Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 877)
Filtruj recenzje
1 877 wyniki
Oceny podróżnych
731
434
300
175
237
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
731
434
300
175
237
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 1 877 recenzji
Zrecenzowano: 3 września 2019

Hotel bardzo duży z dużą ilością atrakcji dla dzieci przy hotelu jak również na plaży. Wszystkie braki udogodnień hotelowych ( jak jednolite posiłki)nadrabiją animatorzy ,którzy rewelacyjnie zamawiają gości bogatym programem artystycznym.

Termin pobytu: wrzesień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Kornelia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: eftaliaaqua, Halkla İlişkiler Müdürü, Eftalia Aqua ResortOdpowiedź udzielona 3 września 2019

Drogi Kornelia
Tysiące podziękowań za recenzję i poświęcony czas. Z przyjemnością przeczytaliśmy, że bardzo polubiłeś nasz hotel. Podzieliliśmy się twoją pochwałą z całym naszym zespołem, twoje miłe słowa są dla nas największą motywacją. Z przyjemnością powitamy Cię ponownie w przyszłości.

Z poważaniem,
Relacje z gośćmi
Eftalia Aqua Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dziękujemy panu rezydentowi Tomkowi za ogromna pomoc w załatwieniu sprawy
Ponieważ nie zostaliśmy przyjęci do hotelu w którym mieliśmy być
Tomek załatwił nam dodatkowa wycieczkę i sporo spraw związanych z reklamacja
Pozdrawiam Wiesia

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, wmysza
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: eftaliaaqua, Konuk İlişkileri Müdürü, Eftalia Aqua ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Wieslawa,

Thank you for taking the time to share your feedback with us.
We are glad to learn that you have enjoyed your stay at our hotel. We are equally happy to know that you were able to value our hotel and staff. Your compliments of our staff will be passed on for they are truly what makes this hotel unique. Thank you and we very much look forward to welcoming you back.

Best regards,
Guest Relation
Eftalia Aqua Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 sierpnia 2019

Witam. Byliśmy w tym hotelu w sierpniu z dwójką dzieci. Pokoj dostaliśmy bardzo szybko. Pokoje codziennie sprzątane wymieniana pościel oraz ręczniki. Obsługa hotelu bardzo sympatyczna i miła, jedzenie różnorodne i przepyszne, każdy znajdzie coś dla siebie. Aqua parki czyste, leżaków starcza dla każdego obojętnie o której godzinie przyszedł, nie trzeba wstawać wcześnie i rezerwować :) lecilismy z biurem tui, w przyszłym roku wybieramy się drugi raz do tego hotelu:) Polecam dla rodzin z dziećmi.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
1  Dziękujemy, Piotr Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: eftaliaaqua, Halkla İlişkiler Müdürü, Eftalia Aqua ResortOdpowiedź udzielona 23 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear piotrekzory107,

Thank you so much for this fantastic feedback.
We are so pleased that you had an amazing holiday at Eftalia Aqua Resort and that you especially liked our friendly staff and big variety of the delicious food. It gives us great pleasure to have met your holiday expectations and we are happy to see you here again.

Best regards,
Guest Relation
Eftalia Aqua Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 sierpnia 2019

Ostrzegam wszystkich przed tym hotelem oraz przed biurem CORAL Travel Odeon.
Hotele Eftalia to jedno wielkie nieporozumienie. Poniżej krótki opis naszych sierpniowych wakacji z biurem Coral.
Mieliśmy wykupiony hotel Eftalia Aqua. Hotel wybrały nasze dzieci - uwielbiają aquaparki itp. Po przyjeździe okazało się że nie ma dla nas pokoi.
Pani z biura coral która nas dowoziła w 10min "zmyła" się z hotelu i powiedziała, że zostaniemy przeniesieni do innego hotelu a ona nie może nic z tym zrobić. Nawet nie pofatygowała się aby zadzwonić do rezydenta.
Zostawiła nas i jeszcze inne osoby samych. Miał być podstawiony autobus który nas dowiezie do innego hotelu. Niestety trzeba było ponad godzinę i wielu próśb, krzyków w recepcji żeby w końcu zjawił się autobus.
Przewieźli nas do hotelu oddalonego o 2km od eftalia. Tam kolejna wielka "masakra". Tam pokoi również niema i może się zwolnią w nocy (a może nie).
Czekaliśmy w holu do 4 w nocy z małymi dziećmi ( w sumie 9 godzin). Pokój wkońcu dostaliśmy, ale takiego hotelu nigdy nie wybrał bym na wakacje.
Mały basen, tłok, 3 małe zjeżdżalanie, ogólnie byliśmy wściekli. Najbardziej przykre jest to, że dzieciom trzeba było powiedzieć, że w tym roku nie będzie wymarzonych aquaparków.
Okazało się że w hotelach Eftalia taka praktyka overbookingu to sprawa normalna. Spotkaliśmy wielu polaków, którzy mieli podobne problemy co my.
Uważajcie wszyscy na ten hotel. Ostrzegam wszystkich aby wakacje nie zamieniły się w koszmar.
Co do biura Coral Odeon i Pani rezydent, to jest w porządku ale jak się nic nie dzieje. W naszej sytuacji otrzymaliśmy ZERO pomocy.
Zostawili nas samych w hotelu. Nawet nie wiedzieli gdzie nas przenieśli.
Pani rezydent z wielkim uśmiechem na twarzy (po kilku dniach) powiedziała nam że jest to zupełnie normalne i musimy dobrze czytać umowy. Zostawiam to bez komentarza....
Totalna arogancja. Nawet słowa przepraszam.

Do tej pory korzystaliśmy z wielu innych biur podróży. Nigdy z tak fatalnym traktowaniem się nie spotkaliśmy i jest to dla nas nie do pomyślenia.
Na pewno pierwszy i ostatni raz z biurem Coral Odeon.

Wskazówka dotycząca pokoi: overbooking, brak miejsc w hotelu
Termin pobytu: sierpień 2019
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Mateusz L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: eftaliaaqua, Halkla İlişkiler Müdürü, Eftalia Aqua ResortOdpowiedź udzielona 22 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mateusz L,

First of all, I would like to thank you for choosing Eftalia Aqua Resort. We are very sorry that the stay at our hotel did not meet your expectations, please accept the most sincere apologies for the inconvenience. We want to assure you that we carefully read all guest reviews and all your comments will not be left without attention.

Respectfully,
Guest Relations
Eftalia Aqua Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Szczerze mówiąc nie chciało mi się pisać recenzji, ale wiem, że turyści poszukują opinii, tak jak ja szukałam. Mam wrażanie, że w większości opinie piszą ludzie nie zadowoleni bo zadowolonym nie chce się pisać ;). Spędziliśmy 9 nocy w hotelu od 05.08 2019 r. 2 osoby dorosłe i trójka dzieci (12 i bliźniaki 6lat). Jechałam pełna obaw czytając recenzje, czy dobrze wybraliśmy. Byliśmy bardzo, bardzo zadowoleni, piękne przestronne pokoje rodzinne - dwupokojowe(w budynkach poza głównym hotelem blisko małego basenu i aqua parku) w tak dużym hotelu, a było bardzo kameralnie. Dzieciaki szalały w Aqua Parku. Jeśli chodzi o rezerwację leżaków to rezerwowaliśmy codziennie około 7:30 ale i później też się zdarzały wolne. (spędzaliśmy czas głównie na basenie, ale na plaży też zawsze coś się znalazło). przy małym basenie koło Aqua Parku nie było animacji i muzyki te atrakcje odbywały się koło dużego basenu. Jeśli chodzi o ocenę Animacji to trudno mi ocenić bo nie korzystaliśmy ale wiem, że cały czas coś w hotelu się dzieje. Jest też mini club ale nie wiem czy w języku polskim, chyba nie. Jedzenie w hotelu super i jest różnorodne, w ciągu dnia również przekąski w barach, lody, ciasta. Obsługa bardzo miła i pomocna, pokoje sprzątane codziennie.W hotelu jest również SPA ale nie wypowiem się bo nie korzystałam (na wszystko nie starczyło czasu ;)) Goście hotelowi mogą korzystać z atrakcji na wyspie Eftalia Island - to takie mini miasteczko, gdzie nie można się nudzić, duży Aqua Park (zjeżdżalnie również dla mniejszych dzieci chociaż moje 6 latki jeździły głównie na dużych ;) (zdecydowanie większe kolejki, niż w hotelu)animacje,sporty wodne na plaży, do wypożyczenia takie domki szczerze zapominałam jak się nazywają;) taki chill out;) restauracje, bary (polecam bar chill out przy plaży z pięknym widokiem, około 17:00 prawie nikogo nie ma :), od 12:00 do 16:00 podają hamburgery, kebaby, hot dogi, gofry, frytki, kurczaki. Na wyspie zdecydowanie więcej ludzi, ale to już jak kto woli, dla każdego coś miłego. Polecam o 21:30 Show time na wyspie oraz muzyka na żywo na niezłym poziomie bardzo przyjemnie. Jest również zjazd tyrolką i ścianka wspinaczkowa, i taki park linowy, sklepy., SPA. Hotel polecam dla rodzin z dziećmi i którzy lubią jak się coś dzieje. Jeżeli ktoś szuka wyciszenia i spokoju to musi wybrać inny hotel. (chociaż my z mężem też znaleźliśmy takie miejsce w restauracji chill out po 17, gdzie prze chwilę był spokój i szum morza, cudowne widoki ;)). aaa i byliśmy z biurem TUI.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z Tui.pl
Dziękujemy, Katarzyna Ż
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: eftaliaaqua, Halkla İlişkiler Müdürü, Eftalia Aqua ResortOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Kasia,

Let us express our sincere thanks and appreciation for your kind words and to be given the opportunity to extend our hospitality. Your comments about the hotel and especially about our friendly and helpful staff are much appreciated. Thank you for the tips for other guests. It gives us great pleasure to have met your holiday expectations and we are happy to see you here again!

Best regards,
Guest Relation
Eftalia Aqua Resort

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji