Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.
Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Silo Restaurant and Lounge Bar

The Boardwalk | 1 Honeysuckle Drive, Newcastle, Nowa Południowa Walia 2300, Australia
+61 2 4926 2828
Strona internetowa
Zapisz
Mapa
Satelitarna
Aktualizacje mapy są wstrzymane. Przybliż, aby zobaczyć zaktualizowane informacje.
Wyzeruj przybliżenie
Trwa aktualizowanie mapy…
Omówienie
  • Doskonałe24%
  • B. dobre35%
  • Średnie17%
  • Złe13%
  • Okropne9%
1 tydzień temu
“Last weekend Saturday lunch”
3 tygodnie(-i) temu
“Could do better”
Teraz otwarte
Wszystkie godziny
KUCHNIE
Australijska, Współczesna, Miejsce przyjazne dla wegetarian, Posiłki bezglutenowe
CENA
$$ - $$$
SZCZEGÓŁY
The Boardwalk | 1 Honeysuckle Drive, Newcastle, Nowa Południowa Walia 2300, Australia
Obsługa
Jedzenie
Wartość
Atmosfera
Napisz recenzję
Recenzje (374)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 10 wśród 374 recenzji

Zrecenzowano 2 dni temu
Tłumaczenie Google

Więcej

Dziękujemy, porgy328
Zrecenzowano 4 dni temu z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

Więcej

Dziękujemy, Chris S
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NewcastleMark, General Manager, Silo Restaurant and Lounge Bar
Tłumaczenie Google

Więcej

Zrecenzowano 1 tydzień temu
Tłumaczenie Google

Więcej

Dziękujemy, Chris G
Ta recenzja została przetłumaczona maszynowo z języka angielskiego Co to jest?
Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Zrecenzowano 1 tydzień temu z urządzeń przenośnych

Ta recenzja została przetłumaczona maszynowo z języka angielskiego Co to jest?
Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Więcej

Ta recenzja została przetłumaczona maszynowo z języka angielskiego Co to jest?
Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu

Ta recenzja została przetłumaczona maszynowo z języka angielskiego Co to jest?
Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Ta recenzja została przetłumaczona maszynowo z języka angielskiego Co to jest?
Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Więcej

Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Więcej

Dziękujemy, ClearyStDiner
Zrecenzowano 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Więcej

Dziękujemy, Stroudie
W okolicy
Pobliskie restauracje
Meet
Liczba recenzji: 245
w odległości 0,12 km
Nagisa
Liczba recenzji: 207
w odległości 0,04 km
The Dockyard
Liczba recenzji: 212
w odległości 0,05 km
MoneyPenny
Liczba recenzji: 130
w odległości 0,01 km
Pobliskie atrakcje
Newcastle Museum
Liczba recenzji: 285
w odległości 0,1 km
Christ Church Cathedral
Liczba recenzji: 170
w odległości 0,91 km
Foreshore Park
Liczba recenzji: 77
w odległości 0,94 km
Newcastle Art Gallery
Liczba recenzji: 65
w odległości 0,49 km
Pytania i odpowiedziZadaj pytanie
NewcastleMark
Hi Cathy, I so sorry for your poor experience at Silo. It certainty not our policy to move you on,I cannot understand why the staff treated you so. Can I ask when you dined with us,what you had, and were you were seated. And If possible a description of the waitperson,and I will investigate the matter. again my apologies. mark
17 lutego 2016|
Napisz odpowiedź Pokaż wszystkie odpowiedzi (2)
Odpowiedź od użytkownika PeterW00 | Użytkownik napisał recenzję tego obiektu |
Your NOT listening to your customers Mark! next thing another restaurant will close it's doors because of the same old thing nearly all other restaurant that have closed have in common. BAD inconsistent service!! People do... Więcej
0
głosów
Tłumaczenie Google
NewcastleMark
Hi Claire, I am sorry about your experience her at silo. Can you please give me some more detail on when you dined ,where you were seated and what you ordered ,so i can investigate out failings more thoroughly. Again my apoligies. Mark Seery
27 stycznia 2016|
Napisz odpowiedź
Odpowiedź od użytkownika Nicola C | Użytkownik napisał recenzję tego obiektu |
Hi Mark, I dined on Tuesday 12th January and sat alone on a table for two by the barriers looking out to the harbour. I think I had a steak, but to be honest I cant remember now. With Sauv Blanc and water. Thanks for taking... Więcej
1
głos
Tłumaczenie Google
Popraw to ogłoszenie

Informacje o restauracji

Podsumowanie rankingu
  • Jedzenie
    Obsługa
  • Wartość
    Atmosfera
Średnie ceny
10 USD - 25 USD
Kuchnia
Posiłki
Brunch, Śniadanie, Lunch, Obiad, Napoje
Informacje na temat restauracji
Ogródek, Miejsca siedzące, Obsługa kelnerska, Dostępny parking, Parking na ulicy, Wysokie krzesła, Dostęp dla niepełnosprawnych, Alkohol, Bar, Wino i piwo, Płatność kartami American Express, Płatność kartami Mastercard, Płatność kartami Visa, Płatność cyfrowa, Bezpłatna sieć Wi-Fi, Rezerwacje
Polecane:
Rodziny z dziećmi, Romantyczny, Duże grupy, Specjalne okazje, Piękny widok, Scena barowa, Spotkania biznesowe, Kuchnia miejscowa
Godziny otwarcia
niedziela
08:00 - 22:00
poniedziałek
08:30 - 23:00
wtorek
08:30 - 23:00
środa
08:30 - 23:00
czwartek
08:30 - 23:00
piątek
08:30 - 23:00
sobota
08:30 - 23:00
Lokalizacja i dane kontaktowe
  • Adres: The Boardwalk | 1 Honeysuckle Drive, Newcastle, Nowa Południowa Walia 2300, Australia
  • Lokalizacja: Południowy Pacyfik  >  Australia  >  Nowa Południowa Walia  >  Greater Newcastle  >  Newcastle
  • Numer telefonu: +61 2 4926 2828
  • Adres e-mail