Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ten hotel ogląda właśnie 6 osób
Priceline
169 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 01.05.21
Expedia.com
189 USD
127 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 62 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 30.04.21
Hotels.com
189 USD
127 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 62 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 30.04.21
Booking.com128 USD
Official Hotel128 USD
getaroom.com189 USD
Wyświetl wszystkie 20 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 835)
Filtruj recenzje
1 835 wyniki
Oceny podróżnych
904
571
187
88
85
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
904
571
187
88
85
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 835 recenzji
Zrecenzowano: 21 listopada 2013

Bardzo fajny hotel,czysty,bardzo zadbany, przestronny, dobre jedzenie,choć trochę sie powtarzalo, przyjazny personel,dużo zieleni,dobrze zorganizowana przestrzeń pomiedzy hotelem a plażą , w barach przy basenie nie bardzo potrafią robić drinki,ale to akurat nie był dla nas problem...jest centrum nurkowe przy basenie, zjezdzania dla dzieci ,plac zabaw, więc i maluchy maja gdzie sie podziać... Animatorzy aktywnie zachęcali gości do rożnych programów. Gośćmi byli głownie Kenijczycy , ale tez Anglicy i Niemcy oraz Hindusi.
My mieliśmy pokój z widokiem na Ocean i był bardzo ładny i czysty, codziennie świeży kwiat na stoliku ciasteczka i woda butelkowana. Pościel i ręczniki zmieniane zawsze, wieczorny serwis pokojowy rownież bardzo staranny i dyskretny.

Termin pobytu: listopad 2013
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Ewa N
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 7 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Francis Msengeti, General Manager, Sarova Whitesands Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 13 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2020

Termin pobytu: luty 2020
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Francis Msengeti, General Manager, Sarova Whitesands Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2020

Termin pobytu: luty 2020
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Francis Msengeti, General Manager, Sarova Whitesands Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 7 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: marzec 2020
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Francis Msengeti, General Manager, Sarova Whitesands Beach Resort & SpaOdpowiedź udzielona 16 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji