Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (67)
Filtruj recenzje
67 wyniki
Oceny podróżnych
24
9
16
7
11
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
24
9
16
7
11
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 67 recenzji
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019

Czysto,wygodnie(my-willa w ogrodzie),sprzątanie SUPER,wyposażenie adekwatne,obsługa miła i b.szybka(restauracja/sprzątaczki),jedzenie b.dobre,duży wybór,mnóstwo warzyw,zawsze ryby!!!,można też na tarasie,fajny Kącik Małego Smakosza i LIVE COOKING.ale ludzie BŁAGAM-unikniemy czekania jeśli DOROŚli,NIE BĘDĄ kroić chleba -3minuty 1 kromka(ja rozumiem,że świeżutki,chrupiący,)ale inni Czekają...Nie wiem już czy to znieczulica(ale przecież taka pani/pan traci też czas sam),czy ludzie NIE POTRAFIĄ
najprostszych czynności .ŻENADA
Czyż nie Lepiej się dłużej na super fotelu pomasować,czy na wodnym skuterze poszusować?!!
Korty,kręgle czekają,lub choćby szachy nad jeziorem

Termin pobytu: sierpień 2019
Dziękujemy, Hanna H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MazurskiR, Kierownik recepcji, Mazurski Raj Hotel Marina & SPAOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Pani Hanno, dziękuję za najwyższą ocenę! Jest mi niezmiernie miło, że Pani pobyt w Mazurskim Raju należał do udanych. Pozdrawiam serdecznie i liczę na to, że zechce nas Pani odwiedzić ponownie. Do zobaczenia! Marlena Duda-Patalan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Od samego początku przykrości i rozczarowania . Recepcja to porażka na powitanie recepcjonistka nie poinformowała nas w którym kierunku mam się udać do pokoju i gdzie znajduje się pokój a tagrze o kturej godzinie jest śniadanie i gdzie. Dostałem klucz do pokoju bo podobno karta tam nie działa po wielu próbach nie mogłem otworzyć drzwi więc musiałem wracać na recepcję i dostałem dodatkowo jeszcze jeden klucz i karte ostatecznie okazało się że karta działa bez zarzutu. Po wielo godzinnej podróży chciałem wziąść prysznic po odkreceniu wody słuchawka prysznicowa odpadła i nie dało się jej przykrecic postanowiłem zadzwonić na recepcję co się okazało że w pokoju niema telefonu! Pomimo że broszura w pokoju podaje żeby dzwonić na numer 100. Więc ponownie musiałem się udać na recepcję. Spa w nazwie hotelu sugeruje że zabiegi będą dostępne cały czas niestety nie trzeba się umawiać z wyprzedzeniem , po mimo umówionej wizyty Pani się nie pojawiła więc nie mogłem skorzystać z zabiegów. Nie polecam tego hotelu.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Adam W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MazurskiR, Kierownik recepcji, Mazurski Raj Hotel Marina & SPAOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Panie Adamie dziękuję za opinię. Uwagi naszych Gości są dla nas bardzo cenną wskazówką jakie działania podjąć aby osiągnąć najwyższą jakość usług. Bardzo przepraszam za niedogodności, jakie Pan napotkał. Wyjaśnimy z naszym personelem zaistniałą sytuację. Mam nadzieję, że będziemy mieli jeszcze przyjemność gościć Pana w naszym hotelu a do tego czasu uda nam się skutecznie wyeliminować wszelkie niedociągnięcia. Zapraszam serdecznie i zachęcam do bezpośredniego kontaktu w przyszłości. Marlena Duda-Patalan

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Od początku mało profesjonalna obsługa, willa ok, lazienki maja dużo do życzenia, zle pory jedzenia śniadanie 8-10, kolacja 17-19. Beszczelna obsługa restauracji, zwraca uwagę ile się je, robi zdjęcia co ludzie mają na stołach, nie można wynieść kanapki dla dziecka mimo że w willa wyposażona jest w lodówkę, Beszczelnie namawiają żeby dokupić sobie jedzenie w płatnym barze. Inni klienci prawdopodobnie spokrewnieni z obsługą niegrzeczne odzywajacy się i wracający w sposób wypoczynku naszej rodziny. Tragiczna organizacja atrakcji. Harmonogram który dostaliśmy niezgodny był z rzeczywistością. Na ognisku zabrakło sztućców plastikowych natomiast wina i piwa za które trzeba było płacić było pod dostatkiem. To samo było na każdej obiadokolacji, wózek niczym w pociągu pospiesznym z alkoholem za który trzeba płacić (z uwagi na to że na ognisku i na obiado-kolacjach są dzieci to mało stosowne) bardzo mało w tym hotelu Spa i dobrej organizacji. Płacąc za pobyt liczyliśmy na profesjonalną obsługę, wiarygodny harmonogram zajęć dla dzieci i podstawowy pakiet Spa, niestety pewna para takich samych klientów jak my wtracajacych się w nasz pobyt oraz obsługa restauracji i baru Malinka, oraz harmonogram animacji niezgodny z tym który dostaliśmy na maila oraz do rąk własnych po przyjeździe, sprawiły że nie będziemy mile wspominać pobytu w tym hotelu.

Termin pobytu: kwiecień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Karol S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MazurskiR, Kierownik recepcji, Mazurski Raj Hotel Marina & SPAOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Panie Karolu dziękujemy za opinię. Z relacji personelu hotelu wynika, iż reakcja Menagera na wynoszenie jedzenia z hotelowej Restauracji musiała zostać niewłaściwie przez Państwa odebrana i nie miała na celu urażenia Państwa. Zgodnie z zasadami obowiązującymi w hotelu nasi Goście mogą bez limitu korzystać z udostępnionych podczas śniadań i obiadokolacji bufetów w Restauracji „Malinka” w porze ich serwowania, tj. w przypadku śniadań 8:00-10:00, w przypadku obiadokolacji 17:00-19:00. Czas, w którym bufet dostępny jest dla naszych Gości wynosi aż dwie godziny i jest to czas, w którym Goście mogą z niego korzystać w wyznaczonym miejscu – Restauracji „Malinka”. Nie dopuszcza się wynoszenia posiłków oraz naczyń hotelowych poza Restaurację oraz hotelowy Lobby Bar. Poza wykupionymi posiłkami w ramach pakietu, na terenie hotelu znajduje się Lobby Bar, gdzie można dokupić dodatkowe posiłki, jeżeli istnieje taka potrzeba. Bardzo ważna jest świadomość, iż wykupione w ramach pakietu posiłki dostępne są dla Gości hotelowych wyłącznie w wyznaczonym czasie i miejscu.
Odnosząc się do harmonogramu zajęć, wstępny harmonogram zawsze może odbiegać od harmonogramu finalnego, mają no to wpływ m.in. warunki pogodowe czy potrzeby naszych Gości zgłaszane w Recepcji, co ze względu na dobro ogółu wpływa na zmiany w harmonogramie. Każdorazowo jednak nasi Goście otrzymują informację o zmianach. Nie mniej wszystkie zaplanowane dla naszych Gości atrakcje zostały zrealizowane a przy tym wysoko ocenione przez innych Gości korzystających z pakietu „Tradycyjna Wielkanoc na Mazurach”.
Przykro nam, że reakcja naszego personelu została w tak negatywny sposób przez Państwa odebrana. Jeszcze raz pragnę podkreślić, że bardzo zależy nam aby pobyt naszych Gości był udany i z całą pewnością nikt z obsługi hotelu nie zamierzał Państwa urazić, szczególnie w tak wyjątkowym czasie, jakim są Święta Wielkanocne.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lutego 2019

Spędziłam w hotelu sierpniowy, długi weekend… Świadomie i celowo wybrałam ten termin, jednak wiążą się z nim takie niedogodności, jak pełne obłożenie, przepełniona plaża.
Lokalizacja hotelu jest doskonała - bezpośrednio nad brzegiem jeziora Bełdany (szkoda, że nie ma tu stref ciszy… raj dla wielbicieli skuterów i motorówek; dla mnie koszmar). Mazurski Raj dysponuje prywatną plażą, chociaż niewielką. Teren czysty i zadbany. Okolica zielona, cicha. Jest gdzie spacerować, a jednocześnie stosunkowo blisko do „cywilizacji” – do centrum Rucianego-Nidy.

Obsługa hotelu miła, jedzenie smaczne i urozmaicone, restauracja dostatecznie duża. Przed obiektem jest spory parking, nie mieliśmy problemu z miejscami (warto robić rezerwację telefonicznie, przy tej przez booking parking jest płatny). Nie jest to nowy obiekt, jednak po rewitalizacji prezentuje się całkiem nieźle. Pokoje wygodne, ładne. Dopracowania wymagają może nieco łazienki, brakuje wieszaków na ręczniki, gdzieniegdzie odchodzi farba z kafelków (są pomalowane; dzięki temu zabiegowi łazienki wyglądają świeżej). Wieczorem jest gdzie pójść na drinka. Fajne miejsce na weekendowy wypad.

Hotel przyjazny psom, co dla mnie było istotne. Być może dlatego, że był długi weekend były prawie same rodziny z dziećmi, nigdy i nigdzie nie widziałam takiego nagromadzenia maluchów. Nie twierdzę, że to źle, ale jeśli ktoś nie przepada…

Ogólnie polecam, niekoniecznie na długi weekend.

Termin pobytu: sierpień 2018
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, mimozka
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MazurskiR, Kierownik recepcji, Mazurski Raj Hotel Marina & SPAOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2019

Szanowna Pani serdecznie dziękuję za pozytywną opinię. Zapraszamy do ponownych odwiedzin naszego hotelu. Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Za tradycją będę oceniać obiekt według następujący kryteriów : lokalizacja i położenie, obsługa, ceny, jakość i czystość , jedzenie, usługi.
1. Lokalizacja -hotel Nazurski raj jest położony nad jeziorem Bełdany w miejscowości Ruciane -Nida, co sprawia że wszędzie jest zielono , cisza i spokój , oczywiście poza sezonem , w sezonie może byc tu tłoczno. Lokalizacja -5pkt
2. Obsluga - panie na recepcji są bardzo uprzejmi i udzielają wszelkich informacji , jednak młode dziewczyny przy obsłudze bufetu śniadaniowego są trochę nie ogarnięte , przy pełnym obłożeniu sali nie dawały sobie rady , cały czas brakowało jedzenia , sztuce , filiżanki do kawy i herbaty, w pewnym momencie zabrakło pieczywa , ciągła kolejka do ekspresu kawowego. Byliśmy podczas pobytu walentynkowego i cały hotel był obłożony. Mogliby wydłużyć czas bufetu śniadaniowego do godz 11:00.
Wykupiliśmy ofertę z balem walentynkowym i poprosiliśmy o osobny stolik dla dwóch osób , pani na recepcji zignorowała naszą prośbę i oczywiście dostaliśmy miejsca przy wspólnym 10- osobowym stoliku, to taka integracja na siłe powiedziałabym.
Obsługa -3 pkt
3. Ceny . Nie wiem według jakich standardow tu ustalają ceny na noclegi i usługi które oferują . Pokój 2-osobowy ze śniadaniem to koszt około 350 zł , domek w ogrodzie 4-6 os -900 zł/doba, sauna za godzinę to aż 65 zł od osoby za godzinę, ale minimalnie musi być 2 osoby a maks 10 osob (czyli godzina w saunie ze znajomymi kosztowała by nam 650 zł ???), balia ( coś typu jacuzzi tylko bez bombelek z podgrzewana wodą , stoi na zewnątrz , podgrzewa sie drewnem opalanym ) to koszt 500 zł /2 godziny, czyli jeśli chcielibyście ze swoją drugą połówką zrelaksować sie w ich Spa to musielibyście zapłacić za saunę za dwie godziny 260 zł i plus balia 2 godziny -500, czyli razem za relaks w spa 760 zł!!! Oczywiście w ramach naszego pobytu mieliśmy to za free ,ale korzystać można było tylko w godzinach od 13:00 do 16:00 i tylko jeden dzień , oczywiście wszyscy sie zbiegli do tej sauny , i tu juz można zapomnieć o relaksie , no bo zawsze sie znajdą takie typowe Polacy janusze które myślą że to wszystko tylko dla nich , i dwie Paniusze w średnim wieku z papieroskami w gębie przesiedzieli w tej balii około godziny nie dając szansy innym osobom skorzystać z tej oto „atrakcji”. Ale w całe nie żałuje ze nie skorzystałam bo woda była taka brudna (juz od godz 13:00) że było mi brzydko tam siedzieć . Ceny- 2pkt
4. Jakość i czystość - Pokoje są czyste i schludne , ale brakowało takich podstawowych rzeczy jak zestaw mini kosmetyków , długopisów i notatników czy chociaż by kartki papieru, tylko regulamin hotelu. Jakość snu uważam za dobry , jedynym minusem jest brak dźwiękoszczelności , cały czas było słychać trzaskanie drzwiami. 4pkt
5. Jedzenie- śniadania są smaczne i różnorodne , był tez live cooking. Mieliśmy pobyt z balem walentynkowym , na którym był duży wybór dań gorących i zimnych przekąsek. Kolacja walentynkowa tez bez zarzutów (oprócz ziemniaków truflowych których nie było ) . Lunch był bardzo dobry , zupa +drugie danie 26 zł . Z pewnością mogę powiedzieć że kuchnia i kucharzy w tym hotelu ratują całą sytuacje . Szczególnie wielkie podziękowanie dla Pana kucharz który stał przy nalesnikach i omletach i z uśmiechem obsługiwał każdego Gościa. Twarde 5 pkt.
Podsumuwujac : niestety nie mogę polecać tego miejsca swoim znajomym i rodzinie
Nie wiem czy tu kiedykolwiek wrócę jeszcze , nie, zachacają mnie niczym.
Podsumuwujac : nie wiem czy mi sie chce tu wracać

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Marina K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji