Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Pinewood Lodge

Amatorskie (7)
Pokój i apartament (23)
Informacje
Lokalizacja
Czystość
Obsługa
Wartość
Udogodnienia obiektu
Bezpłatny parking
Bar/Salon
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Dostępne śniadanie
Hotel dla niepalących
Personel znający wiele języków
Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt)
Cechy pokojów
Lodówka w pokoju
Mikrofalówka
Pokoje dla niepalących
Pokoje dla rodzin
Dobrze wiedzieć
STYL HOTELU
Niedrogi
KLASA HOTELU
24recenzje
31zdjęć
1pytania i odpowiedzi
0wskazówek dotyczących pokoi
Oceny podróżnych
  • 16
  • 3
  • 2
  • 0
  • 3
Okres roku
Typ podróżnego
Język
  • Filtrowanie
  • polski
Te recenzje zostały przetłumaczone maszynowo z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia maszynowe?
Niesamowity weekend, Angela nie mógł zrobić dla nas za dużo! Ona była bardzo opiekuńczy i pomocni w naszym godziny a to oznacza na wakacje. To miejsce było tak czyste i dobrze utrzymane, a śniadanie było najlepsze! ! !
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika AK472807 (Owner) z obiektu Pinewood Lodge
Odpowiedź udzielona 20 lip 2017
Thank you MR for your lovely review. I think I know who you are and am really glad we were able to help you out with breakfast when your camper van cooker broke down. I hope you will visit us again in the future 😊 All the best, Angela
Czytaj dalej
Zatrzymaliśmy się na jedną noc. Lokalizacja jest dobra, a w pobliżu na cydr i kiełbasa festiwal, który był świetny. Miłe powitanie i nasz pokój był gotowy, kiedy tam dotarliśmy mimo, że byliśmy dość wcześnie. Śniadanie było wspaniałe, po prostu to, czego potrzebowaliśmy. Jedyne
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika AK472807 (Owner) z obiektu Pinewood Lodge
Odpowiedź udzielona 20 lip 2017
Hello Graham, Thank you for your review. We are not sure which party you were with as there are no bookings in your name for the Sausage & Cider festival weekend. Unfortunately therefore, we are not able to ascertain which room you stayed in. We are sorry you experienced issues with the toilet door and tv. Unfortunately as we do not know which room you stayed in we are unable to comment in detail but can confirm no other reports of the same issues. TVs are checked when cleaning rooms but we will check all rooms tomorrow when cleaning again and the toilet doors too. We do ask guests to contact us if there is any issue so that we can do our best to resolve it for them. We are glad you were pleased with the free early access to your room and that you recommend us for value for money. The bar was open Friday and Saturday night that weekend. Festival weekends tend to mean the bar is not busy as people are at the festivals enjoying the facilities there and getting value for their ticket. The bar is next to reception behind the curtains. It is closed off during the day but off-sales are available on request and during evenings when the bar is not staffed. All the information is published in the booklets in our rooms. Thanks again for your review and we do hope you enjoyed the festival and that sausages and cider where satisfying! All the best, Angela
Czytaj dalej
Mieliśmy zarezerwowane boisko na naszym kamperem więc mogliśmy odwiedzić znajomych w okolicy. Na miejscu był bardzo prosty, a pole to nie jest szczególnie atrakcyjne. Właściciel nie nas na pokaz nam bardzo przestarzałe wyposażenie, jeden prysznic i toaleta. Prysznic wyglądał
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika AK472807 (Owner) z obiektu Pinewood Lodge
Odpowiedź udzielona 12 wrz 2017
Dear Pradeep Thank you for sharing your impressions of our site. Our camping facilities are tired it is true but they are clean. As was pointed out to you we have only recently taken over the site and we are building a shower block which is in the field and away from our 'barking' dog. The weather was not particularly pleasant during your stay so the field was probably less welcoming than usual. We suppose it is easy to perceive that the campsite is bottom of the priority list but in fact that is not the case. We have to plan our business and budget. As the lodges provide the highest turnover we have to ensure they are operating at a level that brings in the revenue to make improvements elsewhere. The field will never be a luxury camping resort but it does provide the basics and will do so to an improved degree when the shower block is completed. We do hope you are both enjoying your travels. All the best, Angela
Czytaj dalej
Spędziłem 1 noc z moją zabawiały w Lodge. Bardzo wygodne, czyste i psom. Śniadanie było wspaniałe, a wszystkie z lokalnych produktów. Właściciel był bardzo przyjazny. Doskonała lokalizacja. Miły pies spacery na wyciągnięcie ręki a jednocześnie blisko jest wybór restauracji. Na
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika AK472807 (Owner) z obiektu Pinewood Lodge
Odpowiedź udzielona 19 kwi 2017
Hi Karen, Many thanks for your kind review. I hope the dog show went well for you and Poppy. Hope to see you again soon. All the best Angela
Czytaj dalej
To był piękny pokój, czysty, ładny wystrój i ogrzewane. Łóżko jest bardzo wygodne. To nie jest daleko od sklepów, ale można poczuć się jak kilometrów na wsi. Bardzo przyjazny i pomocny personel. Dobry stosunek jakości do ceny.
Czytaj dalej
Odpowiedź od użytkownika AK472807 (Owner) z obiektu Pinewood Lodge
Odpowiedź udzielona 8 mar 2017
Thank you very much for your review. We really appreciate comments from guests to know what we are doing right and, of course, anything we can improve upon. Most important to us is to know you had comfort & value for money. We hope we see you again.
Czytaj dalej
Poprzednie
Kategorie albumów
Wszystkie zdjęciaAmatorskiePokój i apartament
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Pinewood Lodge
Superior Room Panorama
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Pinewood Lodge
Superior king size room
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Pinewood Lodge
Superior Room Panorama
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Pinewood Lodge
Superior king size room
Zdjęcie przesłane przez kierownictwo obiektu ()Pinewood Lodge
PoprzednieNastępne
12345
Hi, I am sorry, I did not receive a notification about this question so have only just seen it. We do accept dogs in certain lodges however we do levy a small charge for the total stay per dog. Please give us a call if you wish to discuss, if you have not already done so. Once again, apologies for not getting back to you.
0 głosów
Pokaż wszystkie odpowiedzi
PoprzednieNastępne
11
ROZPIĘTOŚĆ CEN
54 USD - 77 USD (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
LOKALIZACJA
Wielka BrytaniaAngliaIbstock
LICZBA POKOI
6
Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?
Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu. Zarządzaj swoim ogłoszeniem