Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wypad bez dzieci”
'A Livella — recenzja

'A Livella
Nr 9 wśród 69 Restauracje (Maglie)
Kuchnie: Pizza
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 4 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Najlepsza pizza w Maglie i chyba w Puglii, smakowała prawie jak w Neapolu , pyszne pomidory i niebiańska buffala...kolejki oczekujących na stolik i tłumy zajadających się mówią same za siebie

Termin wizyty: sierpień 2017
Dziękujemy, Maria W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (414)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 414 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 czerwca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giusiana86, Proprietario, 'A LivellaOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2016
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giusiana86, Proprietario, 'A LivellaOdpowiedź udzielona 17 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 maja 2015
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: maj 2015
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 31 sierpnia 2014
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: sierpień 2014
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: giusiana86, Proprietario, 'A LivellaOdpowiedź udzielona 2 września 2014
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

'A Livella — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Maglie, Province of Lecce
Maglie, Province of Lecce
 
Maglie, Province of Lecce
Maglie, Province of Lecce
 
Maglie, Province of Lecce
Maglie, Province of Lecce
 

Byłeś(-aś) w 'A Livella? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem