Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 683)
Filtruj recenzje
1 683 wyniki
Oceny podróżnych
624
675
250
83
51
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
624
675
250
83
51
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 683 recenzji
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Z jednej strony morze z drugiej marina. Lepszego miejsca nie ma w całym Alicante. Bardzo smaczne śniadania, co ważne były też świeże pomidory oraz grillowane pomidory, bakłażany i papryka. Do poprawy jedynie jajecznica. Miły i przyjazny personel.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 920pawelz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GerenciaDptoCalidad, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Spa Porta Maris & Suites del MarOdpowiedź udzielona 31 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your review, we hope it helps readers. We will be pleased to welcome you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2017

Hotel idealnie usytuowany, nad samym morzem i mariną, bardzo blisko Esplanady i centrum miasta z licznymi atrakcjami. Do dobrze utrzymanej plaży 3 minuty piechotą. Znakomite śniadania, duży wybór dań (nawet szampan), wszystko świeże i smaczne. Mieszkaliśmy w pokoju Premium Junior Suite. Pokój przestronny, wygodny, dobrze wyposażony (w tym sprzęt do prasowania i express do kawy), elegancko urządzony, ze wspaniałym widokiem na morze. Dość obszerny balkon. Możliwość korzystania ze SPA w cenie. Personel przyjazny, kompetentny, z uśmiechem spełniający życzenia gości. Z lotniska do hotelu można się dostać autobusem C6, bilet u kierowcy 3,85 euro (przystanek Plaza Puerta del Mar, ok. 100 m od hotelu). Taksówka kosztuje 18-20 euro.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecam pokoje na 5. piętrze od strony morza, skąd widać Castillo de Santa Barbara
Termin pobytu: czerwiec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Stanisław K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GerenciaDptoCalidad, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Spa Porta Maris & Suites del MarOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for your review. We expect it helps readers and we will be pleased to welcoming you in your next stay.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 kwietnia 2016

Świetny hotel w doskonałej lokalizacji, w rzeczywistości prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach. Sala restauracyjna z wielkimi oknami przy samym morzu - rewelacja! Śniadania - niesamowite - kilka rodzajów pieczywa, serów, wędlin, tuńczyk, łosoś, grilowane warzywa, owoce, soki ze świeżo wyciskanych owoców, kilka rodzajów ciast i bułęczek na słodko, kilka rodzajów kaw i herbat - przepych! - wszystko świeże i pyszne. Czystość w pokoju - pierwsza klasa. Bardzo udany i relaksujący pobyt. Hiszpanie wspaniale świętują Wielkanoc. Alicante w marcu jest super <3 Polecam!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokój z widokiem na morze - wart swojej ceny!
Termin pobytu: marzec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, OlaManchester
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2016

Bardzo fajny hotel położony na molo ze ślicznym widokiem na morze.
Dobre położenie blisko plaży i promenady, spacerkiem na stare miasto i na przystanek tramwaju lub autobusu.

Duże wygodne pokoje, dodatkowo w cenie mieliśmy korzystanie ze spa hotelowego.
Rezerwowałem bezpośrednio przez stronę hotelu i w promocji mieliśmy 3 noce w cenie 2 noclegów (bardzo fajna cena).

Smaczne śniadania z bardzo dużym wyborem (m.in. łosoś, szampan).

Polecam.

Termin pobytu: kwiecień 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Lukewolf
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GerenciaDptoCalidad, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Spa Porta Maris & Suites del MarOdpowiedź udzielona 23 marca 2016
Tłumaczenie Google

Thank you for your opinion. We expect it helps readers. It would be a pleasure welcoming you in a next stay.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 maja 2015

Hotel swietnie polozony, w samym sercu miasta Alicante, z jednej strony plaza, z drugiej port. Wszedzie blisko. Pokoje ladne, dobrze urzadzone, lazienka przestronna, wanna z kotara prysznicowa, bidet. Sniadanie kosztuje 12€ ale jest rewelacyjne, szeroki wybor wedlin, ryb, pieczywa, serow, soki, wyciskane, smoothies, wino i szampan. Recepcja bardzo pomocna,
Jedyna dziwna sytuacja to zewn basen nalezy tylko do suites del mar, natomiast basen wewn i kilka atrakcji jest dostepna rowniez dla hotelu melia i osob z zewnatrz. I mozna z niej skorzystac tylko raz dziennie, ta strefa wyglada jak sprzed 20 lat, i obowiazkowe sa czepki, raczej dla emerytow
Balkony w pokojach, duze.

Wskazówka dotycząca pokoi: Na 1szym pietrze jest tylko czesc suites del mar, kolejne 2-5 to standart i premium. Premium sa z widokiem na morze a standart na port. Mysle ze pietra wyzsze sa fajniejsze.
Termin pobytu: maj 2015
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Karolina J
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GerenciaDptoCalidad, Director de Relaciones con Clientes, Hotel Spa Porta Maris & Suites del MarOdpowiedź udzielona 18 maja 2015
Tłumaczenie Google

Thank you for your confidence and kind review. We expect it will help readers. It will be a pleasure to attend you on your next stay.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji