Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Value, Easy stop in!”
J's Corner Grill — recenzja

J's Corner Grill
Nr 16 wśród 316 Restauracje (Kutchan-cho)
Zakres cen: 4 USD - 19 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 5 maja 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (43)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 43 recenzji

Zrecenzowano 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 marca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 1 marca 2019
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: marzec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lutego 2019 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

J's Corner Grill — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kutchan-cho, Abuta-gun
Kutchan-cho, Abuta-gun
 
Kutchan-cho, Abuta-gun
 
Kutchan-cho, Abuta-gun
Kutchan-cho, Abuta-gun
 

Byłeś(-aś) w J's Corner Grill? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem