Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 14:00
Wyróżnione recenzje
Destylarnia

Być na Gran Canarii i nie trafić w to miejsce byłoby niepowetowaną stratą. Korzystając z... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 maja 2019
HARAAM
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Fajna atrakcja w przerwie od plażowania

Trafiliśmy na to przypadkowo szukając atrakcji na Gran Canaria, ponieważ w żadnym przewodniku nie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 sierpnia 2018
pawe_mM7825WT
,
Kraków, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (578)
  
Recenzje (578)
Filtruj recenzje
578 wyniki
Oceny podróżnych
314
162
70
20
12
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
314
162
70
20
12
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 578 recenzji
Zrecenzowano: 30 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Być na Gran Canarii i nie trafić w to miejsce byłoby niepowetowaną stratą. Korzystając z miejscowego przewodnika dowiadujemysię o historii tego miejsca oraz procesie produkcji. W finalnym etapie degustacja wszystkich wyrobów bez ograniczeń i możliwość zakupu.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, HARAAM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arehucas R, Director de Relaciones con Clientes, Arehucas Rum DistilleryOdpowiedź udzielona 14 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear RomanAlijewicz,

thank you very much for visiting us, for the great evaluation on this website and for your recommendation.

We hope to see you again soon.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 września 2018

Można się tam przejechać by zwiedzić fabrykę, jednak zwiedzanie jej nie robi aż takiego wrażenia. Z całą pewnością należy jednak wybrać się do pobliskiego sklepiku by zakupić kilka butelek rumu.

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2017
Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arehucas R, Director de Relaciones con Clientes, Arehucas Rum DistilleryOdpowiedź udzielona 2 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Krzysztof K,

thank you very much for visiting us and for sharing your opinion on Tripadvisor.

We are really sorry that we did not match your expectations. Unfortunately, you give us no clues regarding what to change or improve.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy na to przypadkowo szukając atrakcji na Gran Canaria, ponieważ w żadnym przewodniku nie czytałem o tym miejscu. Na prawdę super sprawa za 3,5 euro (w tym degustacja rumów). Można poznać cały proces produkcji od zbiorów przed destylację do butelkowania/beczkowania. W między czasie pokaz filmu również w języku polskim, przewodniczka na koniec tez okazała się Polką. Polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Dziękujemy, pawe_mM7825WT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Arehucas R, Director de Relaciones con Clientes, Arehucas Rum DistilleryOdpowiedź udzielona 4 września 2018
Tłumaczenie Google

Dear Pawel M,

thank you very much for visiting us, for the excellent score and for sharing your comments on this portal.

We are very pleased that you enjoyed your visit with our polish guide and we hope to see you again soon.

Best regards,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2017

Ciekawa i świetna wycieczka. Przewodniczka (Polka - Pani Jagoda) oprowadziła nas po destylarni rumu. Na końcu była degustacja rumu - degustacja była wliczona w cenę zwiedzania oprócz jednego rumu który jest najdroższy. Obok znajduje się sklepik z pamiątkami i możliwością zakupu rumów bo niskich cenach.
Nam przypadły do smaku rumy miodowe ... ;)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
3  Dziękujemy, 409monikaw
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 czerwca 2017

Bedac na Gran Canari napewno warto odwiedzic destylarnie rumu Areuhas.Zwiedzanie muzeum i produkcji rumu,projekcja filmu po polsku i na koniec degustacja to napewno na plus.A na minus to ze nasza wizyte zaczela z nami polska przewodniczka swietnie opowiadajaca historie rumu i destylarni co ocenilismy bardzo na plus,niestety w polowie zwiedzania nas zostawila z hiszpanka twierdzac ze przyjechala wieksza grupa polakow i musi isc to niestety nie bylo za ladne.Wstep z degustacja 2.5 Euro super cena i super miejsce.W sklepie bardzo dobre przystepne ceny.Degustacja free poza 30 letnim rumem Capitan Kidd cena 5 euro.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2017
1  Dziękujemy, andrzej g
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji