Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (736)
Filtruj recenzje
739 wyniki
Oceny podróżnych
303
263
117
33
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
303
263
117
33
23
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 739 recenzji
Zrecenzowano: 14 sierpnia 2019

Hotel nad samym morzem, posiłki można jeść prawie na plaży! Pokoje wymagają chyba odświeżenia, ale obługa, sprzątanie jest ok. Klimatyzacja sprawna. Pokoje po zacienionej stronie wilgotne, ale są pochłaniacze wilgoci, które spełniają swoje zadanie. Jedzenie bardzo różnorodne i smaczne. Bardzo polecam jedzenie posiłków w restauracji Theodorou. To tam jest najlepsza obsługa! Panie zapamiętują wybory napojów, są bardzo uprzejme, zawsze uśmiechnięte. The best crew in Santa Marina Hotel is the Theodorou Restaurant Crew! Dziewczyny mimo całego dnia na nogach nawet przez chwilę nie okazują zmęczenia czy zniecierpliwienia.

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Monika D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής, Giannoulis - Santa Marina Beach HotelOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear Monika D,
Thank you for having chosen our Hotel for your stay!

Your feedback is important to us for the ceaseless advancement of our guests' experience.

We are grateful for the kind words regarding "Thodorou" restaurant and the service you received. Please be rest assured we will pass along the kind words...

We will be happy to welcome you on your next visit!

Warm Regards,
The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 sierpnia 2019

Pobyt w gronie znajomych i rodziny. Lipiec 2019. Zakwaterowanie w części Perl, w której standard odpowiadał 5*. Jeśli, ktoś woli plażę, to do tego budynku trzeba jednak dojść. Pomimo tego była to dobra opcja ( w dniu wyjazdu za opłatą otrzymaliśmy pokój do 18.00 w głównym budynku - tam standard był dużo gorszy). Wracając do plusów, piękna plaża, goście z części Perl nie płacą za leżaki, basen w tej części cichy, spokojny, czysty. Największym plusem była bliskość restauracji Theodore , gdzie w wygodnych fotelach przy pysznym jedzeniu i winie, spędzaliśmy cudowne wieczory. Obsługa hotelu bardzo pomocna i tak jak czytałam we wcześniejszych komentarzach wizytówką hotelu są obsługujące Panie w restauracji Theodore - zawsze uśmiechnięte, serdeczne i życzliwe. Bardzo dziękujemy za te cudowne chwile....

Wskazówka dotycząca pokoi: Część 5* ma wszystkie pokoje identyczne.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, anazrem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής, Giannoulis - Santa Marina Beach HotelOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear anazrem,
Thank you for your recent stay and review as well!

We focus on personalised service as we aim for our guests to make memories that will last, thus your comments regarding our Staff and Service are immensely vaued.

Warm Regards,
The Management.


Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

W tym roku na rodzinne wakacje wybraliśmy się na Kretę. Jako hotel wybraliśmy nowo wybudowana część pięciogwiazdkowa Santa Marina Pearl. Hotel był bardzo elegancki i komfortowy, pokoje codziennie sprzątane a panie bardzo sympatyczne i zostawiające cuda na łóżku zrobione z ręczników. Przed hotelem znajdował się duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci. Budynek główny wraz z recepcją znajdował się przy plaży a obie części połączone były przejściem podziemnym. W drugiej cześci hotelu znajdował się drugi basen, który niestety przylegał bezpośrednio do dość ruchliwej ulicy, psując atmoferę wypoczynku. Dlatego basen wybieraliśmy przy naszej części 5*. Restauracje były dwie. Jedna przy plaży w budynku głównym, druga przy hotelu 5* plus restauracja à la carte. I tu zdecydowanie polecam restauracje w części 5* Theodore. Super serwis, kelnerki przemiłe, obsługa na najwyższym poziomie, zawsze pomocne i traktujące gości jak członków rodziny. Szefowa personelu Anastasia Volonaki była przecudną osobą ( już drugiego dnia poznała nas i wiatała się z nami po imieniu) serdecznie ją pozdrawiamy jak i cały personel! Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, chociaż mogłoby być jak dla mnie trochę więcej ryb, dominowała kuchnia międzynarodowa więc każdy znalazł coś dla siebie.
Plaża była fantastyczna. Nie spodziewałam się takiego piasku na Krecie. Szeroka, piaszczysta i dość długa na spacerki wieczorne po brzegu. Bardzo łagodne wejście do morza co było niezwykle istotne na dwójke naszych chłopaków którzy bez obaw mogli wchodzić sami do wody. Hotel uważam za bardzo dobry wybór tego lata. Serdecznie polecam!

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, AniaKJK
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής, Giannoulis - Santa Marina Beach HotelOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear AniaKJK,

It was a joy reading your review regarding your stay here at Giannoulis Santa Marina Beach Hotel!

It is really important for us that our guests have an enjoyable stay and also that they appreciate the amazing surroundings and the beach.

We truly beleive that it is often the "little" things that make an experience unique and tiny details make a visit special, just like a genuine smile, the clear, warm sea water, the delicious food served, a breathtaking sunset...

Thank you for the trust...

We look forward to welcoming you soon again!

Warm Regards,
The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lipca 2019

Już drugi raz spędziliśmy wakacje w hotelu Santa Marina. W obu przypadkach mieliśmy zarezerwowany pokój w części Pearl (5*) z bezpośrednim wyjściem na basen. Szczerze polecamy te pokoje. Są większe i nowocześniejsze niż te w części 4* hotelu. Hotel ma dostęp do pięknej plaży jak i dwóch basenów. Wszystkie miejsca nie są przepełnione i każdy znajdzie dla siebie miejsce.

Na uwagę zasługuje przemiła obsługa. Zwłaszcza obsługa restauracji w części Pearl stoi na najwyższym poziome. Kelnerki zawsze uśmiechnięte i życzliwe. Jedzenie bardzo dobre. Szczerze polecam restaurację w górnej części hotelu.

Wskazówka dotycząca pokoi: Polecamy pokoje w części Pearl z bezpośrednim dostępem do basenu.
Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Robert W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής, Giannoulis - Santa Marina Beach HotelOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mr Robert,

Thank you for having chosen to spend your vacation with us and also for the positive review that you posted and shared with the Trip Advisor community.

Your comments regarding Food and Service have been met with appreciation. We can only promise to even better and make sure that the third visit here will be even more marvelous!

Warm Regards,
The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 lipca 2019

Hotel położony w centrum miejscowości letniskowej Agia Marina, ok. 8 km od Chanii.

Bardzo przyjazny personel, z pozytywnym nastawieniem dla gości (wśród obsługi zatrudnieni byli również Polacy).

Pokój rodzinny w części z bungalowami dość przestronny, z łóżkiem piętrowym dla dzieci, lodówką, sejfem, TV oraz sprawnie działającą klimatyzacją. Pokój sprzątany codziennie, z codzienną wymianą ręczników oraz wymianą pościeli co 2-3 dni.

Jedzenie smaczne, urozmaicone - typowa kuchnia śródziemnomorska plus jedzenie typowo dla dzieci (naleśniki, pizza). Można korzystać zarówno z głównej restauracji w budynku z recepcją, jak również z restauracji w nowej części hotelu - pięciogwiazdkowej Pearl.

Niestety, do posiłków nie można zamówić kawy z ekspresu ciśnieniowego (ta dostępna jest jedynie w barach przy basenie oraz przy plaży). Do śniadań/obiadów/kolacji dostępna jest jedynie z ekspresu przelewowego - dość mdły smak.

Możliwość wypoczynku na piaszczystej plaży (miejsce na leżaku z parasolem za dopłatą) oraz przy jednym z dwóch basenów. Niestety, bez możliwości rezerwacji miejsc, trzeba więc wstać rano i "zająć" sobie leżak ręcznikiem.

Dostępne animacje dla dzieci przy basenie, od 1 lipca również w języku polskim.

Ogólnie - hotel godny polecenia, z dobrym stosunkiem jakości do ceny.

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje w części Pearl oraz w bungalowach są w lepszym stanie technicznym.
Termin pobytu: czerwiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, mgrab81
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: GiannoulisHotels, Γενικός Διευθυντής, Giannoulis - Santa Marina Beach HotelOdpowiedź udzielona 22 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear mgrab81,

On behalf of Giannoulis Santa Marina Beach Hotel, I would like to personally thank you both for your recent stay and also for your positive review of our Hotel.

It was a pleasure having you and your family here and your comments are highly appreciated and will help us improve our ability to serve others and hopefully you, on a future visit!

Warm Regards,
The Management.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji