Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Kotelnica latem

Letnie wyjazdy wyciągami tez mogą być przyjemne , na górze fajne widoki , restauracja i atrakcje... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 sierpnia 2020
edytab10
,
Dąbrowa Górnicza, Poland
Dobre stoki- warto

Stoki przygotowane dobrze, chociaż kolejki do wyciągów ogromne. Ścisk i tłok, żeby dobrnąć do... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 lutego 2020
665jacekh
Przeczytaj wszystkie recenzje (272)
  
Recenzje (272)
Filtruj recenzje
272 wyniki
Oceny podróżnych
160
75
21
9
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
160
75
21
9
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
15 z 20 wśród 272 recenzji
Zrecenzowano: 31 lipca 2019

Wyejcahliśmy z dziećmi, pospacerowaliśmy 2h wróciliśmy pieszo. Sacer w dół utrunia strome zejście i kamienie, które powodują częste upadki dzieci. W karczmie na górze lepsze ceny niż na dole:) Dodatkową atrakcją był przejazd/wyścig hulajnogami (oglądaliśmy zawodników) warto się przejechać choćby w jedną stronę.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Piotr D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 lipca 2019

Super fajny stok na lato nie wiem jak w zimie bo bylem w Lipcu 2019, Polecam wjazd na gore gondolami cena znosna szczegolnie jak jest gorąco

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, piotrroqo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Witam. Bardzo mi się podoba na Kotelnicy, nawet wtedy kiedy stoję w kolejce do wyciągu. U Walusia można wynajac szafke na buty i narty, to dla mnie duże ułatwienie. Pozdrawiam

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Tour492001
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019

Wspaniałe miejsce! Kilka stoków, kilkanaście wyciągów i tras. Różny stopień trudności, od oślej łączki po fisowską. Do tego trasa biegowa. Pod stokiem dużo wypożyczalni z niskimi cenami. Piękne widoki na Tatry z wyciągów. Dla nie jeżdżących możliwość wjazdu i zjazdu kolejkami, można poopalać się na górze, zjeść i wypić, czekając na narciarzy. Nam udał się cudowny weekend, alpejska pogoda, i żaby, mnóstwo żab na stoku :D

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, agnieszkawes
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 kwietnia 2019

Na koniec sezonu narciarskiego wybrałem się z kolega do Bialki Tatrzańskiej w dniach 27 - 28.03.2019 r. Byłem pierwszy raz w tej Tatrzańskiej miejscowości, aby pojeździć na nartach. Zaskoczenie było pełne. W ośrodku narciarskim Kotelnica Białczańska zastałem warunki jak w najlepszych ośrodkach w krajach alpejskich. Warunki śniegowe udoskonale. Koniec marca, temperatura 18,0 C, a śniegu ponadmetr na wszyskich trasach. Narciarzy niewielu. Obsługa pełna, czynne kawiarnie i bary. Tylko zapiać narty i jeździć do woli na doskonale rzgotowanych trasach. Hotele puste. Zachęcam do korzystania jeszcze na początku kwietnia, ez potrzeby dalekiego wyjazdu w wysokie Alpy. Przecież to wszystko zorganizowane jest na wysokości około 800 mnpm.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Marian Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji