Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Koliba godna polecenia”

Koliba Tri Studnicky u Tomasovcov
Zakres cen: 3 USD - 22 USD
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Rezerwacje
Zrecenzowano 1 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Rewelacyjna obsługa; szybka, kulturalna i wesoła. Jedzenie super, podczas pobytu zjedliśmy 9 potraw do których nie mamy zastrzeżeń. Piwo Pifko doskonałe. Gorąco polecam.

Termin wizyty: kwiecień 2019
Dziękujemy, Dariusz R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (247)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 247 recenzji

Zrecenzowano 19 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejsce z potencjałem , fajny klimat , wystrój , widok przez duże okna na potoczek i las. Dobre wino, piwo . Co do jedzenia - ładnie podane , smaczne , poprawne . Minus za zupe -podana letnia , kotlet - ogromny ! Placki z gulaszem smaczne , kluski z mięsem - dobre . Bryndzowe haluszki - wiadomo , trzeba to lubić , ale warto spróbować byliśmy w tygodniu , wiec dania podane szybko .

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, kaatarzynau
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 marca 2019

Ukryta za bardzo drogim hotelem o tej samej nazwie, Koliba Tri Studnicky jest bardzo ładnie zaprojektowanym miejscem. Zupełnie przeszklone ściany, lokalizacja nad samą rzeką, ciekawe wnętrza - wszystko to tworzy bardzo przyjemną atmosferę.Koliba ma własny mikrobrowar, ale serwowane piwo nas nie porwało.
Większość punktów miejsce dostaje za wygląd i przytulność, bo jedzenie jest dobre, ale nie wybitne. Pięknie podane, dobrze zbilansowane, smaczne, ale takie wnętrze sprawia, że oczekuje się czegoś więcej. Na pewno warto się tam wybrać, mając w tyle głowy, że w sezonie narciarskim od 18 w zwyż dobrze jest zrobić rezerwację z jednodniowym wyprzedzeniem.

Termin wizyty: luty 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, filip6198
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RichardT4422, Majiteľ, Koliba Tri Studnicky u TomasovcovOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Veľmi pekne ďakujeme za vašu obsiahlu receziu. Inšpiruje nás, ak niekto pochopí náš koncept. Ešte viac nás inšpiruje chýbajúca hviezda. Popracujeme na to, aby sme ju u Vás získali. :-)
Ďakujeme

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Jesteśmy zachwyceni. Jedliśmy:
Zupy:
Czosnkowa, kapuśniak - o raaany jakie to było dobre
Schabowy w zestawie nie wybitny ale bardzo bardzo dobry
Pierogi z bryndza wysmienite
Wystrój nowej części piękny.
Obsługa cudowna.
Bardzo szybkie podanie

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, Katarzyna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RichardT4422, Majiteľ, Koliba Tri Studnicky u TomasovcovOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Veľmi pekne Ďakujeme za krásnu recenziu...

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Czar z przed dwóch lat padł . Nie dosyć, że długo się czeka na obsługę to i na posiłek (ponad godzinę). Kelnerzy słabo ogarnięci, nie znający karty, nie potrafiący doradzić. Dania znacznie odbiegają od tych ze zdjęć w karcie. Przykro, bo mieliśmy nastawienie na nietuzinkowy wieczór.

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, annarP897XM
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RichardT4422, Majiteľ, Koliba Tri Studnicky u TomasovcovOdpowiedź udzielona 6 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Bohužiaľ, čo sa týka času, tak sme naozaj SLOWFOOD reštaurácia, čo komunikujem aj v lístku. Všetky naše jedlá sú fotené autenticky, čo dokazujú aj fotografie návštvníkov. Mrzí nás vaša negatívna skúsenosť, ale nevieme presne o čo ide. Alebo možno vlastne vieme. :-)
Riešil som Vás osobne, mali ste problém, že klobáska vo Vašom jedle nebola prekrojená na polovicu. :-)
Všetko ostatné jedlo bolo zjedené, a išlo ako mnoho krát, iba o urazené ego, ale to tu mi neriešime :-)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Koliba Tri Studnicky u Tomasovcov — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Demanovska Dolina, Żylina
 
Liptowski Mikułasz, Żylina
Liptowski Mikułasz, Żylina
 
Liptowski Mikułasz, Żylina
Liptowski Mikułasz, Żylina
 

Byłeś(-aś) w Koliba Tri Studnicky u Tomasovcov? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem