Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam”
Sale & Pepe Castanos — recenzja

Sale & Pepe Castanos
Reserve a table
2
pt., 4.12
20:00
Nr 114 wśród 1 712 Restauracje (Alicante)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 12 USD - 32 USD
Kuchnie: Włoska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Ogródek, Rezerwacje
Okolica: Centro
Zrecenzowano 6 września 2019

Bardzo smaczne jedzenie, polecam bardzo gorąco, przemiła obsługa w szczególności pani Angelika......

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Anna J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: salepepecomunicacion, Director de Relaciones con Clientes, Sale & Pepe CastanosOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękuję za komentarz. Do zobaczenia wkrótce

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (606)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 606 recenzji

Zrecenzowano 6 września 2019

Pani Angelika - super obsługa, bardzo pomocna , pyszne jedzenie i fajny klimat w restauracji. Polecam bardzo

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Michalina A
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: salepepecomunicacion, Director de Relaciones con Clientes, Sale & Pepe CastanosOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Dziękuję za wizytę. Do zobaczenia wkrótce

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 12 marca 2020

Termin wizyty: marzec 2020
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lutego 2020

Termin wizyty: luty 2020
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: salepepecomunicacion, Marketing, Sale & Pepe CastanosOdpowiedź udzielona 24 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: salepepecomunicacion, Marketing, Sale & Pepe CastanosOdpowiedź udzielona 11 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Sale & Pepe Castanos — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Alicante, Costa Blanca
Alicante, Costa Blanca
 

Byłeś(-aś) w Sale & Pepe Castanos? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem