Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super”
La Crispeta — recenzja

La Crispeta
Zarezerwuj stolik
2
wt., 22.10
20:00
Nr 23 wśród 1 852 Restauracje (Alicante)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 7 września 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo ładna restauracja. Obsługa miła i uprzejma. Jedzenie pyszne. Największe zaskoczenie to opcje dla wegan! Super! Jesli chcecie się napić dobrej Sangrii to rownież zachęcam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, dominikag221
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes, La CrispetaOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

As you say we have enough vegan, vegetarian, gluten-free options... We are visited by people of all kinds, and despite being a tiny restaurant, we like that everyone can feel well served and enjoy a tasty and quality meal.

We are glad you liked our famous Sangria. It is already a reference sign among all our customers.

We can keep in touch by our Facebook or Instagram if you want.

Warm regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (758)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 758 recenzji

Zrecenzowano 22 czerwca 2019

Przemiła obsługa, uśmiechnięci kelnerzy. Szybko ładnie podane dania.
Jedzenie rewelacyjne , desery również.
Poooolecam

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, Maciek M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes, La CrispetaOdpowiedź udzielona 26 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Thanks Maciek for visiting La Crispeta and write this nice review!

All is important on a Restaurant. Of course food, but also presentation, helpful staff... Thanks also for appreciating this.

Warm regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo przyjemny klimat, kelner doradza co można spróbować. Polecam spytać o regionalne piwko i zamówić rybę dnia. Z poprzednich recenzji widać, że rybka bardzo dobra i zła moim przypadku również nie było inaczej. Duża porcja z warzywkami i cytryna.
Polecam

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, 77wojciechp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes, La CrispetaOdpowiedź udzielona 31 maja 2019
Tłumaczenie Google

Thank you very much for your visit!

The fish of the day consists simply of fish caught, bought and cooked that same day. We visit the "Mercado de Alicante" and local markets every morning to see what kind of fresh fish is available that day, so it can vary from one day to the next.

We hope to see you again here and match your personal tastes 100%.

Kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne miejsce, z hiszpańskim klimatem. Dobre jedzenie w rozsądnej cenie. Polecamy patatas bravas i pyszne krewetki!

Termin wizyty: styczeń 2019
Dziękujemy, 818dorotan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes, La CrispetaOdpowiedź udzielona 18 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Our 'Bravas' you had are one of the most typical spanish 'tapas'. We're really happy you enjoyed them :)

We know we're repeating the same words nearly in each comment, but thanks very much for recommending our Restaurant. Hope see you back soon and we can get then a 5/5 rating. We'll keep working hard :)

Kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Super miejsce jedna z lepszych restouracji w Alicante bardzo dobre jedzenie i przemiła obsługa. Mąż zamówił żeberka a ja sałatkę z łososiam wszystko świerza aż soczyste doprawione sosem rewelacja no i oczywiście przepyszna sangria jedna z najlepszych jakie piliśmy. Polecam wszystkim szukającym dobrego jedzenia w Alicante napewno tu wrócimy

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, _weclawska09
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CGonzalezG, Director de Relaciones con Clientes, La CrispetaOdpowiedź udzielona 16 listopada 2018
Tłumaczenie Google

We are really happy, as it's your case, to receive customers from all parts of Spain and Europe every day in our humble restaurant, and to teach them a little of the Mediterranean cuisine.

We're also very pleased you liked all dishes you had. All of them, as our Sangría, are home and love made;)

Hope to see you back soon by here! Meanwhile we invite you to visit our facebook page to keep in touch ;)

Kind regards.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

La Crispeta — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Alicante, Costa Blanca
 
Alicante, Costa Blanca
 

Byłeś(-aś) w La Crispeta? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem