Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 169)
Filtruj recenzje
1 169 wyniki
Oceny podróżnych
802
264
69
23
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
802
264
69
23
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
59 z 64 wśród 1 169 recenzji
Zrecenzowano: 28 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Niesamowite położenie całego kompleksu z jakiego składa się hotel Arłamów oraz dbałość o wiele detali sprawia, że miejsce to jeden z najpiękniejszych hoteli jakie widziałem. Jedzenie rewelacyjne. Mnóstwo możliwości spędzania czasu od gry w tenisa, przez jazdę konną po golfa. Polecam elektryczne rowery i przejażdżkę po okolicznych wioskach. Niestety jedynym minusem tego miejsca jest cena, a także konieczność opłaty za korzystanie z zaplecza sportowego. Przy dłuższym pobycie rekompensują to vouchery.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, 657jeremiaszk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: arlawrona, Kierownik ds. gości, Hotel ArłamówOdpowiedź udzielona 26 lutego 2020

Szanowny Panie dobre opinie zawsze cieszą ale taka rekomendacja jest dla nas szczególna. Przykładamy ogromną uwagę do tego aby pobyt Gości był czymś więcej niż tylko usługą noclegową z wyżywieniem. Dlatego od samego początku istnienia hotelu postawiliśmy na aktywności, nie tylko te sportowe. Walory sportowe wymagają serwisu technicznego, obsługi oraz ciągłych zmian, rynek wymusza na nas nowe inwestycje a to wszystko niesie za sobą koszty funkcjonowania. Wprowadzone opłaty za dodatkowe atrakcje sportowe sprawiają, iż jakość zajęć jest ceniona i niejednokrotnie widzimy, iż Goście przy następnych pobytach pytają o zajęcia sportowe. Staramy się aby hotel w swoim funkcjonowaniu był wrażliwy na detale. Cieszymy się, że hotelowe jedzenie również zostało wysoko ocenione.

Mam nadzieje, że już dzisiaj planuje Pan kolejny pobyt w Arłamowie. Serdecznie zapraszam.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019

Miejsce, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie (możliwość korzystania z wielu atrakcji sportowych, basen zewnętrzny i wewnętrzny, bogate spa, przepiękne widoki na okolice, doskonałe miejsce na bazę wypadową w Bieszczady, do Przemyśla i do Kalwarii Pacławskiej

Termin pobytu: wrzesień 2018
Dziękujemy, olarysz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: arlawrona, Kierownik ds. gości, Hotel ArłamówOdpowiedź udzielona 26 lutego 2020

Dziękujemy za wizytę w hotelu Arłamów oraz za recenzję na nasz temat.
Dziękujemy za docenienie naszych przestrzeni sportowych oraz komfortu pobytu w SPA a także za wysoką opinię na temat krajobrazu.

Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za pobyt w naszym hotelu i już teraz zapraszamy na kolejną miłą i niezapomnianą wizytę w hotelu Arłamów, gdzie przyroda zachęca do pobytu o każdej porze roku

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Na pewno jeden z najlepszych ośrodków w Polsce. Właściwie trudno jest się do czegoś przyczepić. Jeżeli chodzi o bazę sportową to super!! Każdy znajdzie coś dla siebie. Baza gastronomiczna bez zastrzeżeń. Jako baza noclegowa nic do dodania. Okolica wspaniała. Bieszczady - jeden z nielicznych terenów gdzie jeszcze nie ma ingerencji człowieka na przemysłowa skalę i w tym Hotel Arłamów -wspaniały !

Termin pobytu: maj 2019
Dziękujemy, Makler656
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ConciergeHotelu, Kierownik ds. gości, Hotel ArłamówOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2020

Szanowny Gościu, bardzo nam miło, że wybrał Pan Hotel**** Arłamów i dziękujemy za podzielenie się wspaniałą opinią. Dążymy do tego, aby każdy z naszych Gości był równie zadowolony jak Pan. Jesteśmy przekonani, że Arłamów to miejsce dla każdego, a okoliczności przyrody sprzyjają odpoczynkowi. Zachęcamy do kolejnych pobytów. Przesyłamy pozdrowienia od całego Zespołu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Świetne miejce, cudowna atmosfera, fajny basen, bardzo dobre spa! Nie jest tanio, ale zdecydowanie warto sie wybrac. Pełna infrastruktura sportowa- silownia, boiska do squasha, hala sportowa. Kazdy znajdzie tam cos dla siebie.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Justyna F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ConciergeHotelu, Kierownik ds. gości, Hotel ArłamówOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2020

Szanowna Pani Justyno, dziękujemy za wystawienie opinii po pobycie w Hotelu**** Arłamów. Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Duży i pełen atrakcji hotel w zapomnianej lokalizacji ale w tym przypadku oto chodziło. Bardzo dobre jedzenie, hotel fajnie urządzony i z rewelacyjnym zapleczem sportowym. Polecam każdemu kto chce odpocząć w Bieszczadach!

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Marsu D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ConciergeHotelu, Kierownik ds. gości, Hotel ArłamówOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2020

Dziękujemy za rekomendację po pobycie w Hotelu**** Arłamów. Zapraszamy ponownie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji