Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (722)
Filtruj recenzje
722 wyniki
Oceny podróżnych
406
229
64
17
6
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
406
229
64
17
6
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 722 recenzji
Zrecenzowano: 27 lipca 2017

W tym hotelu byłem dwa razy. Znajduje się ok 2 km od centrum Chani. Do plaży w linii prostej jest chyba 300 może 400 m. Jednak trzeba iść przez nieużytki. Drogą jakieś 700 m. Przy hotelu jest parking i chyba zawsze wolne miejsca. Pokoje skromne, ale czyste. Bez dodatkowej opłaty dostaliśmy pokój z widokiem na morze. Właściciel Teo bardzo miły i pomocny. Załatwił nam wycieczkę do wąwozu Samaria. Polecam. Świetne miejsce noclegowe żeby zwiedzać okolicę. Trzeba jeszcze wspomnieć o restauracji. Mimo, że hotel ma 2* to dania tu podawane godne są dobrego 5* hotelu. Smak i sposób podania. SUPER!!!!!

Termin pobytu: październik 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, jand108
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Theo K, Manager, Alexis Hotel, ChaniaOdpowiedź udzielona 4 sierpnia 2017

Z przyjemnością wrócimy do Alexis hotel po raz drugi! Cieszę się, że podobał mi się twój pobyt jeszcze raz i dziękuję jeszcze raz za polecanie naszego miejsca innym! Do zobaczenia wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 kwietnia 2017

Polecam,hotel z fajną rodzinną atmosferą. Właściciel pomocny.
Dobre jedzenie w restauracji, ceny przystępne. Pokoje czyste o przyzwoitym standardzie jak na hotel dwu gwiazdkowy.Lodówka w pokoju.Wi fi w całym budynku bardzo dobrze działające.

Termin pobytu: kwiecień 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Dziękujemy, iwonaf155
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Theo K, Manager, Alexis Hotel, ChaniaOdpowiedź udzielona 22 kwietnia 2017

Dziękuję za polecanie naszego hotelu innym! Dziękuję również za polecanie naszej restauracji w domu, theodosi restauracja! Do zobaczenia wkrótce!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 października 2016 z urządzeń przenośnych

Rodzinny hotel, ulokowany na przedmieściach Chanii. Obsługa taka jaka powinna być - uprzejma, chętna służyć pomocą oraz zawsze uśmiechnięta (Serwis codziennie po południu, w tym wymiana ręczników, prześcieradeł,odkurzanie i mycie podłóg). Theo- właściciel , przy okazji zameldowania poczęstował nas na wstępie lokalnym trunkiem własnej produkcji (Raki) i życzył miłego pobytu. Wielkim plusem były śniadania. Restauracja znajdująca się po drugiej stronie hotelu , z widokiem na rozciągające sie miasto i wzgórza zasiane drzewami oliwnymi , serwowała wyśmienite dania. Ich starterem najedzą się spokojnie dwie osoby , w dosyć przystępnej cenie. Jeśli chodzi o zejście na plażę - trzeba się odrobinę pomęczyć , ale widoki przy tym są niesamowite. Plaża - po prawej mniej uczęszczana , po lewej (zależnie od pogody) zasiana ludźmi. Bardzo urokliwe i przyjemne miejsce , polecam wszystkim, którzy nie mają wygórowanych wymagań i wolą spokojne przedmieścia niż gwarne i zatłoczone centrum miasta. Pozdrawiam.

Termin pobytu: październik 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, DominikR699
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Theo K, Manager, Alexis Hotel, ChaniaOdpowiedź udzielona 28 października 2016

Cieszę się, że cieszył się pobytu w hotelu Alexis w Chania. Cieszę się podoba Ci się nasz śniadania w formie bufetu i potrawy w naszej restauracji. Do zobaczenia na następne wakacje do Chanii na Krecie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2016

hotel mieści się przy pieknej plazy, która nie jest zbyt mocno oblegana przez turystów, zatem można tam zaznać relaksu. Mieści się blisko centrum (max 2km piechotą). Pokój, który mieliśmy nie był zbyt wielki ale wystarczający. Obsługa bardzo miła i pomocna (negocjują duże rabaty przy zakupie wycieczek z biur turystycznych :P). Zdecydowanie polecam, jeśli ktoś nie potrzebuje wielkich wygód typu baseny etc, i zalezy mu na miejscu wygodnym w przystępnej cenie.

Termin pobytu: czerwiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Theo K, Manager, Alexis Hotel, ChaniaOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2016

Cieszę się, że lubisz Alexis Lokalizacja hoteli! Dziękujemy za polecenie naszego hotelu za to, że dobry stosunek jakości do ceny w dogodnej lokalizacji. Do zobaczenia ponownie w następnej podróży do Chanii na Krecie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 maja 2016

Polecam. Maly rodzinny hotel prowadzony z pasja a nie z przymusu. Lokalizacja przy miescie ale z dala od zgielku ulic z super widokiem na Morze Srodziemne. Na gorce. Z pasacymi sie owcami wsrod zieleni.

Termin pobytu: kwiecień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
1  Dziękujemy, rafalorzechowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Theo K, Manager, Alexis Hotel, ChaniaOdpowiedź udzielona 12 maja 2016

Dziękuję za polecenie Alexis Hotel i jego położenie! Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji