services and facilities each year.

We will take your precious comments into account to keep improving our service and facilites quality.

We would like to thank you once again for choosing our Hotel and we are looking forward to welcoming you once again in the future.

With my warmest regards

Spyros Ferentinos
Guest Relations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji