Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Ciekawe miejsce

Plaża wciśnieta pomiędzy klifami a portem. Klimat hipisowski. Dość mała. Zdecydowanie na plus... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 13 czerwca 2017
Ewa D
,
Nowy Tomyśl, Polska
z urządzeń przenośnych
Plaża przy klifach Los Gigantes

Plaża z ciemnym typowo wulkanicznym piaskiem ,klimatyczna, można wypożyczyć leżak i parasol ,kajaki.

Zrecenzowano: 24 września 2016
Joanna A
,
Rypin, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (281)
  
Recenzje (281)
Filtruj recenzje
281 wyniki
Oceny podróżnych
79
111
66
12
13
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
79
111
66
12
13
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 281 recenzji
Zrecenzowano: 26 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Piękne klify podziwialiśmy tylko z hotelu. Plaża jest zamknięta. :( Trwają prace remontowe... stan na 26 kwietnia 2018 r.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
2  Dziękujemy, aleksandras794
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 listopada 2017

urocze miejsce z niezwykłym widokiem, tuż na zboczu pieknych hoteli, niby w centrum miasta, a jednak z dala od zgiełku. Miejsce warte odwiedzenia.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
Dziękujemy, KasiaM987
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 września 2017 z urządzeń przenośnych

Piekna plaża, z niepowtarzalnymi widokami. Niestety brak prysznicow i mozliwosci odswiezenia, co dla osob podrozujacych komunikacja moze stanowic dyskomfort.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2017
Dziękujemy, malkonce
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Piękna czarna piaszczysta plaża przy samych klifach. Rano i wieczorem wejście z kamieniami więc buty koniecznie. Po południu fale tak zmieniają dno że piaseczek prawie na całej długości. Kameralna i bez tłumów. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2017
Dziękujemy, 226edytaj
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Plaża wciśnieta pomiędzy klifami a portem. Klimat hipisowski. Dość mała. Zdecydowanie na plus pobliskie knajpki serwujace pyszne tapas. Obok w porcie znajduje się duży parking.
W mojej ocenie plaża fajna na jeden dzień. Zdecydowanie lepsze plaże to del duque i Playa Jardin w Puerto De la Cruz.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2017
Dziękujemy, Ewa D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji