Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Langenfeld
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Aqua Dome - Tirol Therme Laengenfeld
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 23:00
Wyróżnione recenzje
Rewelacyjne Tyrolskie termy

Wracamy tam systematycznie co roku i na prawdę warto :) Niezapomniany widok wieczorem na górskie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 maja 2019
KamilK1988
,
Wrocław, Polska
z urządzeń przenośnych
Świetny relaks podczas narciarskiego urlopu

Wizyta w termach podczas narciarskiego urlopu jest zdecydowanie warta polecenia. Nie na cały dzień... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 30 kwietnia 2019
monikasaa
,
Zielona Góra, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 375)
  
Recenzje (1 375)
Filtruj recenzje
1 375 wyniki
Oceny podróżnych
757
355
169
47
47
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
757
355
169
47
47
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 375 recenzji
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przede wszystkim rozczarowanie. Obiekt reklamowany był jako ósmy cud świata. Wybierałam mieszkanie pod względem bliskości obiektu Aqua Dome. Niewypał.
Udało nam się wejść dopiero za drugim podejściem. Pierwszy raz odstraszyła nas przeogromna kolejka. Następnego dnia pogoda nadal była beznadziejna, ale pojechaliśmy na 10.30.
Weszliśmy bez problemu.
I wielkie rozczarowanie. Opisywane z zachwytem stożkowe baseny to zwykłe zbiorniki z widokiem na góry jak złapie się miejsce z właściwej strony. Jeden z nich z nich miał być z 8% solanką. Trochę wątpię, bo woda była zdecydowanie mniej słona niż w Morzu Śródziemnym !
Poza tym łóżka do masarzu wodnego dla 6 osób i włączały się na prawie 10 minut z przerwą 20 minutową. Ławki do masarzy wodnych to było trochę więcej stanowisk ale podobny czas działania. Większość ludzi moczyła się w basenach lub siedziała na leżakach.
W czasie naszego pobytu było dość chłodno, a wszystkie trzy stożkowe zbiorniki znajdują się na zewnątrz. Dojście jest przez basen zewnętrzny i schody. Różnica temperatur trochę za duża.
Wyszliśmy przed czasem.
My byliśmy w ramach Oetztal Premium Card gratis, ale cena wejścia 21,50€ za 3 h nie jest niska.
Prawie wszystkie baseny w tej cenie w Austrii (a byliśmy na wielu) miały dużo wyższy standard i zdecydowanie więcej atrakcji.
Po wyjściu zobaczyliśmy gigantyczną kolejkę do wejścia. Ta z poprzedniego dnia przed którą uciekliśmy była zdecydowanie krótsza.
Obsługa rozdawała oczekującym wodę w butelkach.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, Ewa2016ewa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AQUA_DOME2016, Geschäftsführer, Aqua Dome - Tirol Therme LaengenfeldOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest, thank you for taking time and giving us feedback on your experience in the AQUA DOME. During bad weather or holidays our SPA is a very popular destination in the Ötztal. Due to our safety and quality standards we can’t have more than 1.000 people in the pools at the same time. If we are ‘full’ we need to close the entrance and need to wait until someone is checking out, to check new visitors in again. We do apology for any inconvenience. We are very sorry to hear, that we could not convince you with our pool area and that you were not satisfied with your stay. Hopefully you decide to visit us again and give us another chance! Best regards from AQUA DOME, Christina Zöchbauer / Assistant to CEO

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Wracamy tam systematycznie co roku i na prawdę warto :)
Niezapomniany widok wieczorem na górskie szczyty siedząc w gorącym basenie!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, KamilK1988
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AQUA_DOME2016, Geschäftsführer, Aqua Dome - Tirol Therme LaengenfeldOdpowiedź udzielona 13 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest, thank you very much for your amazing feedback! We are happy that you enjoyed your stay at the AQUA DOME to the fullest. We already look forward to welcoming you soon again! Best regards from Längenfeld, Nora Ache / Assistant to CEO

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 kwietnia 2019

Wizyta w termach podczas narciarskiego urlopu jest zdecydowanie warta polecenia. Nie na cały dzień, 3 godziny w zupełności wystarczą. Nie jest tanio, ale przyjemność siedzenia w ciepłej wodzie w zewnętrznych basenach-spodkach, ze śniegiem na wyciągnięcie ręki i pięknymi widokami na ośnieżone góry jest warta tych pieniędzy. Szkoda, że nie można robić zdjęć :( Ceny jedzenia w restauracji basenowej niewygórowane, za to bardzo drogie napoje! Dojazd darmowymi skibusami z okolicznych miejscowości.

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, monikasaa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AQUA_DOME2016, Geschäftsführer, Aqua Dome - Tirol Therme LaengenfeldOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest, thank you very much for your feedback! We are glad that you enjoyed the combination of skiing & wellness at the AQUA DOME. It is really a pleasure relaxing in our heated pools while overlooking the Ötztal mountains. We would be more than happy to welcoming you soon again! Best regards, Nora Ache / Assistant to CEO

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Super miejsce szczególnie polecam po całym dniu na nartach. Cudowne baseny zewnętrzne z ciepłą wodą.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Marlena10061977
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AQUA_DOME2016, Geschäftsführer, Aqua Dome - Tirol Therme LaengenfeldOdpowiedź udzielona 1 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mrs. Marlena, thank you very much for your feedback! It is really a pleasure to relax in our heated thermal pools after a day on the slopes. We already look forward to welcoming you soon again! Best regards from Längenfeld, Nora Ache / Assistent to CEO

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2018 z urządzeń przenośnych

Wróciliśmy po kilku latach przerwy . Hotel trzyma poziom , ale w wielu miejscach wymaga już renowacji . Natomiast prawdziwą katastrofą jest poziom kuchni ! Kiedyś wspaniała dziś niejadalna . Katastrofa kulinarna . Mimo że tygodniowy pobyt mieliśmy wraz z obiadokolacjami po trzech dniach prób dawania szansy kuchni zrezygnowaliśmy z jedzenia i żywiliśmy się w pobliskich restauracjach . Ze względu na kuchnię już tam nie wrócimy !

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
Dziękujemy, zs1234
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AQUA_DOME2016, Geschäftsführer, Aqua Dome - Tirol Therme LaengenfeldOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear guest, thank you for taking time to send us a feedback. While we wish you had a better experience, it is feedback like this that we learn from and use to improve. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and it's apparent in this case that we fell short. If you give us a chance to earn back your trust, we can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience that so many of our guests have grown so fond of. Best regards from Längenfeld, Nora Ache / Assistent of CEO

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji