Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Parndana Soldier Settlement Museum
  
Recenzje (12)
Filtruj recenzje
12 wyniki
Oceny podróżnych
8
2
1
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
8
2
1
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 12 recenzji
Zrecenzowano: 8 marca 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 lutego 2018 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pjbr2015, Manager, Parndana Soldier Settlement MuseumOdpowiedź udzielona 17 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2016
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pjbr2015, Manager, Parndana Soldier Settlement MuseumOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: pjbr2015, Manager, Parndana Soldier Settlement MuseumOdpowiedź udzielona 25 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2015
Tłumaczenie Google

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2015
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji