Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (172)
Filtruj recenzje
172 wyniki
Oceny podróżnych
36
84
36
10
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
36
84
36
10
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 172 recenzji
Zrecenzowano: 7 listopada 2016

Będąc wielokrotnie w Paryżu, tylko raz zdarzyło mi się mieszkać w hotelu. Hotel "Ibis" w Epinay niewielki ale całkiem sympatyczny. Nie radzę korzystać z samochodu bo dojazd do centru miasta to długa wyprawa - korki, korki, korki! Ale jest blisko stacja RER i w kilka minut jesteśmy w sercu Paryża. Oglądając fotki widzę, że hotel znacznie się rozbudował. Ja byłam tam 6 lat temu. Mam nadzieję, że wokół hotelu też się zmieniło bo nie ukrywam, że było ubogo jeśli chodzi o jakieś atrakcje! Wokół cicho więc i sen spokojny a po śniadanku w RER i na zwiedzanie!! Powodzenia!!

Wskazówka dotycząca pokoi: Każdy pokój jest dobry!
Termin pobytu: grudzień 2015
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, GosiaM1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laurent Y, Responsable relations clients, Ibis Paris Epinay Sur SeineOdpowiedź udzielona 8 listopada 2016
Tłumaczenie Google

Nous vous remercions pour vos commentaires suite à votre séjour à ibis Epinay sur Seine.
C’est avec grand plaisir que nous recevons vos compliments. Aussi, nous ne manquerons pas de partager vos appréciations avec toute notre équipe. Votre satisfaction est la plus belle récompense pour notre personnel qui travaille jour après jour pour vous offrir un service irréprochable.
Merci !

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2015

Dobra lokalizacja - blisko do stacji RER - świetny dojazd do centrum Paryża; pokoje czyste, pachnące, codziennie sprzątane; śniadania bardzo dobre - duży wybór potraw; wada - obsługa bardzo słabo mówi po angielsku - zamiast zamówionego łososia na kolację dostaliśmy stek;
W okolicy olbrzymi Auchan i dużo lokalnych sklepików, gdzie można zakupić dosłownie wszystko; problem z zakupami robi się dopiero po godz. 21 ( praktycznie wszystko jest zamknięte) - ale jest jeden mały rodzinny sklepik po drodze ze stacji RER gdzie można zakupić do około godz. 23 zarówno spożywkę, drobną chemię jak i alkohole.

Termin pobytu: sierpień 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, zlotamucha
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laurent Y, Directeur général, Ibis Paris Epinay Sur SeineOdpowiedź udzielona 25 sierpnia 2015

witam,
Dziękujemy za wasze komentarze i mam nadzieję, do zobaczenia wkrótce w naszym hotelu :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 3 sierpnia 2017

Termin pobytu: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laurent Y, Responsable réception, Ibis Paris Epinay Sur SeineOdpowiedź udzielona 6 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laurent Y, Responsable réception, Ibis Paris Epinay Sur SeineOdpowiedź udzielona 21 maja 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 kwietnia 2017

Termin pobytu: kwiecień 2017
  • Typ podróży: Podróż w pojedynkę
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laurent Y, Responsable réception, Ibis Paris Epinay Sur SeineOdpowiedź udzielona 19 kwietnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji