Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pyszne jedzonko”

Villa Greta Restauracja slow-food
Nr 1 wśród 1 Restauracje (Świerzawa)
Zakres cen: 5 USD - 6 USD
Opis: Villa Greta to restauracja slow-food czyli oparta na produktach regionalnych oraz z własnego gospodarstwa rolnego. Podajemy dania kuchni polskiej, czasami urozmaicamy kuchnią śródziemnomorską i wschodnią. Przed domem duża bezpieczna przestrzeń z placem zabaw dla dzieci.
Informacje o restauracji
Opis: Villa Greta to restauracja slow-food czyli oparta na produktach regionalnych oraz z własnego gospodarstwa rolnego. Podajemy dania kuchni polskiej, czasami urozmaicamy kuchnią śródziemnomorską i wschodnią. Przed domem duża bezpieczna przestrzeń z placem zabaw dla dzieci.
Zrecenzowano 9 września 2019 z urządzeń przenośnych

Cała idea słow food tej restauracji to strzał w dziesiątkę. Każdy wybierze coś dla siebie. Bardzo dobry pstrąg, desery, oraz czarna soczewica. Dobre regionalne piwa.
Cudowny pomysł z daniem dnia, rozbiciem godzinowym dla gości.
Śniadania na najwyższym poziomie, zero nudy.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Sinusioda
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (112)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 112 recenzji

Zrecenzowano 26 sierpnia 2019

Jedzenie średnie, a ceny dość wysokie. Obsługa miła, ale brak komunikacji między kelner(k)ami. Raczej nie polecam.

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Greta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 495krisr, Właściciel, Villa Greta Restauracja slow-foodOdpowiedź udzielona 27 sierpnia 2019

Czy mogę prosić o wskazanie dań, które Państwu nie smakowały i błędów naszej kadry? Omówimy błędy by następnym razem wypaść lepiej. Prosimy o kontakt na adres priv restauracja@villagreta.pl.
Krzysiek Rozpędowski właściciel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 28 lipca 2019

Miejsce z dała od zgiełku, ciekawie urządzone. Dużo przestrzeni dla dzieci na zewnątrz. Obsługa wspaniała. Trafiliśmy w momencie gdy na obiekcie przebywały dwie duże grupy gości i nie było wolnych stolików . Spokojnie oczekiwaliśmy, a w międzyczasie kilku kelnerów nas uprzejmie informowało,że lada moment zasiądziemy do stolika. Nie czuliśmy się pozostawieni sami sobie. Niestety ocenę zaniżamy ze względu na kuchnie. Opisy piękne jednak dalekie od rzeczywistości .

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Natalia M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 495krisr, Owner, Villa Greta Restauracja slow-foodOdpowiedź udzielona 29 lipca 2019

Będziemy wdzięczni jeżeli napiszecie Państwo, które opisy nie zgadzały się z rzeczywistością. Przy bardzo dużym ruchu w szczególności w niedzielę i sobotę popełniamy jak wszyscy błędy ale zawsze staramy się na odprawach przegadać przyczyny tych błędów.
Dlatego bardzo pomogłaby nam informacja co Państwu nie odpowiadało.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 lipca 2019

To urokliwe miejsce z dala od zgiełku. Wnętrze zachwyca doskonałością wykorzystania starego budynku. Wystrój jest ciekawy, ale kuchnia nieco mnie rozczarowała. Miejsce to ma świetne opinie i miałam nadzieję na ich potwierdzenie. Tymczasem obiad był smaczny, nawet ciekawy ze względu na zioła i kwiatki begonii lub nagietka w towarzystwie szałwi na ziemniakach, ale bez rewelacji. Może liczyłam na zbyt dużo, na cuda? Najbardziej smakowały mi buraczki, które dostałam na przystawkę.

Termin wizyty: lipiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, emmazgaju
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 495krisr, Owner, Villa Greta Restauracja slow-foodOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019

Pani Emmo, ze zdjęć rozpoznaję, że zamówiła Pani pensjonatowe danie dnia. Następnym razem polecamy skorzystać z dań z karty.
Zawsze aktualne manu znajdziecie Pańtwo na naszej stronie villagreta.pl w zakładce RESTAURACJA/MENU

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Doceniana restauracja slow food. Warta polecenia. Jedzenie pyszne choć tradycyjne. Świetny schabowy. Doskonała pomidorowa. Dodatkowo piękne odrestaurowane otoczenie i duży ładny plac zabaw. Miejsce warte odwiedzenia mimo nieco wyższych cen.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, MrJotZet
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Villa Greta Restauracja slow-food — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Bolków, Województwo dolnośląskie
Bolków, Województwo dolnośląskie
 
Kamienna Góra, Województwo dolnośląskie
Jawor, Województwo dolnośląskie
 
Bolków, Województwo dolnośląskie
Jawor, Województwo dolnośląskie
 

Byłeś(-aś) w Villa Greta Restauracja slow-food? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem